Moltizerka
Mamusią być
ojjjj bola jajniki jezu a ja mam taka straszna nadzieje ze sie uda przed jego wyjazdem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja też już różnie próbowałam serduszkować, w pierwszym cyklu codziennie, ale chyba za często było
potem różnie przed owulką, a teraz stwierdziłam żeby oddać jeden a celny strzał, tak jak Bershka, o ile dobrze pamiętam jej sie udało od jednego celnego serduchowania :-)Bo właśnie tak się zastanawiam i sama już nie wiem czy może poserduszkować 12, 13 i 14 dnia...tylko żeby zmęczenia materiału nie byłohihi

więc taki mamy zamiar. Co do płci to chcielibysmy baaardzo dziewuszkę, ale z drugiej strony oby w ogóle dzidzia była. Tak czy inaczej skoro poserduszkujemy 12 dnia, to i tak będzie dzień przed owulką, więc chyba jak będziemy dalej serduszkować 13 i 14 dnia to te "pierwsze" plemniczki i tak powinny dotrzeć
a gdzieś czytałam że np. na dziewczynkę należy serduszkować kilka dni przed owu, a potem już nie bo można zaburzyć zapłodnienie, tzn że żołnierzyki z późniejszego przytulanka "wygryzą" te z wcześniejszego 
czy jakoś tak..i będzie chłopiec :-)Tak czy inaczej skoro poserduszkujemy 12 dnia, to i tak będzie dzień przed owulką, więc chyba jak będziemy dalej serduszkować 13 i 14 dnia to te "pierwsze" plemniczki i tak powinny dotrzeća gdzieś czytałam że np. na dziewczynkę należy serduszkować kilka dni przed owu, a potem już nie bo można zaburzyć zapłodnienie, tzn że żołnierzyki z późniejszego przytulanka "wygryzą" te z wcześniejszego
czy jakoś tak..i będzie chłopiec :-)
i te żołnierzyki z poźniejszego przytulanka wygryzą te z wcześniejszego..................
więc wydaje mi się,że jeżeli zamierzacie serduszkować 12 czyli i tak dzien przed owulka to nie zaszkodi poprawic 13 czy 14 bo to i tak juz na synka ............... 

a sluzem to mysle ze nie ma co sie sugerowac bo ...wczoraj pływalam od sluzu.. az myslalam ze popuscilam:-).. A @ przyjechala nad ranem
:-) Wiec czekamy 

tylko chyba później niż na 7go lutego, bo będę brała luteinę od 4 dnia po owulce, na wydłużenie fazy lutealnej, a to wydłużyło mi ostatnio cykl z 26 na 31 dni, więc jeśli i tym razem tak bedzie monitoring też sie przesunie...
..Dziekuje z gory za odpowiedz;-)
ale widzę że nie jesteś w dołku, a to dobrze, ja już bym pewnie chlipała.. Następny cykl na pewno będzie owocny!!!:-) Trzymam mocno kciukasy ;-) A jak serduszkowałaś w tym cyklu?