reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pajkaa Chyba mnie źle zrozumiałaś. Ja absolutnie nie wybrzydzałam. Napisałam, że powinna urodzić się dziewczynka a urodził się synek wg. zastosowanych różnych zasad planowania. Uważam,że planowanie to loteria.

nie ie dobrze zrozumiałam :) bo u Ciebie wyszlo tak samo jak u mnie celowałam w córe a wyszedł syn:) dlatego jestem tego samego zdania, ze to loteria:) o i mowie, ze teraz to jakbym miała wybrzydzac chcialabym tak jak Ty masz:) w tym sensie, ze parkę, ale, ze córa mlodsza:)
zakręcona jakas jestem :D

monico ale to chodzi chyba 0+12 godzin nie dni
no chyba ze ja cos pokickalam

dido no to dzialaj bo czekamy
kiedy testujesz?

Pajkaa ty mnie nie nakrecaj bo czwartego napewno nie chce haha
wrota beda zamkniete a kluczyk wyrzuce do morza
i kropka

jesli w 16 tc da sie potwierdzic plec to za 2,5 tyg bede wiedziec bo pojde prywatnie
no chyba ze za tydzien sama cos na usg wypatrze panstwowym
bo oni tu w szpitalu do 20tc nie chca mowic
bo duzo jest przypadko usowania ciazy z powodu plci
bo legalne aborcja w uk jest do ok 25tc

u mnie ujawnil sie siusior w 13 tc :) nie nie nie namawiam :D chcialabym miec potem koszmarów, ze bedziesz mnie straszyla za 4 syna :-Dno chyba, z eteraz bedziesz miala córe :-)

Monica Ty moze juz nie strasz :) bo dziewzcyny zejdą te co córy planowąły:)

jestem zdania, ze natura płata nam figle:) ale cuda się zdarzają:) sama mam taki cud :) którego wg wszystkich lekarzy miało nie byc :) ale dażeie do celu czasami się opłaca:)

reklama
Bersha witaj,
ja na szczescie w zabobony nie wierzę, za to w moją córcie tak:-)

Beatko z Miskiem wlasnie w 16 tyg bylo widac niezaprzeczalnie jego płec z kazdej strony :-D

Pajka nie straszę tak jak juz kiedys pisalam zycie jest zyciem, a znane jest powiedzenie, że jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga to powiedz mu o swoich planach...

Ostatnia edycja:
To żadne zabobony, planowaliśmy w kilka a nawet nascie dzuewczyn 2 lata temu w córkę a wszystkie mamy synów podwójnych :-) zreszta tu piszą moje kolezanki I mogą potwierdzić ....

Pajkaa jestem z Wami....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny cos w tym jest.
najpierw zmarl dziadek mojego M,za niecale 2 miesiace moj dziadek.
a w nastepnym roku urodzilam chlopakow.
Dwoch nam Bog zabral ale i dwoch dal.
yes2.gif

Monico podoba mi sie to powiedzenie :-D

MnIe zmarł dziadek a po nim 2 babcie i mam syna.... Nie sprawdziło sie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monico Wiem co przeżyłaś, ja też poroniłam w 7 tyg. Straciłam pierwsze tak bardzo wyczekiwane dziecko. Mineło już 9 lat a ja nadal to przeżywam. Monico tym bardziej wiem, że będziesz miała córcię. Bozia Ci wynagrodzi te straszne doświadczenie.

mi też bardzo :)

nie jestem przesadnie wierząca, ale wiem że Bóg ma wobec nas swoje plany i trzeba je przyjać z pokorą

dido moze faktycznie, przekonamy się, to jak kobieta umiera to rodzi się córka ? bardzo przeżyłam śmierć babci i moi chłopcy też. Tamten rok był najgorszy w moim życie, ale pozwolił mi podjąc decyzję o trzecim dziecku do której jak pisałam musialam dojrzec 3 lata

filet i w sumie w maju odpuscilam juz i chcialam juz zrezygnowac z 3 dziecka, te poronienie kosztowało mnie sporo fizycznie i psychicznie, dlatego w maju planowałam 4 dni przed owu a owu przesunęła się i będę mieć jednak trzecie dziecko

bersha pierwszy zmarl dziadek to dlatego syn ;) przy trojaczkach mialabys syna i dwie córki (oczywiscie żartuję )

dido czekamy na Ciebie :D

fiolet dzieki za wiarę..

Ostatnia edycja:
Monika zgadzam sie... tak samo jak mnie wyszły niejasne badania połówkowe... lekarka mi mowiła, ze tzreba zrobic badania w kierunku downa a ja jej powiedziałam, ze nie bede robila badać bo co Bóg mi da to wezmę... jeżeli mam mieć chore dziecko bede je kochała tak samo jak zdrowe bo jest moje... moze to jest głupie, ale dla mnie to bylo takie naturalne... czasami jednak los nas doświadcza...

reklama
Do góry