reklama
monico robilam, wyszedl negatywny. ale mysle, ze za wczesnie poprostu zrobiony, bo @ nadal brak, jutro bedzie 31 dc czyli nienormalne u mnie, cycki mam wielkie i ciezke, bolesne w dotyku (nigdy tak przed @ nie mam) wiec test powtorze za kilka dni a jak nie to pojde do gina we wtorek i sie wyjasni. ale raczej jestem na ciaze nastawiona choc to niemozliwe... no chyba, ze @ dzis przyjdzie, ale watpie. jestem ciagle senna, boli mnie brzuch (juz kilka tabletek wzielam), krzyz i ogolnie jestem nie do zycia... co najwazniejsze nie wmawiam sobie zadnych objawow bo lepiej by bylo dla mnie gdyby to nie byla jednak ciaza
AneczkaK
mama bambulinkow
Ollena ciekawe może faktycznie się udało
a czemu nie chcesz teraz ciąży ? Przecież wcześniej mówiłaś ,że właśnie teraz Ci pasuje a marne szanse były bo daleko do owu przed wyjazdem. Czy ja coś może pokręciłam? Jak tak to przepraszam.
Aneczko nie pokrecilas... ale wszystko sie inaczej potoczylo bo mialam nieciekawa sytuacje z mezem, najchetniej zostalabym w PL i nie wracala juz do ie, separacje tzw zarzadzila. w sumie nic straconego, z dwojka dzieci bedzie mi trudniej ale tez musze dac rade.
Piatek rano- @ nadal brak...
JUz zaczelam myslec, ze test owu ktory pokazal mi owu w 14-15 dc sie pomylil. Bo plemniki 7 dni by raczej nie przezyly...
Cycki jak donice mam, bola, mam wrazenie ze wybuchna. Ide pozniej, kupie 2 testy na wszelki wypadek, we wt do lekarza, ale raczej nie mam watpliwosci.
Piatek rano- @ nadal brak...
JUz zaczelam myslec, ze test owu ktory pokazal mi owu w 14-15 dc sie pomylil. Bo plemniki 7 dni by raczej nie przezyly...
Cycki jak donice mam, bola, mam wrazenie ze wybuchna. Ide pozniej, kupie 2 testy na wszelki wypadek, we wt do lekarza, ale raczej nie mam watpliwosci.
Ostatnia edycja:
Mi z chlopakami sie zgadza.;-)
Beatka
A ciekawe jak tam MalaMi.
Pamietacie ona robila ten test iwyszedl jej chlopczyk,
Ciekawe czy na USG jej sie potwierdzilo???
Witajcie,
USG potwierdzilo, ze w moim brzuchu siedzi synek :-)
Ciagle nie mamy wybranego imienia, mi sie podoba Tymon lub Igor, ale moj maz nie chce o tym slyszec. Moja szwagierka rodzi 2miesiace po mnie, moja kuzynka w styczniu i obie maja juz wybrane imiona, a ja nie :-(
Buziaki
Czarodziejka
Fanka BB :)
Czarodziejka chcialabym miec taka wiare jak ty, dzieki
a czy ty z Maksiem tez tak wierzylas ze dziewczynka?
czy raczej sie na chlopca nastawialas?
beatko- bardziej mialam nadzieje ale z tyłu glowy czulam ze siedzi siusiak w brzuchu!!!!!!
mała mi- czyli jak sie okazuje tesciki praktycznie w 100% sprawdzalne!!!!!! gratulacje....
w sumie szkoda ze nie wiedzialam o tych testach jak bylam w ciazy z chlopcami...znaczy bardziej w drugiej ciązy- szybko rozwialabym swoje wątpliwosci..wczesniej ogarnela bym sie z myslami
teraz to bez znaczenia....ale wtedy bylo to trudne...
beatko jutro bedzie najszczesliwszy dzien twojego zycia.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
dzieki dziewczyny jutro z samego rana napisze jaki wynik i wkleje zdjecie testu
jak zwykle mam zle przeczucie ach cholera
Mala mi gratuluje fajnie ze parka bedzie
a imie sie szybko znajdzie
mi podoba sie Leon i tak bym dala
a kolezanka dala Ivo tez ladnie
jak zwykle mam zle przeczucie ach cholera
Mala mi gratuluje fajnie ze parka bedzie
a imie sie szybko znajdzie
mi podoba sie Leon i tak bym dala
a kolezanka dala Ivo tez ladnie
Ostatnia edycja:
reklama
Beatko koniecznie daj rano znac, jak tylko wstanę to odpale kompa
ja dzis ruszam na poszukiwania czerwonej kapusty (jakos ciezko znaleźć, a mocz poranny odłożony)
jak tu nie nakręcać się na testy, chyba tez zakupie i bedzie czekac do 10 tyg
ja dalej mulenia i odbijania, wogóle jakoś marnie się czuję , bez sił, kawa mnie odrzuca, piwko tez, jakoś tak mało mogę jeść, albo cos chcę ale po jednym gryzie przestaję
AA i Beatko ja też dostałam jakiś swędzeń, kupiłam dziś tantum rosa, może coś pomoże
Aneczko a jak u Ciebie, dido nic nie piszesz jak tam z Twoimi dniami cyklu
Czrodziejko wiesz ja wdrugiej ciąży nawet kupiłam małą sukieneczkę, ale w głębi czułam że to synek, po prostu wiedziałam, że będzie Michaś i jakoś na USG nie byłam już zaskoczona
ja dzis ruszam na poszukiwania czerwonej kapusty (jakos ciezko znaleźć, a mocz poranny odłożony)
jak tu nie nakręcać się na testy, chyba tez zakupie i bedzie czekac do 10 tyg
ja dalej mulenia i odbijania, wogóle jakoś marnie się czuję , bez sił, kawa mnie odrzuca, piwko tez, jakoś tak mało mogę jeść, albo cos chcę ale po jednym gryzie przestaję
AA i Beatko ja też dostałam jakiś swędzeń, kupiłam dziś tantum rosa, może coś pomoże
Aneczko a jak u Ciebie, dido nic nie piszesz jak tam z Twoimi dniami cyklu
Czrodziejko wiesz ja wdrugiej ciąży nawet kupiłam małą sukieneczkę, ale w głębi czułam że to synek, po prostu wiedziałam, że będzie Michaś i jakoś na USG nie byłam już zaskoczona
Podziel się: