reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U Medio wszystko gra ...Karolek rosnie i wszystko ok

Ale od ASUS nic nie wiemy ....ja sie martwić zaczynam na powaznie....:-:)-(

Margaritta ...no nieładnie , że nas tak zaniedbujesz ....:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::crazy:

reklama
pojechala po mnie:szok::zawstydzona/y::-D:-D:-D sie zamkne w sobie teraz :dry: Dzieki za małe info anufifi;-) Sama wiesz jak jest przy maluchu.Do tego Niki zaczyna chodzic:sorry2: sama jeszcze sie nie "pusci" ale oby sie tylko czegos przytrzymac to sunie ze uhhh. A ja nie to zawsze na zcworakach dojdzie do celu- oczy musze miec dookoła głowy- juz zapomniałam jak to bylo 7 lat temu:confused::-D Teraz spi to ja szybko na bb:-D:-D

Witam dziewczynki....wpadam na chwilkę, bo czasu mało.....
Anufifi - przestała marudzić????
Beti nie martw sie kochana ja mysle że wszystko będzie ok tylko może faktycznie powinnas trafić w bardziej fachowe ręce.
Właśnie...tez jestem ciekawa co z Asus?
Buziaczki Kobietki i miłego dnia...zmykam robić szybki obiad póki Nika śpi.

Margaritta najlepsze życzonka dla Nikoli na pierwsze urodzinki

Dziewczyny przeszperałam watki i znalazłam
Mam wiadomość od Asus:biggrin2:
"urodzony 6 luty o godz. 9.40, waga 3.100, długość 53 cm, imię Maciuś, poród CC. Wyjdę za 7 dni a trwało tak długo bo ordynator upierał się przy porodzie SN, ale ja wygrałąm:) pozdrawiam Ciebie i całą resztę lutoeych mam i do zobaczenie. Asus."

PRZESTAŁAM MARUDZIĆ :-p:-p:-p

Dziewczyny przeszperałam watki i znalazłam
Mam wiadomość od Asus:biggrin2:
"urodzony 6 luty o godz. 9.40, waga 3.100, długość 53 cm, imię Maciuś, poród CC. Wyjdę za 7 dni a trwało tak długo bo ordynator upierał się przy porodzie SN, ale ja wygrałąm:) pozdrawiam Ciebie i całą resztę lutoeych mam i do zobaczenie. Asus."

PRZESTAŁAM MARUDZIĆ :-p:-p:-p
No to super!

Asus wielkie GRATULACJE!!!!Oby Maciuś dobrze się chował i przysparzał samych radości. I przy Twoim narzekaniu na mały brzuszek to Maciuś wcale nie taki mały :-D:-D:-D:-D

reklama
Ojej Asus masz synka Maciusia:) Tak jak ja....ale wiesz nie chce straszyc ale jak to bedzie taki Maciek jak moj Maciek :)))) NOOOO...to juz zakasaj rekawy he he Choc to bardzo pogodne dziecko ale energia go roznosi:)

Do góry