reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ach kochana mysle dokładnie to samo juz nie będzie planowania płci będzie wielka radość z dziecka jak Bozia zechce mi je dać.:sorry2:
a czemu aż do czerwca?

reklama
TAK :)))
Tez sie boje .. ale strach chyba juz bedzie caly czas z nami.. Jak sie uda to w same swieta bedziemy dzialac :sorry2: daj Boże zeby tak bylo.. bo jak nie w swieta.. to niestety bedziemy chyba czekac az do czerwca :-(
Tylko powiem Ci .. ze "dojrzalam" do tego ze chce poprostu dziecko... niezaleznie jakiej bedzie płci.. czy dziewczynka czy chlopczyk bedzie tak samo mocno kochane i wyczekiwane.. Nie bede kombinowala bo mnie juz raz pokaralo.. wiec che tylko szczesliwej ciazy.. szczesliwego rozwiazania i zdrowej dzidzi :tak:

Bardzo Wam dziewczyny współczuję :-(
Przeczytałam Twój wpis i choć zawsze o tym wiedziałam to teraz dotarło do mnie 100% że najważniejsze że ma się maleństwo, zdrowe i nasze- nie ważne czy to on czy ona. Spróbujemy zmajstrować wybraną płeć ale myślę że nie pod wielką presją :tak::tak::tak:
a dlaczego jeśli w grudniu się nie uda to będziecie czekać aż pół roku do czerwca?? wybacz jeśli zadałam dziwne pytanie ale nie jestem w temacie :szok::szok::szok:

TAK :)))
Tez sie boje .. ale strach chyba juz bedzie caly czas z nami.. Jak sie uda to w same swieta bedziemy dzialac :sorry2: daj Boże zeby tak bylo.. bo jak nie w swieta.. to niestety bedziemy chyba czekac az do czerwca :-(
Tylko powiem Ci .. ze "dojrzalam" do tego ze chce poprostu dziecko... niezaleznie jakiej bedzie płci.. czy dziewczynka czy chlopczyk bedzie tak samo mocno kochane i wyczekiwane.. Nie bede kombinowala bo mnie juz raz pokaralo.. wiec che tylko szczesliwej ciazy.. szczesliwego rozwiazania i zdrowej dzidzi :tak:

Dokładnie tak jest :tak:ja też tak myślę :tak: strach jest i bedzie zawsze ale musimy być dobrej myśli :tak: najważniejsze żeby ciąża dobrze przebiegała i dzidzia była zdrowa :tak:
Sylwia trzymam kciuki kochana aby Wam się udało na święta :tak:

Kochane byłam na usg:) Niestety dzidzia odwróciła się kregoslupem do nas i tyle żeśmy ją widzieli:-D Także płci nie poznaliśmy:) M się śmieje, że na porodówce się dowiemy pewnie:) A na usg dłuuugo byliśmy:) i widziałam buźkę jak się rączką malenstwo zasłaniało:) Wsytdnis nasz Kochany:) Ogólnie jest wszystko dobrze:) Cieszę się, tylko szkoda, ze tej płci nie znamy:) Nawet zdjęc nie dostaliśmy bo nie było ładnych widoczków bo zakrywał się cały czas.. Następna wizyta u gina 22 grudnia dopiero i pewnie bez usg.. jeszcze tyyyyle czasu.. eh:)
najwazniejsze że dzidziuś zdrowo rośnie:-)poprostu stwierdziło malenstwo że nie bedzie wszystkim pokazywac co ma miedzy nóżkami:-Dps.mówisz 22 ciekawe czy ja dotrwam do tego terminu:confused:bo to bedzie 37 tc jeśli dobrze licze:tak:ojej to by było suuper dotrwać do tego terminu lub 36 tc i to 15 grudnia (w M urodziny):-)no zobaczymy jak to będzie:tak:ale szczerze powiem że na święta wole być w domciu nie w szpitalu:sorry2:

Sylwia, pol roku pewnie znowu zwiazany z wyjazdami Twojego M? Szkoda...bo to tyle cyklow, ale ja pamietam jak pisalas kiedys, ze chcesz aby byl z Toba w dniu narodzin...

Uda sie Wam dziewczyny!

Dokladnie jest jak pisze Royanna ..:tak: poprostu do marca nie bedzie mojego M.. a potem bedzie ale .. niechce zaś rodzic jak M.. nie bedzie ..troszke to pogmatwane.. ale poczekam ;-)wiec od czerwca.. lub konca maja bedzie mozna :tak: Ale mam ciuchutka nadzieje ze moze w tym grudniu sie uda :zawstydzona/y:
Paula.. Tusia.. ja wierze ze sie nam uda!!! :zawstydzona/y: i Anufifi tez do nas dolaczyc po zabiegu :sorry2:

Sylwia ja osobiście polecam zrobić chociaż te badania! Ja teraz żałuję że nie zrobiłam ich wcześniej :-(moim zdaniem te badania trzeba robić przed i w czasie ciąży!
Wlasnie chce toxo i cyto ..zrobic.. jeszcze przed ginkiem..
Kochana glowa do gory.. widocznie tak mialo byc u nas :-(.. teraz Aniolki nad Nami czuwaja i bedzie dobrze:sorry2:
A powiedz.. na toxo i cyto.. trzeba byc na czczo? i czy mozna oba badania na raz zrobic? Oć watpie ze u mnie to mialo jakies znaczenie ..bo u mnie od samego poczatku bylo zle.. ;/ .. Ale lepiej dmuchac juz na zimne :D

reklama
Do góry