reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mysle , że skoro wynik nie jest <1 a to dobiero moze byc 10 dpo...to jeszcze nic straconego ...ale nie nakręcaj sie prosze bo to róznie moze byc ...czasem beta wychodzi 8 dpo czasem dopiero 12 dpo róznie wszystko zalezy kiedy sie zagnieżdza jesli sie zagnieżdza zarodek .......ja cie doskonale rozumiem ...bo jestem taka sama ...pewnie latałabym codzinnie w twoim przypadku , gdybym zobaczyła ze jesst 1,8 a nie ,1...i latałam codziennie jak miałam podobnie ...:)

Wiesz ja przypuszczam że owu była 11 dc bo wtedy tempka mi skoczyła ale mogłam ją mieć również 14 dc... tego nie wiem bo nie byłam na monitoringu... masz rację może jeszcze nic straconego....ale się nie nakręcam... poczekam jeszcze cierpliwie tym razem do przyszłego czwartku i zrobie testa ;-)

reklama
WItajcie Kochane!
Dzastina jeszcze nic straconego jak dziewczyny mówią. Czekaj spokojnie do dnia spodziewanej @:) Ja dalej trzymam kciuki!:) Kinga za Ciebie bidulko też, ah te cycuchy:) Oby w słusznej sprawie bolały :D
Okruszynko prześliczna córeczka! Ile ona już ma miesięcy? Piękna..:)
Patrysiu to na pewneo nie przez to, że chcialaś miec synka przy sobie. Nie zadręczaj się,odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj:) Zobaczysz.. będzie oki:)
Dziewczyny, które mają się niedługo rozpakowac- pozdroofki:) i szybciutkiego porodu:) Za testujące kciuki zacisniete, a starające się: Buziaki, Wam tez się uda :)

Dowiedzialam sie wlasnie od bliskiej mi cioci, ze moja babcia uwaza że przez to imię dla naszego synka (ALAN) atmosfera w rodzinie jest zła:szok:. Na pytanie Cioci jakie imie: brzydkie imię-babcia na to. Ze jedno dziecko będzie kochane a drugie nie:szok::szok::szok:! Ciocia pouczyla babcie że dziecko się kocha nie ze względu na imię a ta sie zmieszała i zaczęła głupio sie tłumaczy i jąkać.

Wiecie, ja zdania nie zmienie, ale to takie niesprawiedliwe...:-:)-:)-(

Moja tesciowa tez nie byla szczesliwa a powiedziala:
my nie bedziemy kochac wnuka ze wzgledu na imie ale ze wzgledu na to, ze bedzie naszym wnukiem. My kochamy wnuka a
imie to dodatek...

Smutno mi sie zrobilo...Najgorsze jest to, ze moja babcie nakreca druga ciocia...:-:)-:)-(

Dowiedzialam sie wlasnie od bliskiej mi cioci, ze moja babcia uwaza że przez to imię dla naszego synka (ALAN) atmosfera w rodzinie jest zła:szok:. Na pytanie Cioci jakie imie: brzydkie imię-babcia na to. Ze jedno dziecko będzie kochane a drugie nie:szok::szok::szok:! Ciocia pouczyla babcie że dziecko się kocha nie ze względu na imię a ta sie zmieszała i zaczęła głupio sie tłumaczy i jąkać.

Wiecie, ja zdania nie zmienie, ale to takie niesprawiedliwe...:-:)-:)-(

Moja tesciowa tez nie byla szczesliwa a powiedziala:
my nie bedziemy kochac wnuka ze wzgledu na imie ale ze wzgledu na to, ze bedzie naszym wnukiem. My kochamy wnuka a
imie to dodatek...

Smutno mi sie zrobilo...Najgorsze jest to, ze moja babcie nakreca druga ciocia...:-:)-:)-(

Nie martw się kochana,,,, Alan to śliczne imię i jest teraz w modzie... moja teściowa krytykuję wszystko, co powiem i czego nie poruszę... i dla niej imię Cezary to imię dla psa...tak jej się kojarzy... Tak mi powiedziała a nie wiesz co ja bym dała żeby moja teściowa powiedziała do mnie że będzie swojego wnuka kochać jak wnuka... bo ona nawet go nie przytula...za to bardzo proteguję swoją wnuczkę... o niej opowiada jaka to ona śliczna i jaka mądra i jaka piękna.... a mój syn ' to nerwowy jest" tak mówi.. a mój syn to anioł z nieba!!! Zajmuję się sobą i bawi się sam... nie potrzebuje niczyjej opieki.. Ale dla nie je jest nerwowy, nie wiem w czym ona te nerwowość stwierdza? moje dziadki mnie rozpieszczali tak ich pamiętam i zawsze mi się wydawało że tak być powinno... moja teściowa nie rozpieszcza Czarka nawet na niego nie spojrzy i nie zagada... nie kupuje słodyczy i nie rozpieszcza.. ciągle tylko zostaw to nie ruszaj tego i takie tam... i szlak mnie trafia powiem ci! Twoja babcia coś palnęła nie przemyślanie....bo dla niej piękne imię to Kazimierz albo Władysław... a my już inne pokolenie jesteśmy... uf ale się rozpisałam...

Nie martw się kochana,,,, Alan to śliczne imię i jest teraz w modzie... moja teściowa krytykuję wszystko, co powiem i czego nie poruszę... i dla niej imię Cezary to imię dla psa...tak jej się kojarzy... Tak mi powiedziała a nie wiesz co ja bym dała żeby moja teściowa powiedziała do mnie że będzie swojego wnuka kochać jak wnuka... bo ona nawet go nie przytula...za to bardzo proteguję swoją wnuczkę... o niej opowiada jaka to ona śliczna i jaka mądra i jaka piękna.... a mój syn ' to nerwowy jest" tak mówi.. a mój syn to anioł z nieba!!! Zajmuję się sobą i bawi się sam... nie potrzebuje niczyjej opieki.. Ale dla nie je jest nerwowy, nie wiem w czym ona te nerwowość stwierdza? moje dziadki mnie rozpieszczali tak ich pamiętam i zawsze mi się wydawało że tak być powinno... moja teściowa nie rozpieszcza Czarka nawet na niego nie spojrzy i nie zagada... nie kupuje słodyczy i nie rozpieszcza.. ciągle tylko zostaw to nie ruszaj tego i takie tam... i szlak mnie trafia powiem ci! Twoja babcia coś palnęła nie przemyślanie....bo dla niej piękne imię to Kazimierz albo Władysław... a my już inne pokolenie jesteśmy... uf ale się rozpisałam...
To nie masz wesolo:-:)-:)-(
Dziekuje Ci za wsparcie:tak: bo mi sie tak zleee na sercu zrobilo...Ale ciesze sie bo mam wsparcie w cioci i jej corce, zawsze cos:tak:

Wydaje mi się że w 11 dc bo najmocniej ją odczułam.... Narwaniec ze mnie i teraz mam za swoje... kretynka jestem:wściekła/y::wściekła/y::no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::zawstydzona/y: aż mi się ryczeć chce!!! Myślicie że za wcześnie poleciałam na tą betę? Anufifi ty masz większe doświadczenie od mojego, poradź coś :-:)-:)-(
Ja myślę że stanowczo za szybko poszłaś na tą betę.
Poczekaj spokojnie do terminu @. i wtedy zrób testa. albo idz na tą bete.
I nie pisz że się nie nakręcasz bo już się nakręciłaś skoro poleciałaś tak szybko na bete!:-D

royana ja cie rozumiem....
moja babcia jak sie dowiedziała że moj syn nazywa się Filip, to powiedziała że brzydko i że czemu tak nazwalismy? jak Filip s konopi itp teksty szły:dry: tylko że u nas było juz po fakcie. A nawet jeżeli by jeszcze nie było dzidzi to i tak bym zdania nie zmieniła bo komuś sie nie podoba. Nie przejmuj się to twoje dziecko i Ty decydujesz z mezem jak bedzie sie nazywało:) i kocha sie dziecko nie za to jakie ma imię bo np jak juz ma "brzydkie" imie to jes beee i nie ładne i wogóle dystans!?:sorry2: no sory ale tacy ludzie sa dziwni którzy mają takowe podejscie...
Nie przejmuj się mówie ci:)
olej to! masz wsparcie w innych :)) Buzka
ALAN ładne imię jest! :))

Witam
Ja jestem juz szczesliwa mama chlopca:-)mysle o ciazy w przyszlym roku i chcialabym dziewczynke.Watek swietny:tak:podczytuje ale szczerze mowiac nigdy nie zastanawialam sie nad tym wszystkim,owulacja itp....szczerze mowiac nie mam zadnych boli wiec jak to sprawdzic?jak zaczac sie pryzgotowywac?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry