reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

CZEŚĆ:-)
Czuje się jakby była dzisiaj niedziela:-Da teraz M bierze się za wafle co nie moge się doczekać:-p
BERSHKA wow super że już Kubuś leży w łóżeczku w ciuszkach to baaaaardzo dobry znak:-)
TUSIA ojeju nie wiem co powiedzieć myśle że poczekaj może to plamienie a może do ginka i da ci dupka ja także plamiłam i dzięki niemu dzidzia dzisiaj kopie:sorry:tulam mocko:-(

reklama
Dobry wieczór :-)

Ja też się czuje jakby dzisiaj była niedziela :tak: totalne lenistwo ;-) a jutro przyjeżdżają do nas 2 moje koleżanki z mężami i dzieciaczkami na grilla ale będzie wesoło :-D a wieczorem koncert Urszuli na festynie :-)

Bershka cieszę się że Kubuś już bez inkubatora :tak: niedługo pojedziecie razem do domku :tak:

Tusia przykro mi :-( ale możliwa jest @ na początku ciąży więc może nic straconego...Tulam mocno!

Patrysia wafle własnej roboty mniam :-p

Pozdrawiam! :-)

Tusia .. Kochana moze jeszcze nic straconego!!! Moze masz to plamienie o ktorych dziewczyny pisza.. A to faktycznie wyglada jak prawdziwa @ ???
Wieem ze ciezko jest teraz Cie pocieszyc.. Caluje i przytulam.. i caly czas trzymam mocno kciuki!!!

Tusia Słonko czasami krew się zdarza w ciązy a moze to ciąża biochemiczna była :baffled: kurcze zrób test dla powtórki i jakby nic nie było to zacznij staranka na nowo, bedzie Kochana dobrze !!!

Dziękuje dziewczynki

dzisiaj Kubuś już tulił się do mojego cyca i szukał żeby napić się mleczka a tu doopa jeszcze nie mogę mu podawać, dostał pierwszy raz wodę do picia 2,5 ml na początek i nie zwymiotował a to znaczy że ładnie akceptuje a i zrobił pierwszą kupke !!!!!!!!!!!!! a to oznacza , ze w końcu cholerne jelita są udrożnione !!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
od jutra mleczko moje dostanie 5 ml co 3 h a potem coraz większa dawka !
Kubuś tak mocno odchyla główkę, jest taki silny, już chcę go w domku :tak:

:szok::szok::szok::szok: chyba nie uwierzycie bo ja sama jeszcze w szoku jestem
wstaje rano ide siusiu a tu krew:szok::szok:
w czwartek był test z dwoma kreskami,raczej sobie nie wmówiłam bo potwierdziły to jeszcze dwie osoby,byly jak ta lala.test płytkowy Quixx.
troche popłakałam ale jest już ok.lepiej teraz takie niespodzianki,niż na przykład za trzy miesiące wtedy by bolało.:-(
a SYLWIA jednak dopadł i mnie ZONK:szok: a niech go licho :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
smutno mi :-(

moja ciocia miala miesiaczke do 4 miesiaca ciazy zglos sie do lekarza oby wszystko bylo dobrze,sciskam mocno,buzka:tak::blink:

Tusia Słonko czasami krew się zdarza w ciązy a moze to ciąża biochemiczna była :baffled: kurcze zrób test dla powtórki i jakby nic nie było to zacznij staranka na nowo, bedzie Kochana dobrze !!!

Dziękuje dziewczynki

dzisiaj Kubuś już tulił się do mojego cyca i szukał żeby napić się mleczka a tu doopa jeszcze nie mogę mu podawać, dostał pierwszy raz wodę do picia 2,5 ml na początek i nie zwymiotował a to znaczy że ładnie akceptuje a i zrobił pierwszą kupke !!!!!!!!!!!!! a to oznacza , ze w końcu cholerne jelita są udrożnione !!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
jeszcz troszke,badz dzielna a wszysko synek Ci wynagrodzi po powrocie do domku;-)buziaki:blink:bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze u Was:blink::-D:tak:;-):-)

hej -dziewuszki kochane;-)
no niestety to nie plamienie,to @ i to jakaś mega @ :baffled:
no ale pewnie tak miało być-jak mawia mój M:sorry2:
teraz postaram sie do 11dnia cyklu-morze sie uda:sorry2:
ACH, PAULA- koncert Urszuli-zazdroszcze-uwielbiam ją:-)
BERSHKA-fajnie,że Kubuś silny,niedługo w domciu będzie.
czekamy na zdjęcie małego Kuby.:tak:

Tusia bardzo mi przykro:-(nastepnym razem napewno sie uda!!

Bershka to cudownie ze Kubus juz w normalnym lozeczku lezy:-)kochana jeszcze troche i bedzie z Wami w domku:-)

Pyszczku na listopadowkach na zakupowym watku dalas linka do kocykow kupujesz taki??

Dziewczyny czylu co warto kupic laktator reczny aventu?bo ja mialam reczny canpola i to porazka byla..ciezko mleko schodzilo,byl on na jakas papke...doradzcie..w sumie 600zl na laktator nie mam!
Buziaki dla wszystkich dziewczyn i milusiej niedzieli:-)​

Ostatnia edycja:

Dziękuje dziewczynki

Wspaniale!!!:tak::tak::-):-)Już niedługo będziecie w domku się cieszyc Kubusiem:tak::-)

hej -dziewuszki kochane;-)
no niestety to nie plamienie,to @ i to jakaś mega @ :baffled:
no ale pewnie tak miało być-jak mawia mój M:sorry2:
teraz postaram sie do 11dnia cyklu-morze sie uda:sorry2:
Przytulam Kochana. Wierzę, że tym razem będzie ok:tak:

Dziewczyny czylu co warto kupic laktator reczny aventu?bo ja mialam reczny canpola i to porazka byla..ciezko mleko schodzilo,byl on na jakas papke...doradzcie..w sumie 600zl na laktator nie mam!
Buziaki dla wszystkich dziewczyn i milusiej niedzieli:-)​
Kochana ja jeszcze dzieci nie mam.. ale słyszałam, że dziewczyny polecają ten ręczny Aventu:tak:Ponoc bardzo dobry i mleko dobrze ściąga:tak:Moja siostra cioteczna go nawet używała i mówiła, że poleca:tak:

reklama
Gosiu wiesz canpol a avent to jak niebo i ziemia :tak:;-) ręka też czasami opada nawet przy avencie ale jest naprawdę dobry i sciąga ładnie mleczko, na początku zawsze jest trudno rozpocząć laktację ale tak po paru dniach leci super :tak: ja mam utrudniony start z laktacją bo nie mam małego przy sobie i wspomagam się herbatkami i ziołami laktacyjnymi ale jest ok, potrafię wyciągnąć z dwóch cyców po 60 ml wiec jak na początek jestem zadowolona a Kubuś i tak więcej nie zje

Tusia bardzo mi przykro ale jak to z M mówimy wszystko w życiu ma swój sens, pewnie tak musiało być

Do góry