reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczek, Royanka, Gie Oska- dziewczyny jak Wam juz niedużo zostalo do konca!!!!!!!!
jestem w szoku jak ten czas leci!!!!!!!!!!!

Dzastina 1000 lat dla synka z okazji 2-gich urodzinek....mój urwisek ma jutro 3-cie urodziny....normalnie kawaler taki ze ho ho :))))
A u nas dzis szaro, mgliście i mżyscie i nic tylko lezec caly dzien pod kocem!!!!

Gie oska- ten ból jak na @ to mi tu porodem zajeżdza!!!!!!
przynajmniej u mnie tak bylo.....
Jak nic sie lada moment rozdwoisz! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czarodziejko ja też jestem w szoku :-D ale Twój suwaczek też nieźle zasuwa! :tak::-D już 25 tydzień...:szok::-)

U nas w końcu przestało padać, ale i tak szaro za oknem i powoli się ciemno robi. W sobotę zmiana czasu, to już w ogóle będą dłuuugie wieczory :sorry:

witam dziewczyny..co nas tak malo..

pyszczku super fryzurka i sliczna mamusia bedzie dla sebusia..przygotowana wypiekniona i super..

gioeska to juz tuz tuz..

czarodziejko u ciebie tez juz blizej jak dalej wiecej jak pol masz za soba..

royanna masz racje te bole porodowe przyjda nawet nie wiadomo kiedy..

a u bereshki dobrze,dzwonilam do niej ostatnio ..jest jej ciezko tam z kubusiem ..mowila mi ze moze wyjda do domku musze napisac sms czy wyszli czy jeszcze sa w szpitalu..

Royanna masz rację, może tak być jak piszesz :tak: ale i tak wydaje mi się że Ty i Gosia będziecie miały łatwiej niż ja, bo to Wasze drugie porody..;-)
Hmmm może i ja pójdę nóźki ogolić, tylko ja maszynką ;-) :-)

Zastanawiam się kiedy by to 3xS wprowadzać w życie, hehhe :) Gosia coś pisała że dzisiaj, a Ty Royanna kiedy? :)
Pyszczku, ja i pierwszy porod mialam dosc szybki, wiec i u Ciebie moze byc "gladko i szybko":tak:
Ja juz bym wprowadzila 3xS w zycie...
ostatnio nawet w ciagu 3godzin 2razy wchodzilam po schdach na nasze 8pietro, ale z drugiej strony u mnie jeszcze 3 tyg...poza tym bire tabletki przeciwskurczowe nadal, wiec to nie mialoby sensu...mysle ze najwczesniej po 1.11(jak dotrwam do tego czasu;-)). A w dodatku bylam dzis w spoldzielni zalatwiac pewne sprawy i chce osobiscie(a nie meza wysylac) zakonczyc je, a pan powiedzial abym przyszla w listopadzie, bo w pazdzierniku moga nie zdazyc...tak wiec musze nozki jeszcze pozaciskac:tak:

Pyszczek, Royanka, Gie Oska- dziewczyny jak Wam juz niedużo zostalo do konca!!!!!!!!
jestem w szoku jak ten czas leci!!!!!!!!!!!
(...)
Jak nic sie lada moment rozdwoisz! :)
U nas szybko zlecialo, ale i u Ciebie tez! Dopiero co nam powiedzialas ze jestes w ciazy, a tu juz zbliza sie koniec...
witam dziewczyny..co nas tak malo..

(...)

a u bereshki dobrze,dzwonilam do niej ostatnio ..jest jej ciezko tam z kubusiem ..mowila mi ze moze wyjda do domku musze napisac sms czy wyszli czy jeszcze sa w szpitalu..
Witaj Kiki, weekend sie zbliza wiec robi sie pusto...
A czesc dziewczyn pewnie podczytuje ale sie nie ujawnia;-)
Dobrze ze masz kontakt z Bershka:tak:, pozdrow ja od nas, bo martwimy sie o nich...Na pewno jej ciazko...

Hej dziewczynki

U mnie już chyba po fasolce w tym cyklu :-( przytulaliśmy się z M dzisiaj po południu i podczas zaczęły boleć mnie chyba jajniki a potem dostałam krwawienia :-:)-:)-( i nie wiem czy to krwawienie owulacyjne czy coś innego, bo w sumie na usg wyszło wszystko dobrze. Kiedyś raz też dostałam krwawienia podczas przytulanek ale nie wiem czy wtedy akurat miałam owulacje czy nie :-(

Hej dziewczynki

U mnie już chyba po fasolce w tym cyklu :-( przytulaliśmy się z M dzisiaj po południu i podczas zaczęły boleć mnie chyba jajniki a potem dostałam krwawienia :-:)-:)-( i nie wiem czy to krwawienie owulacyjne czy coś innego, bo w sumie na usg wyszło wszystko dobrze. Kiedyś raz też dostałam krwawienia podczas przytulanek ale nie wiem czy wtedy akurat miałam owulacje czy nie :-(
Paula...nie wiem jak to jest z krwawiniem owulacyjnym...moze Anufifi cos podpowie...Ale mysle, ze jeszcze jest szansa na fasoleczke...Nie martw sie przed czasem, czekaj spokojnie do terminu @

A my z Gosia mimo rozwarc, bolow itd mozemy przenosic ...nie wiadomo co komu pisane;)
)
dokladnie jeszcze sie okaze ze Ty pyszczku pierwsza urodzisz hehe..i wcale nie musisz miec trudnego porodu:-)a ja jednego dnia mam tak ze mysle sobie ze urodze do konca pazdiernika a drugiego ze w listopadzie i to znajac moje szczescie bedzie 1,2 ehh...dobrze ze to juz niedlugo:-)
Jak nic sie lada moment rozdwoisz! :)[/CENTER]
wlasnie takimi bolami zaczal mi sie pierwszy porod wiec ludze sie ze moze w weekend to nastapi:-)

tez zauwazylam ze od paru dni pustki sie porobily na naszym watku:-(a ja wlasnie wrocilam z mieszkanka..coraz fajniej sie tam robi..nastepna wizyta juz raczej po porodzie bedzie a wtedy to juz lazienka i kuchnia i schody beda no i salon:-)

Ostatnia edycja:
Oj faktycznie dzis tu pusto...wszyscy spedzaja milo piatkowy wieczor:)
Ja pewnie jutro i w niedziele nie zagladne(albo malo)na bb, bo musze poswiecic wiecej czasu mojemu synkowi. Ostatnio widuje go godzinke rano przed wyjsciem do przedszkola i godzinke-poltorej wieczorem po powrocie przed spaniem...malutko...

reklama
Do góry