reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi aż taka szczuplutka nie jestem ;-) a Pyszczek pewnie cały czas myśli o ciąży i uwierzyć nie może :-D ja tak mam do tej pory :-):sorry2:

Wczoraj byłam z juniorem w domu i myślałam, ze kota dostanę, cały czas mnie ciągnął do zabawy i tak się zastanawiałam jak ja sobie dam radę jak będzie drugie :baffled:

reklama
Dasz radę ....zobaczysz ....wbrew pozorom nie jest to trudne ...najgorszy pierwszy tydzien póki sie człowiek nie zorganizuje i w miare nie dojdzie do siebie ...potem juz jest prosciej :) tylko czasem sa sytuacje ze mmyslisz ze zwariujesz ...ja tak miałam prze chwile wczoraj...w koncu powiedziałam m: radź sobie ja uciekam do łazienki i poszłam strzelic sobie kapiel :)

Dziewczyny na teście dwie grube kreseczki :-):-):-):-):-):-):-):-):tak:
Sama jeszcze nie mogę w to uwierzyć, jakoś tak się czuję jakby mnie ktoś czymś w głowę walnął! :-D

wielkie gratulacje .... no i pisałam juz gdzies wcześniej,że ostatnio co miesiąc ktoraś chwali sie II kreseczkami i jak narazie sie sprawdza, więc jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej ......

wiec wyszly mnie 2kreski z tym ze ta druga bledsza jest od pierwszej...nie jest az tak widoczna ta druga jak u Pyszczka i nie wiem co teraz mam robic??czy za 2dni test kolejny robic jak @ nie przyjdzie??

chyba nie ma juz takiej potrzeby na kolejny test, mi na drugim tez wyszła kreska nadal bledsza od testowej, więc jest OK i wielkie gratulacje .......

Anufifi, u mnie o niebo lepiej. Potwierdzam teorie magicznych 12 tygdoni :tak: po skończeniu jak ręką odjął wszelkie dolegliwości typu mdłości, senność etc

czyli ja tez mam nadzieję,że jeszcze te 3 tygodnie i wszystko wróci do normy, bo ileż można sie męczyć ..... :tak:

a wogole to witam poniedziałkowo i życze miłego dzionka i całego tygodnia .....:rofl2:

Gosiu do 13 tygodnia powinny przejsc mdłosci, to są ksiazkowe hipotezy ale mnie się sprawdziły, odpukać !

reklama
Myslę ze PYSZCZEK oswaja sie z ciążą:)
pamietam jak ja dlugo nie moglam uwierzyc....piękne uczucie...magia..i szczescie...caly czas myslalam o ciązy!!!!

Do góry