Czarodziejka
Fanka BB :)
pajka- u mnie test owulacyjny dodatni jednak o czymś swiadczyl.......o tym ze jestem w ciązy!!!!!!!!!! wychodzil pozytywny a potem test ciązowy potwierdzil!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)
U mnie przy tempce 36,8 wyszedl pozytywny dzien przed @.. no ale wiadomo, różne organizmy, jednak ja bym zrobiła na Twoim miejscu teraz, po co czekac do rana?? Skoro i tak by wyszedł jak jesteś a jak nie to nie.
nie naleze do osob, ktore wala testy jak popadnie bo dla mnie zrobienie testu i zovbaczenie I krechy boli 100 razy bardziej nic zobaczenie @
tylko że dobrze jest pójść na to usg pod koniec pierwszego miesiąca życia, lub w 5-6 tygodiu,a u mnie na fundusz pierwszy wolny termin był dopiero na koniec stycznia
więc poszłam prywatnie..aha i ja w szpitalu dostałam taki wpis w książeczkę zdrowia Małego że mam pójść do orotpedy 
ale teraz biorę siusiaka do dołu, pieluszkę dokładnie zakładam i już jest ok, czasem jeszcze się zdarzy, ale bardzo rzadko 
:-) była jakaś imprezka?