reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosiu ja w 27 tc miałam 6 kilo do przodu ale potem przez szpital spadło mi 2:-( więc musiałam nadrobić także teraz mam 8. Też sie zamartwiałam że to mało ale mój lekarz mówi że powinnam sie cieszyć bo gorzej jak jest w drugą strone za bardzo, tym bardziej że moja dziewczynka nie należy do najmniejszych w skończonym 33 tc ważyła prawie 2500 kg:szok: także według tych wyliczeń lekarzy to była juz waga na 35 tc:szok:. Widać ona wszystko ze mnie zabiera a dla mnie zostają jakieś resztki..............:baffled:
Wózeczki mam dwa po synku:-). Głeboki i spacerówkę w bardzo dobrym stanie także stwierdzilismy z mężem że szkoda kupować nowe tym bardziej że teraz mamy budowę domku na głowie, do końca roku chcemy sie przeprowadzić więc trzeba troszkę zacisnąc pasa. :eek:Planujemy tylko kupić jakąś fajną fasolkę do samochodu, bo w zaszdzie jak dzieciatko malutkie to i tak na początku z fasolką sie wszedzie chodzi, bo wygodnie i pobujać można i pośpi. Ale to już mój M ma cos wybrać i kupic.

Pokoik super. mnie osobiscie bardzo sie podobają takie rysunki na ścianach w takich bardzo żywych kolorach. My też myśleliśmy że jak będziemy urządzać teraz w nowym domu pokój synowi to na jednej scianie damy mu moze jakąś tapetę ze zwierzętami np. bo moje dziecko to straszny miłosnik zwierząt a szczególnie psów:-)
Dla dziewczynki na razie nie myślę bo pewnie do trzech lat i tak nie wyjdzie z naszej sypialni tak jak nasz synek.
Także jeden pokoik bedzie wolny ale w kazdej chwili będzie mozna coś pomyślec:-)

Jakaś cisza dziś ja posprzątałam. Obiadek zaliczony. Teraz trzeba troszkę poleniuchować. Mały biega po podwórku więc jest trochę spokoju.:-)

Witajcie

Niestety nie miałam dziś czasu do Was zajrzeć :baffled: teraz zajrzałam na chwilke przed samym wyjściem....

Kiki bardzo mi przykro :-( nie wiem co napisać więcej, trzymaj się jakoś kochana musisz być dzielna dla swojej córeczki, tulam Cię bardzo mocno icon_pai.gif

Pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam! :tak:

Kiki przykro mi z powodu brata :-( serdeczne wyrazy współczucia :-:)-:)-(

o jejku dopiero teraz czytam o wiadomosci KIKI brata:-(tak mi przykro:-:)-:)-(zapalam światełko dla brata
[*]:-(

Patrysia i Okruszynko macie racje..tez staram sie nie przejmowac tym gadaniem..wiem ze nie bede miec problemu z zuceniek kg po ciazy bo w pierwszej mialam 14na plusie a jak wychodzilam ze szpitala to w ubraniach sprzed ciazy...ale chyba taka natura ludzka ze trzeba pokrytykowac...trudno zeby w ciazy byc plasko do konca...
Okruszynko podziwiam ze masz 8kg na plusie...fajnie:-)a juz wozeczek dla coreczi masz??

a ja chyba juz wiem co zrobie w pokoju dla synka albo sciany..zielono-zolte albo niebiesko zolte z nobilesu fajne polaczenia widzialam:-)i border na srodku sciany co myslicie??

tez mam mozliwosc aby kolezanka mi takie cos namalowala na scianie co o tym myslicie??i nie bedzie to zle wygladac bo maja tez ma miec niebiesko-zielone sciany??​

jak ostatnio się ważyłam i to było 51.2kg i pytam się czy to mao a gin powiedział że na mój wiek ciąży to waga idealna ze dopiero później będe nabierać tak z 2 kg na miesiąc(no chyba że pomoge wadze:-D)ale ogólnie mówił że mam dobrą wage:tak:

A pokoi wow super by było mieć takie malunki na ścianach:tak:

Czarodziejko u mnie w brzuszku mieszka mała królewna:-):-D
Udało nam sie trafić 3 dni przed owulacją:-)
Okruszynko - to pieknie gratuluję. Wspaniele udalo Wam sie wstrzelic 3 dni przed:)))) To musi być wspaniale uczucie miec syna i wiedziec ze urodzi sie córcia.....badz odwrotnie....
Ja choc nie znam płci to ciesze sie bardzo ze moje dziecko jest zdrowe.....pewnie potem bede myslec kto tam sobie mieszka....

Kiki- nardzo Ci wspołczuje Kochana

Patrysiu a mnie też wyszło, ze 2-jka :-D:-D a mnie się marzy ta mała królewna :zawstydzona/y::-D:-D:-D Choć mój M już nie chce dzieci więcej :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry