R
rouż
Gość
A mi wyszla czworeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a morzecie mi pomuc jak mam sie pozbyć suwaczka bo coś nacudowałm a na testach nikt nie odpisuje.plisssssssss
witam was dziewczyny dziekuje wam z calego serca za wsparcie..czuje sie katastrofalnie.dzisiaj w nocy zmarl moj kochany braciszek o 3.30 i taki mlody bo dopiero ma 41 lat..w tej ciazy nie oszczedza mnie zycie ciagle dzieje sie cos zlego i do tego smierc brata a ja nawet nie moge pojechac do polski pozegnac sie z nim i byc w jego ostatniej drodze.straszne dziewczyny nie mam pojecia jak to przetrwam..w szpitalu mnie uspakajali bo bylam na drugiej apukunturze..powiedzieli bym myslala o dzidzi bo moze dojsc do wszesniejszego porodu..
Patrysiu a mnie też wyszło, ze 2-jkaa mnie się marzy ta mała królewna
Choć mój M już nie chce dzieci więcej