reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Widzialyscie to?
t_strefy_359.jpg

reklama
Ahhhh przydaloby sie to po kompanku:-);-)
Ja sie zbieram dziewczynki bo mi pada bateria..:szok::-D
Spijcie dobrze.. tylko bez zbreznych snow mi tu ;-):-D:-D
Buziaczki i kolorowych.. do jutra:)))))
PS.. karwa .. jutro zaś kacyk morderca :eek::eek:

ja też zmykam bo się rano nie podniosę znowu:-)
buziaczki pijaczki:-p:-):-):-):-)
jutro kac gigant:-):-)
do jutra:-)
buzia, słodkich snów skarby:-):-)

Ostatnia edycja:
Kurcze...tu taka impreza....i to beze mnie...... choleraka....też bym sobie jakiegos drina walnęła....tylko kurcze teraz bezalkoholowy:) bo mała by miała tez imprezkę....
Mam nadzieje że nastepnym razem mnie zprosicie.....

U mnie dziś jest 30 dc ale kreska była prawie niewidzialna. Na razie spróbuję się nie cieszyć. Zdarzały się tu sytuacje że dziewczyny miały dwie kreski a potem nadchodziła @
W tym miesiącu sporo przesunęłam czas serduszkowania bo na 12 dzień a właściwie na 12,5 bo już nie miałam cierpliwości, wcześniej próbowałam w 10, 11, 11,5 dc. I teraz przeskoczyłam az na 12,5. A mam krótkie cykle.
Jarzębinko a Ty w tym miesiącu który dzień wybrałaś na przytulanko?

A w którym dniu miałas owulkę, bo przy tak długich cyklach to pewnie w 15 albo 16dc i jesli tak jest to pewnie córcia nam się będzie szykowała.....

dziewczyny mam 50 testów owu wiec chyba sobie dla rozrywki co siku bede robic :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

e tam lanie na kolanie ...dziewuchy pewnie świetnie sie uczą ...

Beti koniecznie daj znac odrazu po wizycie co tam :tak::tak::tak:
Anufifi u mnie tez tak było, bo nastawiałam się że to kilka cykli potrwa, tylko ja kupiłam 40szt..... i zgdnij ile cykli je używałam.....???? Hahaha 1 cykl, bo potem juz byłam w ciąży.... i oby u Ciebie tez tak było.

Buziaczki Dziewczynki

Indygo trzymam kciuki!;-)
Dzięki :happy2:

Złoto ...TYDZIEŃ....ty to masz anielska cierpliwość ...ja bym codziennie powtarzała ...hihi ale ja wariatka jestem ...właściwie dawno bym juz betke robiła :):-D:-D:-D

Anufifi wbrew pozorom to Ty masz cierpliwość bo wciąż próbujesz się załapać na dziewczynkę. Ja w tym cyklu tak przesunęłam próby że mocno zwiększyłam szansę na chłopca czyli nie należę do cierpliwych :-)

jeżeli chodzi o moje serduszkowanie w tym cyklu to było juz od 9 dc ....... tak wiec jakiekolwiek planowanie płci w tym cyklu poszło sobie na spacer, była tylko przyjemność i jeszcze raz przyjemność :tak: razem z M mieliśmy 1,5 tygodnia urlopu, przerwa świąteczna, Sylwester, a owulka przypadała właśnie w okresie Sylwestra, więc bylismy wypoczęci, zrelaksowani i poprostu M postawił na spontaniczność i relaks i romantyczność, więc faktycznie wieczorki, a czasem i ranki były przyjemne :tak:

Jarzębinko to widzę ze w tym miesiącu zrobiłyśmy podobnie, odpuściłyśmy sobie te magiczne 2,5-3 dni przed owu, coś czuję że będą dwie kreseczki :tak:

A w którym dniu miałas owulkę, bo przy tak długich cyklach to pewnie w 15 albo 16dc i jesli tak jest to pewnie córcia nam się będzie szykowała.....

Cykle mam 26dniowe więc 12,5 dnia to chyba prędzej chłopiec?

Dziewczyny skąd bierzecie takie fajne zdjątka? :-D

reklama
Do góry