reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny....
Madzia gratuluje :):tak:;-)

Ja byłam dzisiaj sprawdzić pęcherzyk...ani drgnął....:-(

Więc zgodnie z tym co kiedys zaplanowałam ...odkładam staranka do czerwca conajmniej ....

Buziaki dziewczyny...idę z chłopakami na basen żeby sie odstresowac

reklama
hej Ptasiorku:-):-)
ja uważam , że takie walentynki to nasi mężowie powinni nam codziennie dawać:-):-):-)a nie raz w roku:-)
u nas bardziej dziewczynki obchodzą niżmy, ale zawsze w ten dzień, jakiś lizak z serduszkiem i wspólny wieczór jest:-):-)

fotonka wkleję, jak tylko zrobię:-):-)
kończ już tą pracę, za oknem śniegu mnóstwo więc będxziemy walentynkowe bałwany lepić:-):-):-):-):-)

hej Beti ...nie wiem właśnie ale nie mam nastroju po tym usg nawet na patrzenie na nie...może sie naprawią , a jak nie to sie nimi pobawie jak mi przejdzie:-(

powiem Ci kochana, że ja narazie odpuściłam chyba, może na kwiecień coś zaczne działać, tłumacze sobie to tak ,że moje dziecię uznało, że jeszcze ma czas bo mama zabiegana, a on w takim charmiderze nie ma zamiaru się tam zagnieżdżać:-):-)

więc może Twoja dziewusia też tak sobie to obmyśliła:-):-)

to samo powiedział mi mąż ...w każdej ciazy mielismy remont ...teraz tez palnujemy na wiosne sie powiększac ( tzn pokój dodatkowy) będzie zamieszanie i zero spokju wiec moze lepiej odczekać ....nie przezywam jakos bardzo , tylko taka jestem nieteges....

czas pokaze co będzie ....

Witam Dziewczynki:)))
Madzia.. GRATULACJE :))))) .. szczesliwych 9 miesiecy :))
Madzia ..z przeczyszczeniem to raczej normalne w ciazy.. poczytaj na necie napweno cos znajdziesz.. zreszta nie raz czytalam ze we wczesnej ciazy dziewczyny maja problemy zoladkowe.. :tak:
Beti... No wreszcie jestes.. Ty niedobra.. Tesknilysmy za Toba :zawstydzona/y: .. Juz mialysmy focha walic hihihih;-).. Super ze jestes :sorry2:
Anufifi .. Kochana Ty moja Dzielnaa Dziewczynko :sorry2:
Ptasiorek .. noo no ja mam jeszcze gorzej.. mojego nie ma w ogole .. kupilam sobie winko.. i upije sie na smutno :-D:-D
Dziewczynki skoro nasi panowie nie maja serca do tego dnia.. to ja Wam zycze by w koncu troszke oko przymkneli na to swieto i mimo ze im sie nie podoba to zawsze zrobili nam jakas niespodzianke :-D:-D Buziaczki Kochane..
PS.. mnie jeszcze bardziej zasypalo jak wczoraj :baffled:
amor.gif
calus3.gif

Aaaaa zapomnialabym .. Kochane ... wiec do .. Czerwca.. :sorry2::sorry2:

witam dziewczyny w walentynki
Walentynki, Walentynki,
tęsknią chłopcy i dziewczynki.
Każdy dziś cichutko marzy,
co otrzymać chciałby w darze.
-______█████______███████
___██__♥___███__███____♥__██
__██_____♥___██_██_♥__♥__♥_██
__█__♥__♥__♥__███____♥___♥___█
__█_♥___♥____██_██_♥___♥__♥_█
__██__♥____♥_████____♥____██
___██____♥____███__♥___♥_██
_____██_♥___♥__█_♥___♥__██
______███_♥___♥___♥___███
________██__♥___♥__♥_██
_________██___♥__♥_██
___________██__♥_██
_____________██_██
_______________██

beti fajnie ze jestes!!

anufifi sloneczko ty nasze,szkoda ze pecherzyk sie nie zmienil,moze tak ma byc,poczekacie i napewno zaskoczycie i nawet nie bedziesz wuiedziala kiedy bez monitoringow i wszystkiego,zobaczysz bedzie dobrze.zycze milego dnia na basenie.

ptasiorek jak maz nie lubi tego swieta to ty wprowadz jakas romantyke dzisiaj to polubi to milosne swieto!!!

u nas tez spadlo troche sniegu ale tylko troszke,ugotuje zupke ogarne domek i na zakupy a potem mam nadzieje ze jakis romantyczny wieczorek z moim m.

madzia gratuluje i jeszcze raz gratuluje,zycze spokojnych zdrowych 9 miesiecy,pisalysmy ci ze to ciaza,super jeszcze raz gratuluje.

sylwia nie smuc sie,maz jak bedzie nadrobi walentynki,a tak pozagladasz tu do nas napewno ktos tu bedzie.

reklama
Może coś w tym jest, bo i u nas też Milenka owocem remontu łazienki :-D Według mnie, to efekt zajęcia się innymi sprawami i nie myslenia o zachodzeniu w ciaże. Ja teraz spróbuję wyłączyć myślenie i nie nakręcać się tak mocno jak ostatnio, że musi się udać własnie w tym cyklu... :tak:

Nie da rady, mój na samo hasłoWalentynki, to się zły robi, tak nie cierpi tego święta :baffled: :-D także dziś, pewnie z zasady będzie nieznośny...:-D

Do góry