reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie przejmuj się Kochaniutka.. Listopadowe przytulanki już niedlugo:) I pewnie zrobisz piękny prezent gwiazdkowy M i synkowi:)
nie wiem co zrobiliśmy źle... myślałam że się uda bo staraliśmy się w dniach kiedy powinniśmy... może za często... może to inne powody.. nie wiem... trudno :(
Bedziemy walczyć dalej o prezent Mikołajkowy tym razem :)
może może się uda.....
Buziaczki

Gosia Royana Pyszczek noo listopadowe mamusie będziecie! :tak::-)
Paula jak samopoczucie, ciekawa jestem jak u ciebie

reklama
okruszymnko moja jest caly czas na piersi i raz o 23 dostaje butelke i wtedy spi do 6 lub 7 rano..a tak to jest kochana..choc duzo mniej spi w dzien ale i tak jest przekochana i wszystko zawsuze mam zrobione..

Witam :-)
My już po kościółku i spacerku na cmentarzu, troszkę zmarźliśmy...teraz obiadek w piekarniku zaraz będziemy amać sobie :tak:

Paula jak samopoczucie, ciekawa jestem jak u ciebie
Kinga dziękuje że pytasz...no u mnie bez zmian, tylko ciągle mam wrażenie jakby mi sie chciało siku, chyba sobie pęcherz przeciębiłam :-( a nawet leków nie mogę wziąć bo nie wiem czy jest fasolka czy nie ma :sorry: dzisiaj zobaczyłam taki różowawy śluz narazie tylko raz ale myślę że to na @ no trudno...:confused:

Czarodziejko śliczny brzusio :-)

Bardzo dziękuję Paula25 !!!:)
Honia nie ma za co ;-) bardzo jestem ciekawa czy Wam się udało :tak: i życzę Ci tego :tak:

Pyszczek, Gosia i Royanka są już listopadówkami :tak: tylko że Royanna jeszcze dzisiaj się nie zameldowała, ale może pisała że jej nie będzie a ja nie zauważyłam ;-)

Dzastina u Ciebie jeszcze @ nie ma więc nadal jest nadzieja :tak: a jak nie to kolejny cykl przed Tobą i kolejne staranka :tak: wkońcu się uda :tak:

Kinga napewno Wy nic źle nie zrobiliście, widocznie tak musiało być, a może owulacji wogóle nie było bo tak przecież też się zdarza...teraz to nie ważne trzeba myśleć o nowym cyklu i dalej się starać :tak:trzymam za Was kciuki kochana! :tak: może uda się zrobić prezent mikołajkowy :tak:

Okruszynka również pozdrawiam :-) ucałuj swoją księżniczkę :tak:

Agniesiak fajnie że wczorajsza wycieczka się udała, a dzisiaj obiadek u rodziców super :-) babcia napewno b.ładną pościel uszyła dla prawnuczka/i :tak: życzę miłej niedzieli :-)

Kiki kochaniutka ta Twoja córcia :-) taka grzeczna :tak:tylko pozazdrościć ;-)

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam serdecznie życząc miłej niedzieli :tak::-)

Czesc Kochane!
Ja teraz wpadam tylko na chwilke bo lacze sie z tel komorkowego a to malo wygodne, bo mamy od wczoraj awarie internetu. Ponoc jutro ma byc ok! Chcialam zameldowac, ze jestem jeszcze 2w1 :-D. Milego dnia Wam zycze a jutro nadrobie zaleglosci! Pa

Witam
Gosiu zabawka nazywa się RAYAN KIDS i jest w sumie od 6 miesiaca ale u nas już sie sprawdza. Nie wiem gdzie mozna kupić bo dostaliśmy w prezencie.
Mleczko to NUTRAMIGEN niedobre w smaku (podobno) i niezbyt ładnie pachnie, ale mojemu dziecku nie przeszkadza. To jest takie alergiczne, szybciej dzieci je przyswajają, szybciej pęcznieje w jelitkach i daje uczucie sytości. Nawet w kolkach się podobno stosuje to mleczko. I faktycznie jak zje wieczorem koło 8,30 to potrafi wstac koło 4- 5 i wtedy też jej daje butelkę bo jakos mi tak łatwiej wiem ile zjadła i pospi jeszcze do 8 a mamy podgrzewacz do butelek także nie ma problemu z przygotowaniem.

KIKI szczęsciara z ciebie że możesz karmić tylko piersią..............mnie nie było dane:-(

POZDRAWIAM WAS WSZYSKIe:-):-):-)

Mi się wydaje że mam zbyt krótką fazę lutealną i to może powodować problem w zagnieżdżeniu się zardka :-( u mnie wynosi ona zaledwie 10dni. a to chyba minimum. Sama nie wiem może powinnam brać duphaston abym sobie wydłużyła tą fazę... bo wiem że i takie on ma działanie.
Nie wiem... musze isc znowu do ginekologa w tym cyklu i niech mi zrobi badania hormonów jeszcze raz.
....tak siedze i myślę...

reklama
A mnie dopadło jednak zapalenie pęcherza :-(
Musiałam zrobić test żeby wiedzieć czy mogę wziąć leki no i wyszedł negatywny - jedna kreska niestety :-( ale z drugiej strony dobrze bo mogłam wziąć leki tak mnie bolało że nie mogłam wytrzymać :-( wzięłam proszki i teraz już trochę lepiej.

Także Kinga razem zaczynamy od początku :-) ja pewnie na dniach dostanę @

Do góry