reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
AgniechakJoanna trzymamy Cię za słowo ;-):tak: a kiedy idziesz już na L4?

QUOTE]

No do konca czerwca pracuje potem mam wakacje a we wrzesniu juz na maciezynski.
Bershka......wykladam anatomie w studium medycznym
U nas ciagle pada....od soboty ma byc poprawa..hmmm....zobaczymy...jutro ide pobrac krew i czeka mnie wypicie tego wstretnego gluta...bleeee

DZIEN DOBRY:-)

ANUFIFI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!ZDRÓWKA MIŁEGO MIESZKANIA W NOWYM DOMKU I SPEŁNIENIA MARZEŃ!
No do konca czerwca pracuje potem mam wakacje a we wrzesniu juz na maciezynski.
Bershka......wykladam anatomie w studium medycznym
U nas ciagle pada....od soboty ma byc poprawa..hmmm....zobaczymy...jutro ide pobrac krew i czeka mnie wypicie tego wstretnego gluta...bleeee
kciukaski dasz rade!!!i mi tu marsz na L4 jak jest szansa:tak:

Witajcie kochane
U nas wczoraj przeszła przez Stolicę nawałnica!!!!! burza jakiej dawno nie widzialam
O co chodzi z tą pogodą?
Najpierw zima masakryczna potem powódz, jakas chmura wulkaniczna i teraz burze....dziewczyny czy to początek Konca??????

Dzień dobry :happy2:

Ja też nie wiem co z tą pogodą ostatnio się dzieje....ale na pewno ma na to wpływ zanieczyszczenie środowiska!!! :/
U nas dzisiaj pochmurno....

My dzisiaj z Kacperkiem stroimy ściany w jego pokoju bo przyszły naklejki które zamówiliśmy :tak::-) a M maluje przedpokój...

Miłego dnia dziewczynki :happy2:

Witajcie...pamietacie mnie jeszce??u nas ok pogoda sie w koncu u nas zrobila i jest super siedzimy sobie u moich rodzicow w domu na ogrodku,dzieciaki cale dnie na dworze a ja z kompem tez na dworze hehe...

Paula jakbys mogla to wklej mi zdjecia z tymi naklejkami co kupiliscie dla Kacperka bo bardzo mi sie spodobaly i jak fajnie bedzie to u Cieboe wygladac to i ja sobie kupic dla dzieci:-)

Anufifi, spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Paula, ja też chętnie bym zobaczyła jak się takie naklejki prezentują na ścianie.

U nas dzisiaj piękna pogoda. Dzisiaj mam USG połówkowe i już liczę godziny.

Dobrze dziewczynki wkleję, tylko muszę zrobić fotki :tak:

Ryba trzymam kciuki za usg! koniecznie daj znać po...a u Ciebie miał być chłopiec? ciekawe czy się potwierdzi :-)

U nas słoneczko wyszło i zrobiło się gorąco, dobrze że trochę wiaterek wieje :tak: byliśmy na spacerku i kupiliśmy truskawki....jutro będę robiła ciasto z truskawkami :tak:

Buziaki

reklama
Gosia, Ryba proszę oto zdjęcia :happy2: tam gdzie są dinozaury, gdzie stoi stary fotel będzie kiedyś stało łóżeczko Karolka :tak: dlatego na dole jest puste miejsce żeby potem nie zasłonić naklejek :happy2:

s1.jpg s2.jpg
d1.jpg d2.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry