reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A my juz po szybkim spacerku. Macio mial pierwszy raz kalosze i oczywiscie wszystkie kalluze jego! W kazdej musial poskakac, tak, ze na koniec mial juz spodnie mokre do kolan:)
Co do prezentu na dzien dziecka-nie wiem, czy bedziemy cos -moze jakis drobiazg, jakies zwykle klocki lub puzzle...

reklama
Ach super normalnie bo ze synkiem sobie po obiedzie szliśmy pospac i tak do 18 jestem wypoczęta i synek tez a teraz siedzi sobie we waniennce i robi kapu kapu:-)M jechał mi po krakersy bo mam ochote dużą :-)

GIEOSKA hmm sama nie wiem co myśle że jakiś samochód bo Dominiś uwielbia się nimi bawić lubi pchać je patrze ć jak jeżdzą:tak:

A my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę:tak::-D:-D Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy:tak::-)
A @ zbliża się wielkim krokiem..:) Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy:) Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P

Ostatnia edycja:
A my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę:tak::-D:-D Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy:tak::-)

A @ zbliża się wielkim krokiem..:) Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy:) Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P​

oj jak ja kocham takie zakupy kiedy ja sie wybiore pewnie tak szybko nie:sorry:no tez się zgadzam jeśli ma przyjść to niech przyjdzie:tak:

Hejka :-)

Ale pogoda sie zrobiła paskudna :baffled: ech...

ale i tak dobrze że dziś już piątek :-) przynajmniej się wyśpie :tak:

nasz wyjazd do Częstochowy przełożyliśmy na przyszłą sobotę, właśnie z powodu pogody :baffled:

Agniesiak strasznie jestem ciekawa czy @ przyszła czy też teścik dzisiaj zrobisz :tak:

Pozdrawiam

Hejka :-)

Ale pogoda sie zrobiła paskudna :baffled: ech...

ale i tak dobrze że dziś już piątek :-) przynajmniej się wyśpie :tak:

nasz wyjazd do Częstochowy przełożyliśmy na przyszłą sobotę, właśnie z powodu pogody :baffled:

Agniesiak strasznie jestem ciekawa czy @ przyszła czy też teścik dzisiaj zrobisz :tak:

Pozdrawiam
Kochana nie testuje bo czuję, że zbliża się @:tak:Cycuchy już mniej bolą i tempka niska więc nie mam złudzeń;-) Szkoda testu:tak:
U nas też pogoda paskudna:crazy: pochmurno i deszczowo, brr:baffled:

Witajcie
I u nas pogoda nieciekawa. Wczoraj gradobicie duuuze i do samego wieczorka burze, w nocy burze i deszcz, a od rana silny wiatr. Teraz jest slonecznie, ale chmurki sie klebia na niebie-ciemne chmurki. A ja od 6 spac nie moglam, bo musialam isc na morfologie i mocz badania robic, i po 7wychodzilam, ale sie stresowalam juz od rana. Stresowalam sie, bo musialam tak wrocic, aby maz zdazyl do pracy, a stwierdzilam, ze malego nie bede z soba tachac.
Agniesiak- czekamy na Twoja @ aby staranka zaczac intensywne!!!
Paula- a my wyjazdu nie przelozylismy. Stwierdzilismy, ze i tak jedziemy nad morze, bo lepiej tam byc niz siedziec w blokowisku :), nawet jesli pogoda bedzie kiepska, to i tak na jakis spacer sie wybierzemy, nawet krotki :)

Witajcie
I u nas pogoda nieciekawa. Wczoraj gradobicie duuuze i do samego wieczorka burze, w nocy burze i deszcz, a od rana silny wiatr. Teraz jest slonecznie, ale chmurki sie klebia na niebie-ciemne chmurki. A ja od 6 spac nie moglam, bo musialam isc na morfologie i mocz badania robic, i po 7wychodzilam, ale sie stresowalam juz od rana. Stresowalam sie, bo musialam tak wrocic, aby maz zdazyl do pracy, a stwierdzilam, ze malego nie bede z soba tachac.
Paula- a my wyjazdu nie przelozylismy. Stwierdzilismy, ze i tak jedziemy nad morze, bo lepiej tam byc niz siedziec w blokowisku :), nawet jesli pogoda bedzie kiepska, to i tak na jakis spacer sie wybierzemy, nawet krotki :)
Kochana my z M już się nie możemy doczekac tej @:tak::-D:-D
Udanego wyjazdu Ci życzę:tak: Morze, piękne morze:-)

reklama
Witajcie

Royankka ale ja Ci tego wyjazdu zazdroszcze....ahh morze poza tym od jutra ma sie pogoda poprawic a w poniedzialek ma byc juz cieplo:-)

U nas dzis tez leje obrzydliwei jest:-(

Aga ja jednak 3mam kciuki aby @ nie przyszla:-)

Do góry