Jagienka29
Fanka BB :)
hej
mam informacje dosłownie z ostatniej chwili
wlasnie zrobilam test z popoludniowego moczu idwie grube krechy, no widocznie Bóg tak chciał .....
jagienko super ze wszystko OK. Wiesz jednak żyły i przepływy w ciąży to ciężki temat
GRATULUJĘ!!!! Ale się cieszę :-) (ten kolor to celowo-na szczęście!!)
Ano ciężki temat,facet podjął go bardzo poważnie,jako jedyny chyba podzielił moje obawy że jak coś niepokoi to należy to sprawdzać

Jagienko to super wiadomościNaprawdę wierz mi ,że jeśli badanie doplerowskie nic nie wykazało to nic złego się nie dzieje. Polataj po sklepach i nakup więcej różowych ciuszków to pomoże Ci i na nogi i na samopoczucie;-):-). Nie zadręczaj się kochana bo to tylko stres niepotrzebny.Żylaki są grube i wystające a Twoje to jakieś drobne żyłki z tego co piszesz. Głowa do góry i ciesz się córcią
![]()
Dziękuję Wam wszystkim,głównie za to że ze wszystkim można się do Was zwrócić-jesteście kochane-wszystkie bez wyjątku!!

Postaram się już o tym nie myśleć ale i tak czuję się jak taki mały zboczeniec...wykorzystuję pogodę i oglądam nogi innych kobiet

A z tym kupowaniem to trafiłaś w 10 :-) Jak tylko wróciłam,kupiłam małej przewijak i tiulową falbankę maskującą do łóżeczka pod kolor pościeli