reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)

Jarzebinko Gratuluje zdanego Prawa Jazdy
Teraz przy dwójce maluchów prawko bardzo Ci sie przyda.....ale tak poza tym to podziwiam Cię ze w ciązy zdawalas....ja sie tak balam jeździc w ciązy dlatgo odlozylam prawko na poźniej i zdała rok temu w lutym!!!!!

Beti ciesze sie bardzo ze owulka normalnie sie pojawila

Anufifi Kochanie- mam nadzieje ze Twoje mysli przejaśnialy
Pyszczku a jak U ciebie....cudownie miec swiadomosc ze w brzuszku rosnie "Zycie"
Kochane w Wy juz po Kawce?

anufifi
tęsknię...
Nie sprzątaj ...zostaw ....posieedź z nami

Pyszczku dziś klatka jutro pół mieszkanka, pojutrze znowu pół:-):-)co się bedziesz przemęczać:-) a emotki to na necie jest ich pełno:-)
Czarodziejka witaj kochana coś się nam opuszczasz tu ostatnio
:-) wypadałoby już wieczorkiem jakiegoś drinka wypić:-):-)
Czarodziejka witaj kochana coś się nam opuszczasz tu ostatnio

hej babeczki!ja tylko na chwile...potem poczytam co naskrobalyscie!!
beti super ze masz szanse na fasolke w tym mcu...#mam mocno kciuki!!
Anufifi kochana nie smuc sie prosze!!
Pyszczek jak samopoczucie??masz juz jakies mocniejsze objawy??
Kochane ja sie dopiero na 20.-3umowilam do ginka czy to nie zapozno jak na pierwsza wizyte??jak cos zawsze moge przesunac dajcie znac czy to nie pozno??
A jakies dodatkowe witaminki mam juz zaczac brac czy dopiero po wizycie??obecnie biore folic i nie wiem czy dalej go brac??
Pomozcie babeczki
beti super ze masz szanse na fasolke w tym mcu...#mam mocno kciuki!!
Anufifi kochana nie smuc sie prosze!!
Pyszczek jak samopoczucie??masz juz jakies mocniejsze objawy??
Kochane ja sie dopiero na 20.-3umowilam do ginka czy to nie zapozno jak na pierwsza wizyte??jak cos zawsze moge przesunac dajcie znac czy to nie pozno??
A jakies dodatkowe witaminki mam juz zaczac brac czy dopiero po wizycie??obecnie biore folic i nie wiem czy dalej go brac??
Pomozcie babeczki
anufifi
tęsknię...
Czarodziejko ...no wreszcie...gdzie nam sie podziewasz ...u mnie juz przejasniało , tylko po tym leku czuje się tak:

R
rouż
Gość
Witajcie,
ja na chwilke, w skrocie przeczytam co u Was i zmykam. Moj synus znowu chory. Od wczoraj ma 39.5st. Nie wiem co mu jest-nie ma kataru ani kaszlu. podejrzewam,ze to stres spowodowany wyproznieniami(zaparciami)lub przegrzanie wczoraj na spacerze. martwie sie...
ja na chwilke, w skrocie przeczytam co u Was i zmykam. Moj synus znowu chory. Od wczoraj ma 39.5st. Nie wiem co mu jest-nie ma kataru ani kaszlu. podejrzewam,ze to stres spowodowany wyproznieniami(zaparciami)lub przegrzanie wczoraj na spacerze. martwie sie...
Czarodziejka
Fanka BB :)
Pyszczku nie forsuj się...wiadomo ze ciąza to nie choroba ale dobrze jest zachowac umiar 
Ja najwiecej sprzątalam w polowie ciązy..czulam sie super i mialam jakąs schize na punkcie czystosci
))))
niestety wtedy jak za duzo sie napracowalam to moj kregoslup to czul...
Ja najwiecej sprzątalam w polowie ciązy..czulam sie super i mialam jakąs schize na punkcie czystosci
niestety wtedy jak za duzo sie napracowalam to moj kregoslup to czul...

anufifi
tęsknię...
Royanna , a juz sie synus załatwił czy dalej ma proeblem? może jak cos daj czopek z gliceryny, a jak nie masz odrobina mydła... no i nurofen na gorączke bo jak nic innego sie nie dzieje to moze to to co podejrzewaz albo jakas trzydniówka....nie martw sie za wczasu....tylko konieczie zbij temperature
reklama
Podziel się: