T
Tusia.
Gość
ach kochana mysle dokładnie to samo juz nie będzie planowania płci będzie wielka radość z dziecka jak Bozia zechce mi je dać.
a czemu aż do czerwca?

a czemu aż do czerwca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TAK))
Tez sie boje .. ale strach chyba juz bedzie caly czas z nami.. Jak sie uda to w same swieta bedziemy dzialacdaj Boże zeby tak bylo.. bo jak nie w swieta.. to niestety bedziemy chyba czekac az do czerwca :-(
Tylko powiem Ci .. ze "dojrzalam" do tego ze chce poprostu dziecko... niezaleznie jakiej bedzie płci.. czy dziewczynka czy chlopczyk bedzie tak samo mocno kochane i wyczekiwane.. Nie bede kombinowala bo mnie juz raz pokaralo.. wiec che tylko szczesliwej ciazy.. szczesliwego rozwiazania i zdrowej dzidzi![]()
TAK))
Tez sie boje .. ale strach chyba juz bedzie caly czas z nami.. Jak sie uda to w same swieta bedziemy dzialacdaj Boże zeby tak bylo.. bo jak nie w swieta.. to niestety bedziemy chyba czekac az do czerwca :-(
Tylko powiem Ci .. ze "dojrzalam" do tego ze chce poprostu dziecko... niezaleznie jakiej bedzie płci.. czy dziewczynka czy chlopczyk bedzie tak samo mocno kochane i wyczekiwane.. Nie bede kombinowala bo mnie juz raz pokaralo.. wiec che tylko szczesliwej ciazy.. szczesliwego rozwiazania i zdrowej dzidzi![]()
najwazniejsze że dzidziuś zdrowo rośnie:-)poprostu stwierdziło malenstwo że nie bedzie wszystkim pokazywac co ma miedzy nóżkamiKochane byłam na usgNiestety dzidzia odwróciła się kregoslupem do nas i tyle żeśmy ją widzieli
Także płci nie poznaliśmy
M się śmieje, że na porodówce się dowiemy pewnie
A na usg dłuuugo byliśmy
i widziałam buźkę jak się rączką malenstwo zasłaniało
Wsytdnis nasz Kochany
Ogólnie jest wszystko dobrze
Cieszę się, tylko szkoda, ze tej płci nie znamy
Nawet zdjęc nie dostaliśmy bo nie było ładnych widoczków bo zakrywał się cały czas.. Następna wizyta u gina 22 grudnia dopiero i pewnie bez usg.. jeszcze tyyyyle czasu.. eh
![]()
Sylwia ja osobiście polecam zrobić chociaż te badania! Ja teraz żałuję że nie zrobiłam ich wcześniej :-(moim zdaniem te badania trzeba robić przed i w czasie ciąży!(...) kusi mnie zrobic toxo i cytomelagie.. i sie zastanawiam nad tym ..
Paula.. Tusia.. ja wierze ze sie nam uda!!!i Anufifi tez do nas dolaczyc po zabiegu
![]()
Wlasnie chce toxo i cyto ..zrobic.. jeszcze przed ginkiem..Sylwia ja osobiście polecam zrobić chociaż te badania! Ja teraz żałuję że nie zrobiłam ich wcześniej :-(moim zdaniem te badania trzeba robić przed i w czasie ciąży!