reklama
P
patrysia*
Gość
Kurcze podoba mi się ta sofa własnie taką nam trzeba do salonu, tylko że rozkładanąBo będziemy mieć dwa pokoje tylko, więc na razie póki Sebuś będzie malutki będzie z nami w sypialni, ale z czasem wyniesiemy się do salonu, a jemu oddamy pokój, więc trzeba nam taką sofę któa będzie zarówno dobrze się prezentować (salonowa), można ją rozkładać i jeszcze na niej wygodnie spać
Tylko nie wiem czy takie sofy w ogóle istnieją..
A ja Wam powiem Dziewczyny że Wy urządzacie pokoiki dla dzieci w puchtki, bajkowe wzory itd. a my na razie nic takiego nie zamierzamy, bo to będzie nasza sypialnia, więc w naszym stylu urządzona, dopiero za jakiś czas gdy wyniesiemy się do salonu a małemu oddamy pokój to pomyślę nam bardziej dziecięcym wystrojem. Na razie mam zamiar kupić dla Synka normalną komodę taką jak mi się podoba, a "dorosłego" kompletu![]()
rozumiem cię bo sami mamy taki problem

A sofy znajdziesz takie ale hmm nie wiem chyba bardziej z kanap bo jak sofa długa i rozkładana to niezłe pieniążki na to pójda

No właśnie, niestety musimy liczyć się z kosztami
a już tyle sof tutaj u nas oglądaliśmy i M na każdej siada i się kładzie i żadna nie pasuje, bo albo za twarda, albo niewygodna, albo za krótka albo taka sztywna jak kołek
A M jest bardzo wyczulony w temacie wygodnego spania, więc stwierdził że jak się zdenerwuje to kupi jakąś wersalkę rozkładaną ale dużą ( teraz śpimy na takiej co ma powierzchnię spania 140 na 200 cm
, ale przynajmniej wygodnie będzie spać, a na takiej badziewnej sofie co tylko ładnie wygląda na pewno nie będzie się męczył 

Ale już zobaczyłam zdęcie i rzeczywiście jak pisałaś sporo miejsca, Twój M i synek spokojnie się mieszczę obok siebie
No ale muszę chyba coś innego poszukać, coś rozkładanego...sama już nie wiem..trzeba cos wykombinować 
Ale tę sofe mojemu M pokażę więc dzięki Patrysiu za linka :-)

Ale już zobaczyłam zdęcie i rzeczywiście jak pisałaś sporo miejsca, Twój M i synek spokojnie się mieszczę obok siebie

Ale tę sofe mojemu M pokażę więc dzięki Patrysiu za linka :-)
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Pyszczku.. ja mam sofe i 2 fotele z IKEA i jestem bardzoo zadowolona..mialam upatrzone to juz dawnooo .. seria EKTROP ... przedewszystkim sa wygodne dla wysokich osób ..bo wygodnie sie siedzi i nie masz kolan pod broda jak w innych :-).. i dla mnie sprawa priorytetowa bylo to ze pokrycie sie sciaga ..wsadzasz do pralki na 60st.. prasujesz i masz jak nowe.. a przy dzieciach to swetna sprawa..nawet przy wiekszych jak moje;-) a zawsze mozna dokupic sobie innego koloru pokrycie i masz nowa sofe w salonie
.. ja akurat nie mam rozkladanej bo nie bylo takiej potrzeby..ale sa w tej serii tez rozkladane!! wiec jak bedziesz zerknij sobie na nie ..;-) ja mam 3 osobowa sofe ..i fotele te najwieksze :-)
IKEA | Seria EKTORP
Ja mam blizej do IKEA ok. 60km. ale tez pojechalismy..wzielismy bus-a od szwagra ..wydalismy sporo ale caly salon urzadzilam
:-).. i jeszcze inne rzeczy pokupowalam
i jestem zadowolona bardzoooo 
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH
)))

IKEA | Seria EKTORP
Ja mam blizej do IKEA ok. 60km. ale tez pojechalismy..wzielismy bus-a od szwagra ..wydalismy sporo ale caly salon urzadzilam

BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH
P
patrysia*
Gość
No to ja kobitki ide zrobić obiadek tzn.już sie robi ale popilnowac musze go;-)
SYLWIA ładniutkie też je ogląśmy
SYLWIA ładniutkie też je ogląśmy

G
Georgina
Gość
Z tego co widzę na stronie nie ma wszystkich mebelków jakie były w Agacie. My chcemy Mario dla Martynki, prócz łóżeczka bo łóżeczko to wiadomo niemowlęce będzie miała, ale z innego sklepuhej laseczki kochane:-)
dzieki za namiar..patrzylam wczoraj na strone agaty i oprocz Manchester(chyba)taka seria nic mi w oko nie wpadlo..a TY na jaki zestaw z agaty sie zdecydowalas??
G
Georgina
Gość
Ładne:-)daj zdjecia:-)
dziewczyny a imie PATRYK??podoba Wam sie??
Sylwuś dziękuję pięknie i Tobie za sugestie i linka :-):-)
własnie my z M wysocy oboje i trudno nam dogodzić
. Na pewno obejrzymy te sofy które podałaś, a jeszcze skoro piszesz że wygodne i jestes zadowolona to mam nadzieję że i nam uda się coś wybrać
Własnie jesli kupilibyśmy sofę to mamy znajomego z busem który może nam ją odebrać z Ikei w Jankach, więc nie byłoby problemu 
Partysia szykuj obiadek szykuj
Mój M dzisiaj też o 14 ma być w domu więc ja również niedługo znikam jedzonko szykować 

Partysia szykuj obiadek szykuj
Ostatnia edycja:
Robale
Fanka BB :)
Mamcie przyszłe i obecne,proszę Was o poradę. W czercu miałam robioną betę, wysżła pozytywna. W lipcu pojechałam na usg nic nie było widać. ( lekarza powiedzieli mi że prawdopodobnie poroniłam ). Pod koniec lipca roiłam test, wyszły 2 kreseczki tyle że ta druga bardzo cieniutka jakby ryska. W dzień kiedy dostałam niby @ bo trwało to 2 dni, powtórzyłam test już negatywny był. Dziś kiedy jest 10 dzień mojego cyklu znowu pozytywny. Dodam że po @ dzień po w sumie miałam plamienia po stosunku z mężem, co sądzicie
reklama
Patrysia ja tez juz obadalam ta kanape na Twojej nk i faktycznie sporo jest i nieduzo kosztuje:-)oryginalny kolor macie bialy tak?bo na zdjeciu jakims misiem jest nakryta??
Sylwia mi tez sie te meble co dalas bardzo podobaja..przedewszystkim dlatego ze sa mega wygodne...ale oczywiscie mojemu m sie nie podobaja poszycia tych mebli no masakra...ale mam nadzieje ze stanie na moim i taka sofe sobie kupimy tylko albo 2albo3osobowa...no i duzy plus ze mozna zdjac poszycie i wyprac:-)Sylwia a jaka masz lawe i szafke pod telewizor do tych mebli tez z ikei??
Pyszczku jak cos znajdziesz ciekawego na stronie ikei dla dziecka to daj linki:-)
Robale moze idz do gina..bo dziwne to wszystko co piszesz??testy wychodza pozytywne a gn nic nie widzi??albo idz na bete??
Sylwia mi tez sie te meble co dalas bardzo podobaja..przedewszystkim dlatego ze sa mega wygodne...ale oczywiscie mojemu m sie nie podobaja poszycia tych mebli no masakra...ale mam nadzieje ze stanie na moim i taka sofe sobie kupimy tylko albo 2albo3osobowa...no i duzy plus ze mozna zdjac poszycie i wyprac:-)Sylwia a jaka masz lawe i szafke pod telewizor do tych mebli tez z ikei??
Pyszczku jak cos znajdziesz ciekawego na stronie ikei dla dziecka to daj linki:-)
Robale moze idz do gina..bo dziwne to wszystko co piszesz??testy wychodza pozytywne a gn nic nie widzi??albo idz na bete??
Podziel się: