reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Laski
Ja docieram do Was dopiero teraz:))))
U nas ok poza tym ze mlody ma gila....
Caly czas mysle o Usg Agnieszki.....niesamowite to wszystko :)))
Kiki- daj znac co u Cię?

reklama
Patrysiu ja na szczescie z obiadem juz się ogarnelam zanim młody poszedł spac.teraz błogo leniszkuje
12_4_60.gif

Beti miesiac byl spokój. Ale we wtorek wieczorem siedzielismy 2 godziny na placu zabaw a byl chlodny wiatr i wtedy go przewialo...
15_6_25.gif

Jakby co to jutro lekarza jestemy zapisani
3_2_2.gif

Ostatnia edycja:
na gluty to inhalacja dobra, tylko Maciuś pewnie nie będzie chciał:-)a na kaszel jakby dostał to zrób mu syropek z buraka jest naprawdę dobry

i ja sie witam w ten słoneczny dzionek :tak::-D:tak:

ale ostatnio wogóle mam mało czasu na kompa a co za tym idzie i na BB - w pracy do końca kwietnia muszę pozałatwiac wszystkie sprawy, bo od 1 maja zmieniam stanowisko i miejsce pracy ( pracodawca pozostaje ten sam) więc jest sporo roboty :tak: a popołudnia zajmuje mi mały i plac zabaw, wiec z utęsknieniem czekam na wieczór, a wieczorkiem już mi się nie chce odpalac laptopa....... :tak:

Beti, kolejna wizyta 27 kwietnia, więc może maluszek juz sie ujawni ..... :tak:

Anuffi, bardzo pozytywne wieści tutaj przeczytałam... po prostu super..... :tak:

Agnieszka, a jednak dziewczynka, super ..... :tak:

a całą resztę oczywiście pozdrawiam i zycze słonecznego popołudnia :cool2::cool2::cool2:

reklama
Kurka no fakt teraz te chorubska panują mój synek też katar kaszel na szczęście już mija ale za to mnie złapało:crazy:ps.ja zawsze staram się na 14 robić amu amu:tak:mój M ma warsztat u nas na podwórku co chce obiad jeść na 14 zreszta ja też bo tak to już głodna się robie:-D

Do góry