reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam was dziewczyny dziekuje wam z calego serca za wsparcie..czuje sie katastrofalnie.dzisiaj w nocy zmarl moj kochany braciszek o 3.30 i taki mlody bo dopiero ma 41 lat..w tej ciazy nie oszczedza mnie zycie ciagle dzieje sie cos zlego i do tego smierc brata a ja nawet nie moge pojechac do polski pozegnac sie z nim i byc w jego ostatniej drodze.straszne dziewczyny nie mam pojecia jak to przetrwam..w szpitalu mnie uspakajali bo bylam na drugiej apukunturze..powiedzieli bym myslala o dzidzi bo moze dojsc do wszesniejszego porodu..

witam was dziewczyny dziekuje wam z calego serca za wsparcie..czuje sie katastrofalnie.dzisiaj w nocy zmarl moj kochany braciszek o 3.30 i taki mlody bo dopiero ma 41 lat..w tej ciazy nie oszczedza mnie zycie ciagle dzieje sie cos zlego i do tego smierc brata a ja nawet nie moge pojechac do polski pozegnac sie z nim i byc w jego ostatniej drodze.straszne dziewczyny nie mam pojecia jak to przetrwam..w szpitalu mnie uspakajali bo bylam na drugiej apukunturze..powiedzieli bym myslala o dzidzi bo moze dojsc do wszesniejszego porodu..

Serdeczne współczucia Kiki. Wiem że nic teraz nie jest w stanie złagodzić tego bólu ale trzymaj się. Będziemy się modlić razem z Tobą..........................i tylko tak możemy Ci pomóc.............

Kiki lekarze mają rację postaraj się tak nie rozpaczać a po urodzeniu malutkiej pojedziesz pożegnać się z bratem :-( dlaczego zmarł tak wcześnie ??? :baffled: szkoda bardzo ale w niebie już nie cierpi i jest mu tam dobrze.

Mój synek już z nami w domku :-) stęskniło mu się za nami. Wkleję Wam zdjęcie z moim tatą :tak::-)

Witam dziewczynki.

Agnieszko nie martw sie zawsze są jakieś problemy na początku ale dasz radę.:-) Najważniejsze że jeteście wszyscy zdrowi, jestescie w domku a reszta zawsze jakos sama się ułoży.:tak::tak::tak:

A mnie znów dziś w nocy bolał dziwnie brzuch i teraz od rana też mam takie momenty..............:szok::szok::sorry:Na szczescie dzis do Gina tylko dopiero wieczorem, ale mam nadzieję że wszystko bedzie ok. :sorry:
Lecę prasować póki jeszcze chłodno bo u nas dzis zapowiadali 30 stopni.:wściekła/y::wściekła/y:Nie wiem jak ja to wytrzymam:angry:

DZIEN DOBRY:-)
Mój synek już z nami w domku :-) stęskniło mu się za nami. Wkleję Wam zdjęcie z moim tatą :tak::-)

widziałam na nk:-Dsuper sobie wakacjuje synek:-D

KIKI przykro mi :-(na pewno jest ci ciężko:-(
AGNIESZKA wiem co masz na myśli i już ci mówię bądz spokojna a dlaczego bo to normalne że tak brodawki zaaregowały (może za płytko trzyma mała cyca bo powinna całą brodawke z otoczką także chwycić aby miała w bużce nie tylko brodawke bo ci porani ją)i nie bój się że pije z krwią nic się jej nie stanie dzieci nawet z ropą piły(jak mój synek)położna mnie uspokajała i mówiła że normalnie mam karmić z cycka a odciągać czasami aby się nieco zagoiły ale nie cały czas;-)kupki to nie przez krew ;-)odchodzi smułka u niektórych dzieci troche dłużej odchodfzi i się nie martw to minie i niedługo będzie robić normalne kupki ale rzadkie bo pije z cycka:tak:jest dobrze i będzie dobrze wszystko powoli a się da:-)
OKRUSZYNKA no no jeszcze troche i ty nam będziesz opowiadać wieści z porodówki:-)już możesz urodzić moja kumpela w 36 tc urodziła śliczną córeczke i super się rozwija co kciuki aby było wszystko dobrze:tak:

Witajcie dziewczynki dlugo sie nie odzywalam bo mam dola...@ spoznial mi sie 5 dni i wczoraj wieczorem dostalam @,nie bedzie :-(corci :-(

reklama
Witajcie babeczki:)

Pati, nie smutaj sie, tak musialo byc ale przed Wami kolejny serduszkowy cykl:) same przyjemnosci z takiego starania sie o coreczke:)

Okruszynko, dobrze ze masz dzis ta wizyte, bo te bole to takie troche niepokojace. Ale lekarz wszystko sprawdzi, zbada i bedziesz spokojniejsza:)

Agnieszko-ale musisz byc szczesliwa tulac coreczke! Jak napisalas o reakcji synka to tez mi lzy stanely w oczkach! A problemymi sie nie przejmuj! Patrysia ma racjie i z kupka(smolka) i z piersiami. Moj Macio tez dluuugo smolke wydalal, a jak mialam ropnia w piersi to lekarz kazal tylko oslonki uzywac i dalej malenstwo dostawiac. A powiedz, jak to jest majac znowu takiego maluszka? Chyba od nowa trzeba sie uczyc chwytac, kapac itd, co? Pytam, bo wczoraj na placu zabaw pomagalam malej kruszynie ok roku wejsc na kreciolka i jak go chwycilam i zobaczylam jaki jest drobniutki to az sie przestraszylam...I stwierdzilam, ze cala nauka bedzie od nowa z malenstwem jak sie urodzi;)

I witam Was wszystkie razem i kazda z osobna!!! Nawet nie bede wymieniac;)

No i barkuje mi juz Anufifi na bb...ciekawe kiedy do nas wroci:)

A u nas zaczyna sie chmurzyc...
A jutro mam wizyte kontrolna z samego ranka u gin, ale bez usg. Ale dobra i taka:)

Do góry