reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia ogromne dzięki za gratulacje! :-):tak:

Kurcze Dziewczyny dziękuję że tak tu czekacie od rana i cieszycie się razem ze mną! I że kciuki trymałyście!. Zaraz wklejam test

reklama
no to fakt prezent piękny:-):-):-)
a dzidzia będzie zdrowiutka napewno, nie martw się:tak::tak:
na betkę też już bym nie szła, teścik prawdę Ci powiedział:-):-):-)
poprawiłaś nam weekend kochana taką wiadomością:-):-)

Pyszczek a jakies objawy ciazowe masz?jak brzuch boli nadal jak na @??bo mnie w sumie przestal bolec i to troche mnie martwi??:szok:

Heheh to się cieszę że umiliłam Wam weeend taką wiadomością! :-)

Skoro tak mówicie to nie pójdę już na betę, a i tak mam umówioną wizytę u mojego gina na piątek, bo umówiłam się żeby zobaczył co to za guzek na szyjce macicy wyczułam, więc od razu może uda się potwierdzić. Ostatni okres mialam 1go lutego, dziś jest 28my, więc wychodziłoby że jutro zaczynam piąty tydzień?? Jesli oczywiście wszystko oki..:tak:

reklama
:-):-):-):-):-)
PYSZCZKU!!! WIELGACHNE GRATULACJE
I WSPANIAŁYCH
9 MIESIĘCY!!!
:-):-):-)
Ja też już bym na betkę nie szła, te grube krech mówią same za siebie. Teraz to tylko do gina na usg :-) popatreć na maleństwo :-)

Do góry