reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam!

gie oska bardzo ladna ta łazienkeczka! :tak: bedziecie remontowac? :happy:

My teraz w tym miesiacu bierzemy się za remont pokoju synka, malowanie tapetowanie itd.. potem nasz pokoj i reszta mieszkania..
chcemy wszystko odświeżyć sobie za nim pojawi się w naszym życiu kolejne dziecko:)

milego dnia

wiesz co my kupilismy mieszkanie w stanie surowym od dewelopera i wlasnie powoli je wykanczamy..teraz przyszla kolej na lazienke i tylko te kafellki mi sie podobaja:-)sa jeszcze w kolorze berzu ale wygaje mi sie ze zielone jednak sa zywsze:-)oczywiscie nie posiadam tak wielkiej lazienki jak na zdjeciu hehe:-)

Royanka TY uwazaj na siebie lepiej!!

Bershka
odezwij sie!!

reklama
Hey
gie-oska mnie łazienka bardzo się podoba. Też szykujemy się do remontu naszej, ale jeszcze nie mam pojęcia jak ona ma wyglądać? Ta jest fajna przestronna, a moja to taka mała:wściekła/y:
Royanna nie szalej tak, zdążysz wszystko zrobić. Oszczędzaj się. Fajnie że Maciusiowi się podoba w przedszkolu.
Kinga85 a my już po odnowieniu ścian. Kamilek ma pomalowane ściany i oczywiście mama przestawiła mebelki :-)
Pyszczek super że już na swoim. Wklej fotki i pochwal się mieszkankiem. A jak twoje samopoczucie, maleństwo daje popalić w brzuszku?
Bersha trzymam kciuki za wyniki Kubusia, oby były jak najlepsze.Zobacz załącznik 161689
Gosia za 20lat to twoja córka będzie wybierać w chłopakach. Super fryzurka
Paula25 Kacperek i mama tęsknią za wakacjami co?
A ja z rana zakupy zrobiłam:tak: Nowa kreacja kupiona, w końcu będę mama chrzestną. Mam prośbę podpowiedzcie co można podarować na chrzest (dla chłopca)

Anka yoga fajnie że juz macie odnowione ściany u synka w pokoiku:) na pewno mu sie podoba. Niezła fucha- Chrzestna matka ! :-);-)
bersha ja tez trzymam kciuki za dobre wyniczki:tak:

My już po spacerku
Filip zjadł zupe.. odpoczywamy sobie teraz.

...i szukam jakichś fajnych naklejek ściennych do pokoiku dziecięcego

Ja wlasnie wcinam pierogi z kapusta i grzybami(kupne) i czuje sie znacznie lepiej niz wczoraj. Macio juz w domu, dzis byl usmiechniety i pani go chwalila ze grzeczny i usluchan(oby tylko nie zapeszyla...).

Czy sa jakies wiesci o biopsji Kubusia?
Wydaje mi sie, ze nie...ale moze przeoczylam...

reklama
Patrysia oczywiscie w razie gdyby ci bóle nie przeszły idz jutro do ginekologa. mam jednak nadzieje że nie bedzie takiej potrzeby, tulę..
royana ja też dziś pierogi na obiad wcinałam:))
Mój syn cierpliwie czeka na tatusia.... bo chce aby to On poczytał mu bajki do snu dziś:-p

Do góry