reklama

Agniesiak85
Fanka BB :)
tak tak synek u ciebie;-)a twój M to szczęśliwy przyszły tatuś
a usg będziesz miała dopochwowoe przez brzuszek tak dopiero 11-12 tc;-)
O rajuś
 Ja wogóle to pierwszy raz do gina w zyciu będe szła..

nie zartuj ! Nigdy u gina nie byłaś ?O rajuśJa wogóle to pierwszy raz do gina w zyciu będe szła..

Agniesiak85
nie zartuj ! Nigdy u gina nie byłaś ?
Nie Nie miałam jakoś potrzeby
 Nie miałam jakoś potrzeby

Agniesiak85
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/ - po rejestracji można pooglądac szkołę rodzeniaOdważna babka
Wszystko będzie git;-)
Aż mi glupio wejśc do gina i powiedziec: Ja pierwszy raz

R 

rouż
Gość
Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki
A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)
Pyszczku!!! Ogromnie Wam gratuluje!!!

Listopadowa armia:-):-):-)Patrysia, Gosia dzięki wielkie za Gratulacje!
Gosia widzisz my we trzy - Ty, ja i Royanna - wszystkie mamy synkówAle brygada

Agnieszko, dziekujeRoyana
Ge-oska
Pyszku
GRATULUJE WAM SYNUSIÓW
i potwierdzam to co dziewczyny wczesniej pisały synusie są przekochane:-)

Juz trzymam kciuki(...)
w środe idę na monittoring i juz proszę o trzymanie kciuków
 :-)
:-)Ale z jaka radoscia bo z bobo w srodeczkuO rajuśJa wogóle to pierwszy raz do gina w zyciu będe szła..

A w ogole to witajcie kobietki

Pewnie nawet nie zauwazylyscie, ze od czwrtku mnie nie bylo:-(;-)
Przyjechala moja mam z Niemiec, wiec trzeba bylo nadrobic kilka dobrych miesiecy, w piatek ja odwiezlismy do domku nad morze, cala sobota to leniuchowanie, a wczoraj powrot, bo tesciowie byli nad morzem i skonczyl im sie turnus i zabralismy ich do nas. Mieli byc 2-3 dni, a jak przyjechalismy wczoraj o 19tej taak dzis wyjechali o 9.30

A w ogole to u nas naraze swieci sloneczko, jest cieplo choc nie ma upalow, a ja czuje sie dobrze:-)
Agniesiak85
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl  zobaczcie sobie jakie fajne Tylko trzeba się zarejestrowac i będzie można oglądac odcinki szkoly rodzenia
 Tylko trzeba się zarejestrowac i będzie można oglądac odcinki szkoly rodzenia Ja już ogladam
 Ja już ogladam Jestem na 4 odcinku
 Jestem na 4 odcinku

A w ogole to witajcie kobietki
Pewnie nawet nie zauwazylyscie, ze od czwrtku mnie nie bylo:-(;-)
Przyjechala moja mam z Niemiec, wiec trzeba bylo nadrobic kilka dobrych miesiecy, w piatek ja odwiezlismy do domku nad morze, cala sobota to leniuchowanie, a wczoraj powrot, bo tesciowie byli nad morzem i skonczyl im sie turnus i zabralismy ich do nas. Mieli byc 2-3 dni, a jak przyjechalismy wczoraj o 19tej taak dzis wyjechali o 9.30
A w ogole to u nas naraze swieci sloneczko, jest cieplo choc nie ma upalow, a ja czuje sie dobrze:-)
Pewnie, że zauwazyliśmy, że CIę z nami nie ma dobrze, że juz jestes
 dobrze, że juz jestes
A u nas pogoda ładna, słoneczko świeci i ciepło
 dobrze, że juz jestes
 dobrze, że juz jestes
A u nas pogoda ładna, słoneczko świeci i ciepło

Cześć Dziewczyny ;-)

Sylwuś dziękuję pięknie za gratki :-) masz rację jeszcze Beti żeby synek się udał a potem życze dziewczynek Tobie i Anufifi

Kiki ja tez się cieszę że mam synka a u Ciebie mała królewna będzie miała super, tylu braci.. :-) ja jeszcze żadnych ubranek nie kupowałam ale chyba czas zacząć
 a u Ciebie mała królewna będzie miała super, tylu braci.. :-) ja jeszcze żadnych ubranek nie kupowałam ale chyba czas zacząć 

Agnieszka, Paula, Agniesia Dziękuję :-)

Gosia ja miałam zwykłe usg, ale na jakiś czas włączył mi ginek 3d żeby buźkę pokazac, ale mały i tak zakrył się raczkami, chyba chce zrobić mamusi i tatusiowi niespodziankę i pokazać się dopiero jak się urodzi

