reklama
anufifi
tęsknię...
Bershka on nie jest na recepte...tak wiec spokojnie kupisz
K
Kinga85
Gość
Paula25
szczęśliwa :)
Kinga ślicznie wyglądasz
:-)

Paula25
szczęśliwa :)
Gosiu jak sie czujesz?
P
patrysia*
Gość
I JA SIĘ WITAM:-)
bidulek ale nie martw się będzie niedługo pić tyyyyle mleczka
no i bardzo tego wam życze aby już z chirurgii wrócił z wami do domku
podoba mi się takie nastawienie:-)przytulam ale wiem że się uda tak więc czekamy aż @ sobie pójdzie iiiii staranka
śliczniutko:-)
PYSZCZKU ja mam elektroniczny od narodzin Dominisia wystarczy że 10 sekudn pod paszką przytrzymam i gotowe daje sygnał że można wyjąć i jak narazie niezawiodłam się na nim;-)
I jak witam piątkowo :-)
Wczoraj u Kubusia nie było żadnego chirurga i nikt nie podjął decyzji o zwiększeniu jedzonka. Jadł tak jak przedwczoraj po 40 mlbyłam przekonana, ze dostanie już przynajmniej 50 ml. Wczoraj jak go karmiłam to aż zal było patrzeć jak to 40 ml kończy się w butelce. Bidulek mój Kochany....Denerwuje się bo jest głodny a tu niestety nie można aż tak radykalnie zwiększyć mu jedzonko. Poza tym robi kupkę za kupką i pupcie ma podczerwienioną. Dzisiaj zawoże mąkę ziemniaczaną moze mu pomoze, póki co miał smarowaną pupcie gęstym kremem przeciw odparzeniom z Nivea ale jednak zbyt słaby preparat, posmarowałam sudocremem.
Wczoraj ordynator powiedział mi, że lada moment mozemy wylądować z OIOM-u na chirurgii :-) będe mogła zostać z maluszkiem na noc. No a stamtąd jak będzie wszystko ok pojedziemy do domku.:-)
Muszę iść do sklepu po mleczko
bidulek ale nie martw się będzie niedługo pić tyyyyle mleczka

Dziewczyny moje kochane, jak ja wam dziękuje za wszystko.... Zrobiłam rano test I ohydna krecha... ale myślę sobie @ dalej nie ma więc czekam... i naczekałam się jakieś 30 minut bo wredota przylazła... kompletnie mnie zaskoczyła... bez bólu brzucha tak jak to normalnie miewam,,,,
Więc dziś zaczynam 1 dzień cyklu a dokładnie 10 cykl starań... kiedyś musi się udać.. Już wcześniej nastawiłam się na porażkę i przyjęłam ją godnie... skoro nie w tym miesiącu to w następnym i tak do skutku... co ma być to będzie.. W tym cyklu zacznę mierzyć tempke od 5 dc i będę obserwować owu... ale na monitoring nie idę bo to nie ma sensu już wiem kiedy ona jest a nie mam zamiaru już mojego gina wzobogacać bo za 3 dni monitoringu zapłaciłam mu 300 zł.. efektów żadnych ale przynajmniej wiem kiedy się moge spodziewać owulacji... i na pewno tytm razem się uda... mus:-):-):-):-)
podoba mi się takie nastawienie:-)przytulam ale wiem że się uda tak więc czekamy aż @ sobie pójdzie iiiii staranka

śliczniutko:-)
PYSZCZKU ja mam elektroniczny od narodzin Dominisia wystarczy że 10 sekudn pod paszką przytrzymam i gotowe daje sygnał że można wyjąć i jak narazie niezawiodłam się na nim;-)
Gosiu jak sie czujesz?
Paula czuje sie o niebo lepiej:-)tylko wczoraj wieczorem bolal mnie brzusio tj podczas okresu i nie wiem co to bylo??czyzby skurcze??bolalo dosyc mocno

Patrysia a jaki masz ten termometr bo ja tez szukam??
reklama
anufifi
tęsknię...
juz raz pisałam i mi szlak trafił posta
Kinga własnie sie zapisuje do fryzjera , bardzo mi sie takie fryzurki podobają ,,,,kiedys juz miałam taka ...z reszta jest na NK...
super
Kinga własnie sie zapisuje do fryzjera , bardzo mi sie takie fryzurki podobają ,,,,kiedys juz miałam taka ...z reszta jest na NK...
super
Podziel się: