reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia!
Przywoluje Cie do porzadku!!!
Nie stersuj sie!!! Nie doluj sie!!!
W poniedzialek bedziesz juz wiedziec, a teraz glowa do gory!!!

reklama
Gieosia proszę mi się tu nie dołowaćbo klapsiora wdoope dam:-p:-p:-p:-):-):-) będzie druga jak nic, tylko żdziebeczko poczekaj:-):-)

Pyszczku no to chyba plame dałam, bo po wczorajszym to ja myślałam, że już wszystkie się mamy hehe:-):-):-)

Xavi no tak chłopak potrzebny musowo:-):-)jak same dziurki w rodzinie, to później trzeba mieć z kim na piwko wyjść:-):-):-)a na 3d może się zapiszcie, myślę, że warto poczekać, no i pamiątka w postaci takiego zdjęcia:-):-)ja tam będę szła:-):-)

Czarodziejko kochana, zawsze można wypić drugą:-):-)jak się czujecie, jak Maciuś?:-)

Bershka co znaczy , że się z pracy zwalniasz?, ale jak tak kiepsko się czułaś to wybaczam ten brak foto:-p:-):-) czyżby Cię grypsko łapało?

Beti pyszniutka herbatka, dziękuje dobra kobieto.Chyba raczej się zwolnię.

Gosiu, w pracy jestem :-( ale coś czuję, ze dzisiaj długo nie popracuję

Dzięki Pyszczek, może innym razem wymyślę inną herbatkę, taką którą Ty będziesz miała ;-) np. zieloną

Ależ Wy macie problem, zeby chłopa zrobić :-D Dziewczyny ja i Anufifi jesteśmy żywym przykładem tego, że na faceta codziennie i do bólu :-) chłop jak murowany. Na bank a nie tam jakieś obliczenia owulki :tak::-D:no:

DOBRA Beti juz nie bede...no chyba ze anufifi przyjdzie i bedzie chciala podyskutowac o moim tescie...babeczki obyscie mialy racje ze ta druga kreska mi sie pojawi...
wlasnie na poprawe ogladam sobie wozeczki dla bobaskow:p
ale ja szurnieta jestem haha:-)

Pyszczek priv
Bershka proszę Cię bardzo:-), aż tak źle tam się dzieje, może lepiej idź na zwolnienie, zawsze to jakieś pieniążki są

Gosiu Kochana a nie pamiętasz jak ja pisałam o II kresce słabej 3 dni przed @ ? :tak:
parę dni później była już mocna i wyraźniejsza niż testowa.

reklama
Bershka nagadaj jej, bo nic nie rozumie:-p:-p:-):-):-) cały czas jej mówimy, że to już to:-):-)(ale jeszcze tak po cichu:-):-) )
Gosia daj link na wózeczki:-)

Do góry