Bershka kochana nie zapomniały, nie zapomniały, chodziło mi o to że ja, Gosia i Royanna we 3 jesteśmy Listopadówki 2009 heheh a o Twoim chłopaczku jasne że pamiętamy!
 heheh a o Twoim chłopaczku jasne że pamiętamy!  Dziękuję pięknie za gratulacje
 Dziękuję pięknie za gratulacje 

Kicia heheheh Dzięki wielkie, ja też nie jestem zdziwiona ;-) A u siebie masz jakies przeczucia co do plci? :-)

Anufifi dziękuję za gratulacje, tak masz rację, Ty od samego początku wiedziałaś że będzie dobrze i byłas ze mną Dziękuję
 Dziękuję  Ciesze się że będzie synuś, jeszcze jak na Twoich popatrzę to już w ogóle zgadzam się z tym co Agnieszka napisała, że chłopcy są przekochani
 Ciesze się że będzie synuś, jeszcze jak na Twoich popatrzę to już w ogóle zgadzam się z tym co Agnieszka napisała, że chłopcy są przekochani  Kciuki będę mocno zaciskać! Nie ma innej opcji
 Kciuki będę mocno zaciskać! Nie ma innej opcji 

Royannka dzieki!

Sylwuś dziękuję pięknie za gratki :-) masz rację jeszcze Beti żeby synek się udał a potem życze dziewczynek Tobie i Anufifi

Kiki ja tez się cieszę że mam synka
 a u Ciebie mała królewna będzie miała super, tylu braci.. :-) ja jeszcze żadnych ubranek nie kupowałam ale chyba czas zacząć
Agnieszka, Paula, Agniesia Dziękuję :-)
Gosia ja miałam zwykłe usg, ale na jakiś czas włączył mi ginek 3d żeby buźkę pokazac, ale mały i tak zakrył się raczkami, chyba chce zrobić mamusi i tatusiowi niespodziankę i pokazać się dopiero jak się urodzi
Bershka kochana nie zapomniały, nie zapomniały, chodziło mi o to że ja, Gosia i Royanna we 3 jesteśmy Listopadówki 2009
 heheh a o Twoim chłopaczku jasne że pamiętamy!
 heheh a o Twoim chłopaczku jasne że pamiętamy!  Dziękuję pięknie za gratulacje
 Dziękuję pięknie za gratulacje 
Kicia heheheh Dzięki wielkie, ja też nie jestem zdziwiona ;-) A u siebie masz jakies przeczucia co do plci? :-)
Anufifi dziękuję za gratulacje, tak masz rację, Ty od samego początku wiedziałaś że będzie dobrze i byłas ze mną
 Dziękuję
 Dziękuję  Ciesze się że będzie synuś, jeszcze jak na Twoich popatrzę to już w ogóle zgadzam się z tym co Agnieszka napisała, że chłopcy są przekochani
 Ciesze się że będzie synuś, jeszcze jak na Twoich popatrzę to już w ogóle zgadzam się z tym co Agnieszka napisała, że chłopcy są przekochani  Kciuki będę mocno zaciskać! Nie ma innej opcji
 Kciuki będę mocno zaciskać! Nie ma innej opcji 
Royannka dzieki!

reklama

R 

rouż
Gość
Wiecie, bedac nad morzem u rodzinki dowiedzialam sie tez od kuzynki, ze moja cala rodzinka az gotuje sie na mysl o naszym syneczku Alanku 
a jedna ciotka mnie wkurzyla, bo napisala mi w smsie: "nie jestem zachwycowna, dla mnie to bedzie Jasko". Wiec ja nie myslac dlugo opisalam jej: "Kazdy z Was mial juz mozliwosc wyboru imienia dla swojego dziecka i wybieral jakie chcial. Teraz nasza kolej i trzeba to uszanowac tak jak i my nie zmieniamy imion Waszych dzieci." Uwazam, ze dobrze jej napisalam, i tak naprawde nie powinna sie obrazac, ale coz, sa ludzie i ludziska...Przykro mi, bo lubie ja...I im bardziej slysze od rodziny negatywy, tym bardziej to imie mi sie podoba
I tak sie ciesze, jak czuje jak fika w brzusiu

a jedna ciotka mnie wkurzyla, bo napisala mi w smsie: "nie jestem zachwycowna, dla mnie to bedzie Jasko". Wiec ja nie myslac dlugo opisalam jej: "Kazdy z Was mial juz mozliwosc wyboru imienia dla swojego dziecka i wybieral jakie chcial. Teraz nasza kolej i trzeba to uszanowac tak jak i my nie zmieniamy imion Waszych dzieci." Uwazam, ze dobrze jej napisalam, i tak naprawde nie powinna sie obrazac, ale coz, sa ludzie i ludziska...Przykro mi, bo lubie ja...I im bardziej slysze od rodziny negatywy, tym bardziej to imie mi sie podoba
I tak sie ciesze, jak czuje jak fika w brzusiu

Podziel się: