reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!!u nas dzis sloneczko ale chlodno:-(widze Paula nie moze zebrac sie za prace hehe...kochana to juz uzaleznienie od bb jest:-)

Milego dnia babeczki:-)

reklama
jeżeli chodzi o moją fryzurę to nic nadzwyczajnego, poprostu podciełam. Po bokach mam krótsze a na środku głowy nieco dłuższe.. ciężko zrobić fotke aby bylo widać a ja nie lubie zbytnio pozowac:zawstydzona/y:
tak łoo

I JA SIĘ WITAM:-)
I jak witam piątkowo :-)

Wczoraj u Kubusia nie było żadnego chirurga i nikt nie podjął decyzji o zwiększeniu jedzonka. Jadł tak jak przedwczoraj po 40 ml :wściekła/y: byłam przekonana, ze dostanie już przynajmniej 50 ml. Wczoraj jak go karmiłam to aż zal było patrzeć jak to 40 ml kończy się w butelce. Bidulek mój Kochany....Denerwuje się bo jest głodny a tu niestety nie można aż tak radykalnie zwiększyć mu jedzonko. Poza tym robi kupkę za kupką i pupcie ma podczerwienioną. Dzisiaj zawoże mąkę ziemniaczaną moze mu pomoze, póki co miał smarowaną pupcie gęstym kremem przeciw odparzeniom z Nivea ale jednak zbyt słaby preparat, posmarowałam sudocremem.
Wczoraj ordynator powiedział mi, że lada moment mozemy wylądować z OIOM-u na chirurgii :-) będe mogła zostać z maluszkiem na noc. No a stamtąd jak będzie wszystko ok pojedziemy do domku.:-)

Muszę iść do sklepu po mleczko :wściekła/y:

bidulek ale nie martw się będzie niedługo pić tyyyyle mleczka:tak:no i bardzo tego wam życze aby już z chirurgii wrócił z wami do domku:tak:

Dziewczyny moje kochane, jak ja wam dziękuje za wszystko.... Zrobiłam rano test I ohydna krecha... ale myślę sobie @ dalej nie ma więc czekam... i naczekałam się jakieś 30 minut bo wredota przylazła... kompletnie mnie zaskoczyła... bez bólu brzucha tak jak to normalnie miewam,,,,

Więc dziś zaczynam 1 dzień cyklu a dokładnie 10 cykl starań... kiedyś musi się udać.. Już wcześniej nastawiłam się na porażkę i przyjęłam ją godnie... skoro nie w tym miesiącu to w następnym i tak do skutku... co ma być to będzie.. W tym cyklu zacznę mierzyć tempke od 5 dc i będę obserwować owu... ale na monitoring nie idę bo to nie ma sensu już wiem kiedy ona jest a nie mam zamiaru już mojego gina wzobogacać bo za 3 dni monitoringu zapłaciłam mu 300 zł..
efektów żadnych ale przynajmniej wiem kiedy się moge spodziewać owulacji... i na pewno tytm razem się uda... mus:-):-):-):-)

podoba mi się takie nastawienie:-)przytulam ale wiem że się uda tak więc czekamy aż @ sobie pójdzie iiiii staranka:tak:

jeżeli chodzi o moją fryzurę to nic nadzwyczajnego, poprostu podciełam. Po bokach mam krótsze a na środku głowy nieco dłuższe.. ciężko zrobić fotke aby bylo widać a ja nie lubie zbytnio pozowac:zawstydzona/y:
tak łoo

śliczniutko:-)

PYSZCZKU ja mam elektroniczny od narodzin Dominisia wystarczy że 10 sekudn pod paszką przytrzymam i gotowe daje sygnał że można wyjąć i jak narazie niezawiodłam się na nim;-)

reklama
Do góry