reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti trzymam kciuki żeby torbiel szybko zniknął :tak: a niedługo 2 upragnione kreseczki :tak:no i gratulacje własnego studia na swoim to na swoim :tak::-)

Gosiu ja tez zaraz jade do dentysty....zdjąć szwy! :baffled:

Czarodziejka korzystajcie na maksa!!! przyjemnych wakacji życzę :-)

Ja zmykam....do jutra! Pa

reklama
Dziękuje Oli, będzie wszystko dobrze :tak:

Witam się pracowicie bo z pracy :-):cool2: popracuję sobie 2 tyg. i uciekam już na wolne do rozwiązania :cool2:

hej dziewczyny!!dzis 20tc sie zaczyna u mnie czyli juz z gorki:-)

kochana ja tez tylko 2 tyg jeszcze pracuje i wolne juz do konca:-)

Witam :-)

a ja 2 tygodnie jeszcze popracuję i urlop :-) jedziemy do Ustki :-) mam nadzieje tylko że pogoda się poprawi :tak:

a dzisiaj już w pracy :-( ranyyy jak mi się wstać nie chciało!!!! :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko! :tak::-) i życzę miłego dnia! :tak:
Kurka ale Wam zazdrosczę:tak::-D

Najpierw Jastrzebia Góra , potem Mazury okolice Ornety , tam mam rodzinę
a ja mam kolezanke z okolic Ornety:tak:Studiowała ze mną na licencjacie i jej maż tez z nami studiował:tak: Agata Zajączkowska a teraz to Plewa po M:-)

Witajcie :-)

U nas dzisiaj nawet ciepło i nie pada :tak:
A ja miałam dzisiaj trochę ciężką noc, bo najpierw obudziłam się z bólem glowy, więc zrobiłam sobie zimny okład na czoło i tak usnęłam (pomogło! :-)) a w ogóle całą noc nie mogłam się ułożyć, na plecach spanie mi nie idzie, na boku jednym czy drugim też jakoś nie wygodnie, zresztą ostatnio jak rano wstaję z łóżka, w ogóle jak wstaję nawet z fotela jak dłużej posiedzę, to mnie tak brzuszek ciągnie, jakby mi się coś tam rozciągało w środku :eek: trochę się tym martwię, bo do tej pory nic mnie nie bolało, a teraz brzuszek pobolewa. Ale mam nadzieję że to tylko takie bóle więzadłowe czy jakoś tak..;-)

A dzisiaj poniedziałek więc niedługo siadam do nauki na czwartkowy egzamin :tak:

Miłego dnia kobietki!
Ucz się pilnie Kochana na egzamin a bólami sie nie przejmuj pewnie to takie więzadłowe jak mowisz:tak::-)

cześć laseczki:-)

Madzia gratulacje!!!:-):-)

Anufifi podzielam wypowiedź Pauli:-) a z tego co słyszałam, to podobno sierpień ma być dopiero ciepły:crazy:, koszt może i większy bo też pogoda w cene wliczona:-), ale zawsze to coś innego, jeśli zapraszają to pewnie, że jedź:-)
Sierpień dopiero? Kurka.. szkoda..
ale masz Modelki w suwaczku, normalnie szok:-) Piękne pannice:tak::-)

A ja zrobiłam testa owu i jest druga mocna krecha, M mówi, że taka jak ta druga:tak: Dziś tempka tez skoczyla na 36,35:tak::-)
Czyli owu:-D

Aga druga kreska to nie oznacza owu tylko ze do owu min 24 do 48 godzin....choć nie zawsze , ale taka jest zasada....serdu****cie dalej i mierz tempke i rob testy ....ja obstawiam owu jutro wieczór

Cześć dziewczynki....:)
Nie odzywałam się bo jestem mega zmęczona....
Dziś byłam u lekarza rodzinnego....wizyta u położnej 14 lipca...a pierwsze usg około 12 tygodnia ciąży...jak ja to wytrzymam??:shocked2:
Nie badał mnie tylko zrobił ze mną wywiad co i jak i kazał być dobrej myśli bo dzidzia w tym czasie była bezpieczna....ufff....muszę w to wierzyć!!!

Teraz będę odpoczywać....znowu :-D
buziakiiii

Hejka
039.gif

Ale pogoda buuuu.... u nas od rana pada :baffled:

a ja tu odliczam dni do urlopu :tak: mam nadzieje że pogoda się poprawi
new_unsure.gif

dziś znowu oddajemy samochód do warsztatu....trzeba rozrząd zrobić...ech kolejny wydatek :baffled:

Madzia ja Ci chyba jeszcze nie gratulowałam :zawstydzona/y: a więc moje największe GRATULACJE! :tak: niech fasolka rozwija się zdrowo :tak::-)

Agniesiak trzymam kciuki za staranka!!! :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie! :-)

DZIEN DOBRY:-)

A ja jestem po badaniach troche krwi ubyło:sorry:no i teraz na wyniki czekac ale pewnie za wiele sie nie dowiem bo ja i wyniki to troche kulawo ale ciekawi mnie moja toksoplazmoza z synkiem nie miałam ale teraz wiecie mam nadzieje że nie bede mieć:tak:

A ja zrobiłam testa owu i jest druga mocna krecha, M mówi, że taka jak ta druga:tak: Dziś tempka tez skoczyla na 36,35:tak::-)
Czyli owu:-D

to super bynajmiej wiesz że napewno masz cukle owulacyjne co martwić się nie musisz no i teraz tylko serduszkowac serduszkowac i serduszkowac:tak:

Cześć dziewczynki....:)
Nie odzywałam się bo jestem mega zmęczona....
Dziś byłam u lekarza rodzinnego....wizyta u położnej 14 lipca...a pierwsze usg około 12 tygodnia ciąży...jak ja to wytrzymam??:shocked2:
Nie badał mnie tylko zrobił ze mną wywiad co i jak i kazał być dobrej myśli bo dzidzia w tym czasie była bezpieczna....ufff....muszę w to wierzyć!!!

Teraz będę odpoczywać....znowu :-D
buziakiiii

odpoczywaj jak najwiecej:tak:kurka faktycznie długo na usg:shocked2:ja ze synkiem miałam w 5 tc a w tej ciąży w 6 tc fakt tylko pęcherzyk ale zawsze to coś:-pno cóż bądz cierpliwa a wynagrodzi ci usg ślicznym bobaskiem;-)

reklama
Do góry