anufifi
tęsknię...
Patrysia super !!!! cieszę sie bardzo
Gosia aleś ty uparta ....nie kupuj tego badziewia !!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wiecie co uparlam sie na ten wozek buzz quinny chodz ma tyle zlych opinii i nie wiem co teraz zrobic bo ogladam inne wozki i zaden mi sie nie podobna:-(dola podlapalam:-(
Patrysia super !!!! cieszę sie bardzo
oj obawiam sie , że moje typy Ci sie nie spodobaja ....ja nauczona doświadczeniem i biorąc pod uwage trybnaszego zycia ze my wiecznie w drodze dzisiaj mam zupełnie inne zapatrywania na wózek ....ni patrze nic a nic na wygląda a na praktycznosc ...
Kupiłabym telaz mutsy taki jak Aga kupiła i fotelik rozkładany na płasko i spacerówke maclarena XT , allbo odrazu maclarena XLR z mozliwoscia zapiecia fotelika wtedy bez mutsy.
i jesli uda mi sie miec 3 pocieche napewno tak zrobie i nic innego szukac nie bede.
ale jest kilka wózków wielofunkcyjnych któe uwazam za godne uwagi...