reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kicia to wspaniale!!!! Gratuluję córeczki! :-D:-):-):-)
Zaraz pewnie zostaniesz zasypana pytaniami jak się udało w córcię wstrzelić :-) Wiele Dziewczyn naszych marzy o córeczkach :)

A jak się czujesz w ogóle?

reklama
o tak KICIU bardzo PROSZE przypomnij jak się udało
począć córcie.;-)PLISSSSSSSSSS..i oczywiście serdeczne GRATULACJE>:tak:
PATRYSIA -pisz....

hehe dzieki dziewczyny!

Pyszczku czuje sie ok choc powiem, ze z synkiem czulam sie lepiej ;-)
a jak u Ciebie? juz ciaza zaczyna "dokuczac"?

Tosiu a wiec tak:
przez 4 cykle prowadzilam tylko obserwacje bez staranek - zeby zobaczyc jak przebiega moj cykl.
mierzylam tempke, robilam testy, obserwowalam szyjke, sluz itd- poto zeby zobaczyc kiedy mam owulke i zebym potrafila ja pozniej w miare przewidziec.
w tym cyklu w ktorym sie udalo serduszkowalismy w 6,7,8,9 i 11 dc.
ten ostatni raz bardzo wczesnie rano!
owulke mialam 14dc czyli wyszlo mi 3 dni przed :tak:

dla zainteresowanych planowaniem polecam ksiazke "zaplanuj plec swojego dziecka" Shettlesa - tworcy tej metody.
tam jest wszystko fajnie opisane!

POWODZENIA!!!

Kicia czyli córeczka daje mamie większy wycisk :sorry2: a ja się czuję dobrze, dzięki że pytasz, ogólnie nie narzekam ;-) Brzuszek coraz większy i czasem mam dni że jest mi jakoś "ciężko". Ale to nic, jak na razie ogólnie jest ok :-)

A jak tam u Was budowa domu? Nie wiem tylko czy jesteście na etapie budowy czy już wykańczania :sorry2: Pozdrawiam ciepło!

Patrysiu już pewnie wróciłas do domku, daj znać :-)

reklama
Do góry