reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia dzięki za szczegółowe opisy :-) trochę oglądałam na stronie, ale mnie ta strona Ikei wkurza, bo wolno chodzi i długo trzeba czekac aż się łaskawie otworzy :confused: a i tak najlepiej na żywo pooglądać wszystko. Ale ja jestem taka, że jak wchodzę do sklepu i mam za dużo do oglądania i do wyboru to w końcu się zaczynam w kółko kręcić i nic kupuję :-D i M się wkurza bo denerwują go takie sklepy gdzie jest masa ludzi a ja taka niezdecydowana :-D więc teraz ustaliliśmy że ja zrobię listę co mi potrzeba kupić i z tą listą będziemy oglądać konkretne rzeczy więc muszę z tą stroną powalczyć i przejrzeć, żebym wiedziała co jest :tak:

Ja też się przyłączam do pytania o paciorkowce, bo również się wystraszyłam :baffled:

Gosia coś widzę że nie bardzo przekonana jesteś do imienia jednak :sorry2: Patryk też fajnie, ale Kacper chyba lepiej... moim zdaniem ;-)

reklama
Patrysia a mogłabyś mi podac linka, jakby Ci się udało znaleźć, do tej sofy klippan którą kupiliście? Na sofy akurat będziemy zwracać szczególną uwagę :)
A co do tych siatek na zabawki to wiem o co chodzi :)

GIEOSKA zapomniałam napisac;-)bardzo ładne mebelki:tak:a te dywaniki hmm nie wiem tam są myszki a puchatki hmm wiesz co szczerze pokój dziecinny niemusi być pod jednym wzorem;-)my z M chcemy później kupić wykładzine taka w ulice i pare rzeczy ma z carsów a puchatki także widnieją;-)

Patrysua dzieki za zdjeica:-)co do tej sofy co dalas to tez sie nad nia zastanawiam do salonu..wy macie 4osobowa tak??a na str ikei nie ma tej lampy slonka??ja mam lampe dla Mai kwiatek rozowy:-)a i do tych sof mozna jakies obicie w ikei kupic??

Patrysiu dzięki wielkie :-) i mówisz że wygodna tak? Ale jak ona się rozkłada?? No i czy na oparcie idą jakies poduszki czy taka jak na zdjęciu jest bez poduszek?

Aaaaa nie rozkłada się już doczytałam ..

Patrysua dzieki za zdjeica:-)co do tej sofy co dalas to tez sie nad nia zastanawiam do salonu..wy macie 4osobowa tak??a na str ikei nie ma tej lampy slonka??ja mam lampe dla Mai kwiatek rozowy:-)a i do tych sof mozna jakies obicie w ikei kupic??

tak mamy 4 osobową i polecam;-)a przykrycia tak są ale dodatkowo sie płaci wtedy ale sa i puszyste i takie normalne tzn.hmm jakby zgruuube płótno było i są różne kolory a nawet jedno jest jakby z jeansu:tak:super pewnie ten kwiatek wyglada:-)a nie wiem czy są słoneczka na stronie ale jak byłam w minioną niedziele w IKEI to były słoneczka:tak:

Patrysiu dzięki wielkie :-) i mówisz że wygodna tak? Ale jak ona się rozkłada?? No i czy na oparcie idą jakies poduszki czy taka jak na zdjęciu jest bez poduszek?

Aaaaa nie rozkłada się już doczytałam ..

oparcie tak jak widać ale naprawde nieprzeszkadza wygodnie się siedzi tak na plecy jakoś fajnie jest a poduszki zawsze można sobie dostroić i u góry porozkładać(ja wcześniej tak miałam a potem misie miałam poukładane a teraz nic);-)

PS.na nk mam dane zdjęcia jak np.M leży ze synkiem na niej i śpią i widać jak są nawet misie porozkładane:tak:odrazu powiem że w albumie "my i nasze szczęście"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kurcze podoba mi się ta sofa własnie taką nam trzeba do salonu, tylko że rozkładaną :baffled: Bo będziemy mieć dwa pokoje tylko, więc na razie póki Sebuś będzie malutki będzie z nami w sypialni, ale z czasem wyniesiemy się do salonu, a jemu oddamy pokój, więc trzeba nam taką sofę któa będzie zarówno dobrze się prezentować (salonowa), można ją rozkładać i jeszcze na niej wygodnie spać :sorry2: Tylko nie wiem czy takie sofy w ogóle istnieją.. :baffled:

A ja Wam powiem Dziewczyny że Wy urządzacie pokoiki dla dzieci w puchtki, bajkowe wzory itd. a my na razie nic takiego nie zamierzamy, bo to będzie nasza sypialnia, więc w naszym stylu urządzona, dopiero za jakiś czas gdy wyniesiemy się do salonu a małemu oddamy pokój to pomyślę nam bardziej dziecięcym wystrojem. Na razie mam zamiar kupić dla Synka normalną komodę taką jak mi się podoba, a "dorosłego" kompletu :)

Do góry