R
rouż
Gość
A mi wyszla czworeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a morzecie mi pomuc jak mam sie pozbyć suwaczka bo coś nacudowałm a na testach nikt nie odpisuje.plisssssssss
witam was dziewczyny dziekuje wam z calego serca za wsparcie..czuje sie katastrofalnie.dzisiaj w nocy zmarl moj kochany braciszek o 3.30 i taki mlody bo dopiero ma 41 lat..w tej ciazy nie oszczedza mnie zycie ciagle dzieje sie cos zlego i do tego smierc brata a ja nawet nie moge pojechac do polski pozegnac sie z nim i byc w jego ostatniej drodze.straszne dziewczyny nie mam pojecia jak to przetrwam..w szpitalu mnie uspakajali bo bylam na drugiej apukunturze..powiedzieli bym myslala o dzidzi bo moze dojsc do wszesniejszego porodu..
szkoda bardzo ale w niebie już nie cierpi i jest mu tam dobrze.
:-)
Patrysiu a mnie też wyszło, ze 2-jkaa mnie się marzy ta mała królewna
Choć mój M już nie chce dzieci więcej

Na szczescie dzis do Gina tylko dopiero wieczorem, ale mam nadzieję że wszystko bedzie ok. 

Nie wiem jak ja to wytrzymam
super sobie wakacjuje synek
jest dobrze i będzie dobrze wszystko powoli a się da:-)