reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam z samego ranka!!

Właśnie się rozparcelowałam, kawka zrobiona i mogę zacząć prackę... od porannej "prasy" :-D
Paula przydało by się jakieś pyszne ciasteczko... mniaaam :-)

Dzięki wszystkim za miłe słówka odnośnie Zośki. To taki aniołeczek z różkami :-). Nie no w sumie to grzeczna jest bardzo tylko pyszczek ma zbyt duży ;-) Nie mówi tylko krzyczy :-) A jak się urodziła to "niemowa" była tzn. nie wydawała żadnego dźwięku tylko tak charczała dziwnie i ja do położnej " siostro, czemu to dziecko nie płacze" i tak chyba z 3 razy. I teraz masz! :-D

Royanna a u nas słoneczko. Och, aż się żyć chce. Jak sobie pomyślę, że jeszcze 2 miesiące albo wcześniej nie daj boże i będzie szaruga... bleeeee. I znów czekać cały rok na lato:-(

reklama
a ja się witam gorąco.;-)troche mnie nie było ale przygotowania
mojego pierwszoklasisty mnie pochłoneły.
jest ok.ale jest troche wystraszony tą ilością wrzeszczących dzieci na korytarzu.:szok:
ale myśle,że pare dni i będzie ok.
aishabg-śliczna zosia.:tak:
patrysia-jak się czujesz.
bershka-czekam na dobre wyniki i trzymam kciuki.:tak:
a ja czekam na efekty starankowe do 11września.:sorry:

a ja się witam gorąco.;-)troche mnie było ale przygotowania
mojego pierwszoklasisty mnie pochłoneły.
jest ok.ale jest troche wystraszony tą ilością wrzeszczących dzieci na korytarzu.:szok:
ale myśle,że pare dni i będzie ok.
aishabg-śliczna zosia.:tak:
bershka-czekam na dobre wyniki i trzymam kciuki.:tak:
a ja czekam na efekty starankowe do 11września.:sorry:

trzymam kciuki Tusia!
pójście do szkoły to chyba mama bardziej przeżywa niż dziecko :-)?
mój syn wprawdzie do kolejnej pierwszej klasy i choć już prawie mężczyzna to prosił mnie o wsparcie i obecność. Jak siedziałam na akademii i pani dyrektor przemawiała to prawie byłam bliska płaczu. Jakaś nienormalna jestem chyba :-D
A brzuch to mnie bolał gorzej niż bym sama była pierwszoklasistką . Co będzie jak Zośka pójdzie do szkoły?? W przedszkolu generalnie na każdych występach ryczę :-D

tusia my czekamy z tobą i 3mam kciuki :tak:
Pati jak ma być dziewuszka to na pewno bedzie!;-):-) najwięcej zależy od genów obojga rodziców.

Witam dziewczynki

Zaglądam czasem do Was ale czasu teraz mniej i przepraszam z góry że nie odpisze kazdej z osobna bo nawet nie podczytałam jeszcze wszystkiego.

Bershka nie martw się napewno wszystko bedzie ok i maleństwo niedługo będzie z Wami w domku.

Kiki super że już jestescie w domku. Własnie urodziłyśmy tego samego dnia. U mnie zaczęło się samo o 7.30 poczułam pierwsze skurcze zanim sie
zebrałam to w szpitalu byłam o 11.00 i miałam już 5 cm rozwarcia, chciałam znieczulenie ale juz było za późno niestety.............Ale na szczęscie poród szybki bo królewna o 12.40 była juz z nami. Życzę Ci duzo zdrówka żeby obyło się bez transfuzji. Czekamy na fotki Twojej królewny.
Buziaki dla wszystkich laseczek.

HELLO:-)

Patrysia oczywiscie w razie gdyby ci bóle nie przeszły idz jutro do ginekologa. mam jednak nadzieje że nie bedzie takiej potrzeby, tulę..

Patrysiu a jak tam Twoje bóle brzucha?

kochane bardzo się uspokoiłam bo już nic nie boli:tak:wczoraj wieczorem jeszcze coś czułam i już nawet w miejscu blizny i też tam z prawej strony nawet M wyczuł jakby było zgrubienie hmm myśleliśmy że może to dzidzia bo także i z tej strony czułam jak się pcha lub podejrzewam że może mi się macica rozciąga i ta blizna przyokazji bo jednak aż takiego długiego odstępu nie mam od pierwszego porodu:confused:no ale jestem już spopokojna synuś kopie a mnie nic nie boli:tak:

ech dziewczynki jeszcze nie ma wyników :wściekła/y: tak się boję, ze szok
Jutro mój M jedzie do chirurga, jutro ponoć mogą być, chirurg stwierdził, że już powinny być... wróciłam niedawno od Kubusia, biedaczek denerwował się bo nie może jeśc ani pić, dostaje kroplówkę z mleczkiem dożylnie tzw KTC no ale żołądek żołdeczkiem, póki nie ma biopsji nic nie można mu podać, wyprosiłam położną żeby namoczyła gazik z glukozą i dała mu do buzi no i troszku mu pomogło. Malutki waży 3600 g :szok: już chyba nie taki malutki :-D urodził się 2900g jak wcześniaczek :eek: z 34 tygodnia :-) w ciągu 3 tyg przytył te 700g na KTC

no kurka no szkoda że rtak zwlekają z tym:confused2:ale bardzo się ciesze bo jak Kubuś ślicznie nabiera na wadze:-)super:-)będzie wszystko dobrze :tak:

Patrysiu z tą ajenką jesteś słodka :tak::sorry::cool2:

:zawstydzona/y::-):-):-)

słodka dziewczynka:-)te warkoczyki słodko:-)

a wiec urodzilam 28,8 o 18.35 poszlo dosc szybko ..wywolywali mi bole..jeden problem to to ze stracilam mnustwo krwi..jak nie bedzie lepiej bede miec transfuzje czego chce bardzo uniknac.teraz tabletki i mysle ze bedzie dobrze..derya dilara wazyla 3640 i 51 cm..ma czarna czuprynke jest grzeczniutka prawie caly czas spi..jestem taka szczesliwa ..pozdrawiam was wszystkie..

hejka:-)super że z córcią wszystko dobrze (czekamy na fotki):-)a to bie życze zdrówka i oby ta transfuzja nie była potrzebna:tak:

Oj dziewczynki przy śniadanku poczytałam Was troszkę ale nie mam czasu nic napisać muszę zabierać sie znowu do pracy :-:)-:)-(

Przesyłam buziaki!!!

reklama
Dziewczyny u mnie podobnie jak u Puli...krucho z czasem...odkąd poszlam do pracy to na necie jestem w zasadzie tylko w pracy w domu padam na pysk......
Maly chodzi do przedszkola i puki co jest ok./..nie placze ani nic z tych rzeczy....
calusy dla kazdej z Was

Do góry