reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershaka to straszne, nie potrafię cię pocieszyć jedynie co mogę dać ci nadzieję... Mojej kuzynki synek zachorował na tą wstrętną chorobę... i po 2 tygodniach z tego wyszedł... dzieciaki mają silniejsze organizmy i lepiej się bronią przed takimi infekcjami...mój szwagier też na to chorował i też z tego wyszedł.... I Twojemu synusiowi też się uda zobaczysz,,,, Musisz być dzielna,,,zobaczysz wszystko będzie dobrze. Nie długo strach minie i zamiast łez powjawi się uśmiech na buzi...ściskam mocno...

reklama
Berskha jestem z wami myślami. wierzę że to wszystko skończy się dobrze. Bo przecież takie małe aniołki są silne. Tulam was mocno. Daj nam chociaż znać jak coś bedziesz wiedziała wiecej o stanie Kubisia. Buzka
Paula ja nie mam pomysłu na dzień chłopaka, a kiedy to dokładnie wypada?teraz jakos?
Anufifi wierzę że wam się uda w końcu, bądz dobrej mysli. Tulę mocno
Gosia na spokojnie:) na pewno się przeprowadzicie w odpowidnim na to czasie:tak:dobrze ze masz takie podejscie i ze juz ci lepiej.

My już wróciliśmy:)
Kupiłam Filipowi czape na jesień z nausznikami. Faktury pozałatwiałam. Obiad już się powoli robi wiec wsio okej zgodnie z planem. ;)
Filip wcina teraz bułkę... a ja hmmm może anatolka :happy:

royana moj Filip też cwaniaczek jakich mało... dużo by pisać :-) ale taki to wiek widzisz no i charakterek też swoje robi.
pyszczek główka do góry! :-);-)
kiki ładnie to napisałaś........

przepraszam ale nie miałam sił czytać zaległych postów, mam nadzieje, ze nie przeoczyłam jakiego zapytania do mnie :confused2:

no cóż, nie mam dobrych wieści :-( synek dostał posocznice krwi i jest zagrozenie życia :-( nie wiem co Wam napisać, żebyście się tez nie martwiły. Miał przetaczaną krew, osocze, krwinki czerwone. Dostał antybiotyk, który jest tylko jeden na taki przypadek i albo zadziała albo nie :-( Dziewczyny wybaczcie jak mnie tu nie bedzie jakiś czas bo nie mam sił. Cieszę się, ze u Was wszystko ok i dzieciaki rosną zdrowe ale spróbujcie mnie zrozumieć, ze łzy mi lecą jak to wszystko czytam bo tak bardzo bym chciała, zeby u nas tez tak było.
Dziękuje, ze jesteście z nami.

Całuję Was mocnooo
bershka trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze,nie wiem jak Cie pocieszyc,pamietaj ze zawsze mozesz na nas liczyc,buziaki

Paula ja nie mam pomysłu na dzień chłopaka, a kiedy to dokładnie wypada?teraz jakos?
(......) a ja hmmm może anatolka :happy:

Kinga dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) a co to jest anatolek?:confused:

Ja jakoś nie bardzo się czuję i nie mam weny na pisanie i czytanie..:confused2:

Pyszczek tulam mocno hug.gif połóż się i odpocznij troszkę...:tak:

A mojego szwagra dziewczyna wczoraj od 5.30 leżała w szpitalu wody odchodziły ale o 23 skończyło się cesarką wszystko jest dobrze ma już koło siebie swoją Martusie:-)

Patrysia gratulacje dla "szwagierki" :-)

A ja ledwo siedzę w pracy...koszmarnie się czuję przez ten katar, głowa mnie boli :-( oby do 15.....

Witam dziewczynki.:-)

Dziękuję bardzo wszystkim za zyczenia, bardzo miło z waszej strony.:-D
Pati spóźnione ale szczere zyczenia wszystkiego naj naj i spełnienia najskrytszych marzeń...............:happy:

Bershka bardzo mi przykro z powodu Kubusia:-(, ale głowa do góry bo wiara czyni cuda...............:tak:Jak tylko bedziesz coś więcej wiedziała szybciutko daj znać bo będziemy tu umierać z niepokoju.
pozdrawiam Was wszystkie:tak:

Kinga dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) a co to jest anatolek?:confused:

A ja ledwo siedzę w pracy...koszmarnie się czuję przez ten katar, głowa mnie boli :-( oby do 15.....

O cholerka coś tak mi się wydawało ze to dziś ale nie byłam pewna he, lece zaraz do sklepu kupić coś małżonowi słodkiego:-p:laugh2: a Ty co kupilas? :cool2:
Anatol to kawa zbożowa :-)

W domku wypij ciepły rosołek albo ciepłą herbatke lub jakiś lek i weź proszki i poleż. poczujesz sie lepiej, tule

reklama
O cholerka coś tak mi się wydawało ze to dziś ale nie byłam pewna he, lece zaraz do sklepu kupić coś małżonowi słodkiego:-p:laugh2: a Ty co kupilas? :cool2:
Anatol to kawa zbożowa :-)
W domku wypij ciepły rosołek albo ciepłą herbatke lub jakiś lek i weź proszki i poleż. poczujesz sie lepiej, tule

Jeszcze nic nie kupiłam i biję sie z myślami co by tu kupić jakiś drobiazg symbolicznie :confused: nie chce kupować nic słodkiego bo Kacper ostatnio dostał słodycze od rodzinki i mamy całą reklamówkę :tak:

pojade do domku to zjem rosołek bo mąż właśnie gotuje i położe się troszkę a na noc wypije kubek ciepłego mleka z miodem :tak:

p.s. kawa zbożowa to tak na wszelki wypadek ;-):-)

Do góry