reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ollena jeśli owu mialas 14/15 dc tzn cykl powinien byc okolo 29 dniowy zalezy ile masz dni fazy lutealnej czyli 15'+14 = 29, czyli jutro powinnas dostac okres w 30 dniu cyklu.
Jesli ostatnie staranka byly 8 dc, to male szanse ale zawsze sa

beatko z tego co czytalam ten test jest od 10 tc a Ty weszlasz juz w 11 tc​

reklama
monico ja nigdy cyklu 30dniowego nie mialam... Ale mysle, ze @ przyjdzie jeszcze dzis lub w nocy. Test kupie chyba dzis w razie gdyby dzis nie przyszla bo jutro sklepy pozamykane wiec sie przygotuje zeby nie zyc w niepewnosci..

jesli dzisiaj masz 29 dc a jutro przyjdzie@ to cykl bedzie 29 dniowy a nie 30

skoro owu mialam 14/15 dnia, to musialbys miec krotka faze lutealna np 12 dni zeby cykl wyszedl 27, no chyba ze owu byla wczesniej

ilo dniową masz zawsze faze lutealną??

lepiej kup test, bo wszystko jest mozliwe....

Nie wiem ilo dniowa mam faze lutealna, to moj pierwszy cykl z testami owu, kiedy sprawdzilam doklady dzien owulacji. Ale masz racje, mysle ze dostane dzis w nocy. Jesli nie to rano zrobie test i zobaczymy, chociaz jak nie przyjdzie w nocy to mysle, ze ciaza, bo nigdy nie mialam tak zeby @dostac w 30dc.

Jagienka ja dopiero jutro koncze 10 tydz bo suwaczek mi szaleje zawsze pod koniec tygodnia
a w piatek spojrz na moj suwaczek i bedzie 10tc 0 dni
i tak bedzie szedl do polowy tyg i skoczy z 10tc i 4dni na 11tc i 4dni
a na koniec znow sie wyrowna i bedzie 11tc hihi
troche to pomieszane
ale ja juz to rozgryzlam

Ollena to ja trzymam kciuki;-) to już były by plemniczki mega-mocne ale wiesz ,że różnie to bywa;-):-)
Beatka a nie chcesz zmienić suwaczka na jakiś , który dobrze odlicza? Bo według tego to już masz 5ty dzień 11go tygodnia. Ja też się dziwiłam ,że jeszcze testu nie robisz:tak:
Ja dziś miałam ciężki dzień. Najpierw od rana mnie muliło a potem zasłabłam w przedszkolu jak byłam po dużego:baffled: Odczekałam i pojechałam do domu z dziećmi ale miałam pietra bo w samochodzie też czułam się nie najlepiej:no:

Aneczka zmnienilabym suwaczek ale zaden inny mi sie nie podoba tak bardzo
ten idealnie do mnie pasuje
a to ze zle oblicza to trudno
ja tam wiem, w ktorym jestem tyg

test zrobie w sobote bo dzis mialam zblizenie z moim M :-)
pierwszy raz od zaplodnienia :zawstydzona/y:
bo jakos sie balam i nie chcialam
a od zblizenia do testu trzeba odczekac 48h bo wyjdzie chlopiecy wynik
ale jakos zapal minal do testu
lepiej sie czuje jak nie wiem
bo boje sie wyniku
chociaz troche chce sie nacieszyc ciaza
byle do soboty

Beatko- nie bój zaby- przecie to wiadomo ze pipcia będzie!!!!!
Zobaczysz jaka będziesz szcześliwa!!!

do mnie dzis przyjaciolka przyjezdza- ma jakies problemy malzenskie, wiec zrobie herbatke w termos i pojdziemy na łąki zeby pogadac:))))

reklama
Czarodziejka chcialabym miec taka wiare jak ty, dzieki
a czy ty z Maksiem tez tak wierzylas ze dziewczynka?
czy raczej sie na chlopca nastawialas?

Do góry