reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam i ja Was dziewczęta w ten mroźny ale bielutki poranek :tak: a i u nas nadal sypie śnieżek :tak::-D:tak:

przeziębienie mnie opuszcza, katar odpuszcza, wiec jest postęp na drodze ku zdrowia :tak: mały też sie trzyma więc jest OK :tak::-D:tak:

trzymajcie sie cieplutko :tak:

reklama
Jarzębinko pozdrawiam serdecznie , cieszę sie że juz wracacie do zdrowia :) Buziaki

Witam dziewczyny ... dziś to dopiero jestem zasypana.... masakra niech sie ta zima juz skończy....:zawstydzona/y:

czytam i czytam Was i szukam gdzie jest wiadomośc od KIKI bo miała wczoraj usg..... i sie do nas nie odezwała????? gdzie jesteś, mam nadzieje ze wsio ok?????

pozdrawiam wszystkie laseczki :)))))

No własnie KIKI gdzie ty jesteś ????? juz sie dawno nie odzywałaś .....daj znak że wszystko ok !!!!!!!!!!!

Aguś niestety pogoda tak ma być z 3 tygodnie ....

anufifi nie strasz nas taka pogoda..ja juz nie chce zimy;-(
Dziewczyny jak coraz wiecej sobie mysle to dochodze do wniosku ze chyba nici z bobo w tym mcu;-(ehh w sumie nie wiem czemu tak mysle??moze dlatego ze tyle z Was tak dlugo stara sie i nic ehh:frown::frown:

Nie sugeruj sie nami bo tutaj większość sie stara zapalnować dziewczynkę , a na to
trzeba czasem duuuuzo czasu .....głowa do góry ....

Ostatnia edycja:
anufifi w sumie mi obojetnie wazne zeby bylo zdrowe ale jednak chlopca bym chciala;-)hehe...ale teraz mi obojetnie moze byc babeczka napewno chce miec 3dzieci wiec ten raz chce losowi zostawic...tylko zeby juz bylo...pocieszylas mnie tym ze dni plodne sa jeszcze 1-1,5dnia po owulce...chodz ja jakichs szczegolnych obawow owu nie zauwazylam dlatego staram sie co noc;-)jeszcze tak z dwa dni ostrych staranek potem odpuszczam w tym mcu:szok:
i nie wiedzialam ze wiekszosc z Was chce dziewczynki;P...jakos tak nie umiem sie nie przejmowac poprostu mam taka nature...

W sumie nie wiem czy wiekszość teraz chce dziewczynki , w każdym razie jak wchodziłam na to forum to tu chyba same starajace sie o dziewczynkę były....teraz sie chyba nawet wyrównało....

Z tym nieprzejmowaniem to ja cie doskonale rozumiem ...nie martw sie , bedzie dobrze ....

reklama
witam was dzioewczyny.poltora dnia mnie tu nie bylo a mialam do czytania jak by z tygodnia,nie zle naskrobalyscie,juz pisze wczoraj bylam na usg,weszlam w 14 tydzien ale nie zobaczyl lekarz co jest,a moze i dobrze bo nie wiem czy chce wiedziec,nagral mi lekarz dzidzie na kasete i kto wczoraj przyszedl to wszytkim pokazywalam tak bardzo sie ciesze,powiedzial lekarz ze wszystko jest ok.dzidzia suoer urosla ma dwie raczki i nozki,a 1 sekundy nie usiedzi spokojnie,ciagle sie ruszala skakala czy skakal i w jednym momencie lekarz mowi dzidzia klaszcze do mamusi 3razy klasnal w raczki lezki mi polecialy to bylo piekne mowie wam dziewczyny,potem caly swiat to prawie zobaczyl i wszyscy mowili to niemozliwe jak dobrze widac zwe klaszcze,teraz 17 marca mam wizyte no i zobaczymy,i kilogram znowu schudlam to juz razem 3 kg mniej...napisze potwm jeszcze,mykam robic obiad,,

Do góry