R
rouż
Gość
Kiki, bardzo mi przykro z powodu smierci brata...Tulam Cie mocno...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiki przykro mi z powodu brata :-( serdeczne wyrazy współczucia :--
-(
Patrysia i Okruszynko macie racje..tez staram sie nie przejmowac tym gadaniem..wiem ze nie bede miec problemu z zuceniek kg po ciazy bo w pierwszej mialam 14na plusie a jak wychodzilam ze szpitala to w ubraniach sprzed ciazy...ale chyba taka natura ludzka ze trzeba pokrytykowac...trudno zeby w ciazy byc plasko do konca...
Okruszynko podziwiam ze masz 8kg na plusie...fajnie:-)a juz wozeczek dla coreczi masz??
a ja chyba juz wiem co zrobie w pokoju dla synka albo sciany..zielono-zolte albo niebiesko zolte z nobilesu fajne polaczenia widzialam:-)i border na srodku sciany co myslicie??
tez mam mozliwosc aby kolezanka mi takie cos namalowala na scianie co o tym myslicie??i nie bedzie to zle wygladac bo maja tez ma miec niebiesko-zielone sciany??
Czarodziejko u mnie w brzuszku mieszka mała królewna:-)
Udało nam sie trafić 3 dni przed owulacją:-)Okruszynko - to pieknie gratuluję. Wspaniele udalo Wam sie wstrzelic 3 dni przed))) To musi być wspaniale uczucie miec syna i wiedziec ze urodzi sie córcia.....badz odwrotnie....
Ja choc nie znam płci to ciesze sie bardzo ze moje dziecko jest zdrowe.....pewnie potem bede myslec kto tam sobie mieszka....
Kiki- nardzo Ci wspołczuje Kochana
a moze mały teścikIle będziecie mieć dzieci? Kalkulator przyszłego rodzica
Patrysiu a mnie też wyszło, ze 2-jkaa mnie się marzy ta mała królewna
Choć mój M już nie chce dzieci więcej