reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no i już wiem!!!!

karolek urodził się 16 lipca o 00:25 waży 3240 i 50cm :-)
wszystko u nich jest okej! :) dostał maluszek 10pkt. No i paulka nasza miała cc.
Pozdrawia was wszystkich!!! :-):tak:
OGROMNE GRATULACJE PAULINKO :-)
I JAKI DUZY KAROLOLEK:tak:
ALE dlaczego tak nagle hym co sie stało?

reklama
Paula Gratulację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Urodziłaś Karolka nawet o tej samej godzinie!!!! Ja też się urodziłam o 00;25 :-):-):-) Aż się popłakałam ze szczęscia!!! No więc dziś będę podwójnie świętować... Kurka ale się cieszę!!!!

Pajciu jak ty jeszcze dziś urodzisz to będę pić do upadłego :-):-):-)

Witaj na swiecie Karolku, ale niespodzianka, gratulujemy:):):):)

nikt tutaj jeszcze nie obstawiał ze to juz:) Dobrze ze sie zmobilizowałas i ubranka poprałas i poprasowałas haha, a swoja droga to Karolek duzy chłopaczek jak na wszesniaczka, taki jak terminowy

PAULA ALE NIESPODZIANKA::GRATULUJE ZDROWEGO KAROLKA ALE ZROBIL NAM NIESPODZIANKE::DUZY CHLOPCZYK;ZYCZE DUZO ZDROWKA I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU CZEKAMY NA WAS I FOTKI KAROLKA::TULAM WAS MOCNO:::-):tak:;-)

witam was

wpadam tylko przekazać że Paula od wczorajszego późnego wieczora jest w szpitalu. Odeszły jej wody.
Bede wiedziała coś wiecej to napiszę na pewno.

Ale mnie ten sms od niej od razu tu do was przygnał! ;)
Pozdrawiam was mocno!

NO I JUŻ WIEM!!!!

Karolek urodził się 16 lipca o 00:25 waży 3240 i 50cm :-)
Wszystko u nich jest okej! :) Dostał maluszek 10pkt. No i Paulka nasza miała cc.
Pozdrawia was wszystkich!!! :-):tak:

OGROMNE gratulacjeeee Paulinko raz jeszcze!!!!!!!!!!! :-) Ciesze się ogromnie! :)
Co za nowina cudna z samego rana! :-)

OGROMNE GRATKI PAULINKO:-) ale sie ciesze:-)

A TY KINGA WRACAJ DO NAS ALE JUZ:-)tesknimy...

a moj nicpon Kacper dzis skonczyl 8mcy:-)

Pyszczku wszystkiego naj naj naj dla Sebusia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry