reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wpadlam na chwile oswiadczyc ze moja bratowa ktora niedawno robila test kapusciany i zabarwil sie na fioletowo, ktora miala ph 5,5, 6, i 6,5 bedzie miala syna:szok: no ale ona robila test kapusciany dipiero w polowie ciazy
przyznam Wam w sekrecie ze ja sie ciesze bo chyba bym umarla z zazdrosci:-D a tak serio chyba wszyscy sie ciesza bo bratowa nic kompletnie nie bedzie musiala malemu kupywac, wszystko bedzie po moim synku i sybku jej rodzonej siostry:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Beatko ale moja bratowa w polowie ciazy a sama pisalas ze test kapusciany robi sie na poczatku bo potem moze byc przeklamany wynik.
czekam z niecierpliwoscia na info ze z testu wyszla Hania:tak::tak::tak::tak::tak:

Beatko można ześwirowac patrzac na te wszystkie metody na płeć, lepiej ich nie znac i spokojnie czekac na USG i na to co Pan Bóg nam da

ale chyba najpewniejszy ten Ingender wiec czekamy na Twoj wynik

test zrobiony
ale nie umiem go odczytac

same zobaczcie

jak dla mnie wychodzi chlopczyk
bo na dziewczynke za ciemne

mala mi moze ty pomozesz bo robilas

chyba kupie jeszcze jeden :baffled:

i zaraz wysle do producenta zdjecie niech mi napisza co to za wynik

Beatko kurcze wyglada mi na chlopca :cool:, na dzewczynke z tego co widzialam na internecie na dziewczynke był taki żółty jak pasek z napisem GIRL
chyba w jakąś psychozę wpadniemy:wściekła/y:

reklama
Do góry