hej laseczki kochane!ja juz po "pracy"hehe...teraz ide z Maja na dwor do basenu:-)
ogolic sie mozesz sama...ja nie mialam lewatywy wiec porod sn wspominam dobrze:-)
Kiki ciesze sie ze z bratem juz lepiej:-)
Buziaki dla pozostalych babeczek

Oj babo babo co Cie podkusilo tak wczesniej test robic??natluc to za malo..pewnie masz eteraz jakies zle mysli ze fasolki nie ma..test ewentualnie mozna zrobic 2-3dni przed @ wtedy juz cos mozna widziec..ja zrobilam 5dni przed @ i bardzo bladziutka prawie niewidoczna kreska byla..3mam kciuki abys zafasolkowala:-)sluchajcie jestem glupol,zrobilam ten test no i oczywiscie negatywny-ale ze mne wariatka...myslicie ze te bole to moze byc zagniezdzenie fasolki?mam nadzieje bo bardzo swedza mnie piersi... a bol pojawia sie i znika.boli mnie az do kolana kolorowych snow mamuski
dzieki za linka...mi nie przeszkadza ze to polski odkurzacz..wazne zeby chodzil cicho i sie nie psol..poza tym nie dysponuje zbyt duzym funduszem!!Gosia ja pamiętam ze Anufifi na urlopie, ale ciekawe jak tam po starankach, może jakies objawy ma fasolkowe, wiesz o co chodzi :-)
Wklejam linka do tego odkurzacza, tylko wiesz to jest Zelmer, polska firma, moze chcesz sobie lepszy/droższy kupić, ale ja z tego jestem zadowolona
Odkurzacz Syrius / Zelmer Niezawodnie
Ja mam ten model i kolor co na głównym zdjeciu czyli Syrius 1600 ST. Na zdjęciu trochę kolor nie bardzo, ale w rzeczywistości ładniejszy
Co do lodówki po wczorajszym całodniowym szukaniu na necie, czytaniu opinii (wieczorem mnie głowa od tego bolała, miałam juz naprawdę dość) wybór padł na lodówkę LG.
Ogólnie brałam pod uwagę Bosch, Siemens, Electrolux, Samsung i LG.
Chcieliśmy kupić Boscha, bo mamy pralkę Boscha i jak na razie jesteśmy zadowoleni, ale lodówki Boscha na żywo w sklepie o wiele gorzej się prezentowały, a poza tym te z systemem No Frost podobno są bardzo głośne. Natomist o LG jest wiele pochlebnych opinii i ta firma jest prekursorem jeśli chodzi o technologię No Frost![]()
dzieki za linka:-)potem popatrzetak Pyszczku to prawda z tym pomocnym BB
a ja znowu mam ten odkurzacz i równiez polecam
odkurzacz bezworkowy SWEEP SC4357 - starsze modele - odkurzacze | SAMSUNG
Pyszczku bo ja to panikara jestemw sumie nic nie boli ale to przygotowywanie do porodu, golenie, lewatywa, cewnik...brrrrrrr...ale raz to przeszłam to przejde i tym razem
Bershka ojej ja ani lewatywy ani cewnikowania nigdy w życiu nie miałama ogolić nie można się samemu w domu wczesniej?
ogolic sie mozesz sama...ja nie mialam lewatywy wiec porod sn wspominam dobrze:-)
Kiki ciesze sie ze z bratem juz lepiej:-)
Buziaki dla pozostalych babeczek