reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam..

Już późno, cały dom śpi a ja nie...
Dziś wieczorem dostałam silnego bólu brzucha, zadzwoniłam do ginka. był akurat na dyżurze w szpitalu więc kazał przyjechać.
Macica rozpulchniona, szyjka wysoko ale jeszcze całkiem nie zamknięta.... diagnoza? bardzo wczesna ciążą. Zalecenia ; Duphaston 2x1 i luteina dowcipnie 2x1 i leżenie plackiem... za 2 tygodnie do kontroli... boję się strasznie... nie powiedziałam jeszcze niczego nikomu, nawet M nie wie... boję się że po raz kolejny czarny scenariusz sie powtórzy... i nie chce żeby M przechodził przez to samo... staram sie myśleć pozytywnie ale ..... wiadomo jak to jest.... buziam was kochanę.... i błagam nie gratulujcie mi ....tylko prosze o cichą modlitwę.... dobranoc..

reklama
i błagam nie gratulujcie mi ....tylko prosze o cichą modlitwę.... dobranoc..[/QUOTE]

Dzastinko pomidle się niech Bozia obdarzy cię dzieciatkiem.

Dzień dobry :)
U nas od rana bardzo słonecznie :-)

Dzastina :-) oczywiście trzymam kciuki i pomodlę się za Twoją kruszynkę!!! :tak::tak::tak:ale M powinnaś powiedzieć moim zdaniem, jesteście w tym razem :tak: zresztą skoro masz leżeć plackiem to ktoś musi zająć się Czarkiem! Tulam mocno! :happy2:

Kinga Ty na badankach....

Pozdrawiam Was kochane i życzę miłego dnia! :happy2:

Witam!
Dżastinka modlimy się z Tobą.
Teraz co u mnie.W poniedziałem byłam usunąć zęba nie było mnie 3 godz z chłopcami została teściowa,ja wracam Piotruś sam biega przed domem,a ona z Kubusiem w domu i zadowolona,że on już jej śpi dwie godz,pozasłaniała okna i P wygoniła przed dom,żeby była cisza!porąbana !Wczoraj rano wstaję a tu gęba opuchnięta,m pojechał po receptę na antybiotyk i mam go brać ale małego na tydz muszę odstawić od cycka,wczoraj chyba żle odciągnęłam pokarm bo dziś mnie cyc nawala,w dodatku mały ciągnie się do nic,mam tylko cichą nadzieję,że chwyci się piersi po tym tygodniu.
pozdrawiam
aha i zdjęcia ostatnio powstawiane przez Was są śliczne!
wczoraj byłam też u gina i mam mieć robioną plastykę i na razie nie planować dzidzi-lipa

Ostatnia edycja:
No u nas też słonecznie pieknie :-)

dziewczyny jestem już po! wyniki bede miała już po 15 dziś wiec sie cieszę :)

Miłego dnia!

Agniechak współczuje że musisz brać antybiotyk, zawsze to jakieś ryzyko że możesz utracić pokarm...tak miała moja koleżanka....a musisz brać? ja miałam usuwany ząb nie raz i obyło się bez antybiotyku...
teściowa szkoda słów!
jeśli mogę spytać to czemu będziesz miała robioną plastykę? czy to po porodzie?

Kinga Ty wiesz że kciuki zaciśnięte za dobre wyniki! :tak:

U nas jest już 20 stopni na dworze więc idę ogarnąć mieszkanko i idziemy z Kacperkiem na dwór :tak: dobrze że obiad mam już na dzisiaj...
M maluje...

Buziaki dla Was

reklama
Do góry