reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chyba sie nie doczekam przed pojsciem do pracy :(

Pyszczku, trzymam mocno kciuki za II kreseczki!

A Wam wszystkim udanego dnia zycze!

reklama
wszystkie czekamy a ja jakos nadodatek denerwuje sie tym!!oby byl pozytyw!!Pyszczek chce nas wykonczyc!!!:-):-):-):-)Peniw juz swietuje dobra wiadomosc z mezem:p

Dziewczyny jestem , od rana walczę z netem, była awaria, wydzwaniałam do operatora a tam nikt nie odbierał, no normalnie szok!!!!:wściekła/y:

Pół nocy nie spałam, a tak miałam spokojnie spać...jakoś nie mogłam... od 8 rano próbuję się z Wami skontaktować a tu jak na złość..

reklama
Nawet ja zajrzalam z Niki na kolanach :-D I czekam :sorry2: A u Was juz przed 10-ta a mialobyc do 8-mej :wściekła/y: Pyszczek litosci kobieto!!!

A dzien dobry kobietki :-)

Do góry