reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula ja tez miałam robioną awidność w poprzedniej ciąży i wyszło mi, ze byłam dawno zarażona wiec nie pomogę Ci do wyników

Wiem tylko, ze moja kolezanka urodziła w grudniu zdrową córeczkę a brała całą ciąże antybiotyk bo wyskoczyła jej toxo. Nie martw się. Teraz sa takie lekarstwa, ze będziesz miała zdrowe dziecko

reklama
Witajcie Dziewczynki wpadłam tylko na chwilkę, bo mam gościa w domu :-) A dokładniej mojego Kochanego Brata i chcę się nim nacieszyć bo już w sobotę wyjeżdża na kontrakt na pól roku, a ja jestem bardzo z nim związana, więc same rozumiecie ;-) Jeszcze dzisiaj byłam na uczelni pierwszy dzień po 3tygodniowej przerwie. Jak wygospodaruję chwilkę to Was podczytam, bo jestem w tyle z 10 stron, ale

Dziękuję Wam wszystkim bez wyjątku że się cieszycie razem ze mną że krwiaka już nie ma i moja dzidzia rośnie zdrowo! :-):-):-)

Miłego wieczoru i pozdrawiam gorąco! ;-)

Witam z rana :-)

dzisiaj dopiero wtorek a mi już wstać się nie chciało :rofl2:

Dziękuje Wam dziewczynki za wsparcie :tak: mam nadzieje że będzie wszystko wporządku i że dzidzia urodzi się zdrowa :tak:i tej mysli się trzymam :tak: tak jak powiedział lekarz...jak biore leki nic dzidzi nie zagraża :tak:musi być dobrze!

Pyszczek ciesz się bratem skoro wyjeżdża :tak:nas będziesz miała cały czas :-)

Dziewczynki życzę Wam miłego dnia!!! :-)

u mnie piękne słoneczko świeci sloneczko.jpg
szkoda że muszę w pracy siedzieć :baffled:

Dzień doberek

Czarodziejko trzymam kciuki za synka, żeby dostał się do przedszkola

mój już uczęszczał rok temu i uczęszcza do tej pory a rekrutacje i tak musiałam przejść żeby dostał się do 4 latków :szok::eek: ale wczoraj była lista wywieszona i dostał się mały łobuz :sorry:

Paula na pewno dzidzia zdrowa, wierzę ze tak jest

dziewczyny macie jakies pomysły co robić z dzieciaczkami po pracy o 17 tej ? :confused2::no:;-) bo ja już trace pomysły, plac zabaw wychodzi nam juz bokiem a oprócz spacerów to nic mi do głowy nie przychodzi

Miłego dnia, ładna pogoda się zapowiada

Ostatnia edycja:
Czarodziejko trzymam kciuki za małego przedszkolaka! :tak:

Gosia a Ty do kiedy planujesz pracować?

Bershka mój synek tak samo jak Twój dostał się do 4-latków :-) i też musieliśmy przejść ponowną rekrutację mimo uczęszczania do 3-latków :confused2:

co do zabaw to w sumie nie wiem co polecić, my mamy podwórko i Kacper poprostu wychodzi na dwór, bawi sie w piaskownicy, gramy w piłkę albo jeździ na rowerze co ostatnio jest jego pasją, a najbardziej lubi pomagać dziadkowi we wszelkich pracach ogródkowych itp. :-) nie można go do domu zaciągnąć!

Odrobina pięknego słoneczka dla Was
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Już nie mogę doczekać się jutra.
Ale chyba nic z tego nie będzie bo zaczyna mnie pobolewać w stałym miejscu przed @. Pewno przylezie małpiszon tak za 4 do 7 dni. No i temp już zaczyna spadać. Widocznie 13 miesięcy starań to za mało.
Pies budzi o 6 rano a teraz smacznie śpi z M. Już nawet pranie wywiesiłam.

M już wczoraj pyta się, a można sie jeszcze poprzytulać, to @ jeszcze nie masz? Był zdziwiony i jak zwykle snuje już przypuszczenia.

I ja witam z rana :))))
Buziaczki i milego dnia
Dzis wywieszają listy dzieci przyjetych do przedszkoli... :))))

Na pewno się Twoja pociecha dostanie :tak::-D
Patrzcie jak to szybko czas leci... teraz czekacie na listy przedszkolaków, później na listy przyjętych do szkoły, wyniki matur, listy przyjętych na studia..:-D Czas leci jak nic:-D
A u mnie dzis się pojawiła plamka na majteczkach rano.. i sie boję.. bo na @ to za wcześnie.. dopiero za 9 dni ma przyjsc.. a tulilismy się z M tylko dwa razy w 11dc i 13dc więc wielkich nadziei sobie nie robię. Ale jestem zaniepokojona.. bo wczoraj te zawroty głowy przez cały dzień i odbijanie się placka, którego zjadłam na śniadanie.. Może cos mnie łapie, jakaś infekcja?:eek:

reklama
Paula ja mysle zeby do czerwca konca pracowac ale zobaczymy...musze zmienic sobie umowe na wyzsza zeby wiecej zus mi placil...a Ty ile chcesz jeszvze chcesz pracowac??

A mnie martwi ze brzuszek mi nie rosnie jeszcze:-(

Do góry