reklama
K
Kinga85
Gość
rozumiem że sie boisz....Jestem po lekarzu... Kubuś dostał espumisan bo mawzdety brzuch i przez to wymiotuje ale ja i tak się boje
mam nadzieje ze małemu bedzie lepiej Joluś...
zdróweczka dużo!
dawaj znać.
pozdrawiam was
AneczkaK
mama bambulinkow
Bershka to juz rozumiem jak wiele przeszliście...
Jestem pielegniarką i miałam kiedyś na oddziale dziecko z żywieniem pozajelitowym i do tego z bialaczką. Z białaczki się wyleczył i wiem ,że był na dobrej drodze do zakończenia żywienia pozajelitowego. Nie mam z nimi teraz kontaktu bo juz tam nie pracuję ale mam nadzieję ,że im się udało.
Jak tam po nocy?
Jestem pielegniarką i miałam kiedyś na oddziale dziecko z żywieniem pozajelitowym i do tego z bialaczką. Z białaczki się wyleczył i wiem ,że był na dobrej drodze do zakończenia żywienia pozajelitowego. Nie mam z nimi teraz kontaktu bo juz tam nie pracuję ale mam nadzieję ,że im się udało.
Jak tam po nocy?
Aneczko te dzieci są bardzo silne i walczą bardziej niż dorośli
Są dzielne bardzo
Kubuś po nocy ok
Śpi na łóżku puetrowym na dole oczywiście wiec wtulilam się w nogach i spalismy razem
Brzuszek ma już płaski i nie wymiotowal ale po espumisanie co baczek to kupka, tak to jest? Kuba bezkolkowy nigdy nie dawalam mu espumisanu
Jade dziś kupić dżinsy bo w końcu mamy jesień tego lata
Są dzielne bardzo

Kubuś po nocy ok
Śpi na łóżku puetrowym na dole oczywiście wiec wtulilam się w nogach i spalismy razem
Brzuszek ma już płaski i nie wymiotowal ale po espumisanie co baczek to kupka, tak to jest? Kuba bezkolkowy nigdy nie dawalam mu espumisanu

Jade dziś kupić dżinsy bo w końcu mamy jesień tego lata

K
Kinga85
Gość
dobrze że Kubuś ok. pamietam że ja Filipkowi też espumisan dawałam bo miał problemy..
udanych zakupów
ja dopiero co wstałam niedawno
wczoraj pobalowałam..
Pozdrawiam was
a jutro zapraszam na kawę imieninową!
udanych zakupów
ja dopiero co wstałam niedawno
wczoraj pobalowałam..

Pozdrawiam was
a jutro zapraszam na kawę imieninową!

Czarodziejka
Fanka BB :)

~~~~~~~~~
Jolcia- dobrze ze nocka spokojna, widac stabilizuje sie w jelitkach u Kubusia.
kochany, malutki mam nadzieje ze wiecej takich "przygód" mieć nie bedzie!!!!!
~~~~~~~~
Kurcze u nas znowu pogoda barowa

Ostatnia edycja:
Agatko ja mam dziś to w ogóle labe:-) mój M wczoraj dostal kasę za dodatkowa fuche i z tego wszystkiego zaprasza nas na niedzielny obiad:-) ja do tej pory w pizamie z kawa w ręce...Kubuś śpi Oli u babci.... idę zaraz się pochlaptać
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
jola ło matko ale kubus nie wstał jeszcze z nocy????
. TY to pozyjesz
)))))) ja dzisiaj starszego deleguje do babci i dziadzia bo juz wczoraj chcial zostac ale nie mial piżamki itp wiec dzis z nimi pojedzie
maksia polozymy spac a sami
a tak serio dobry fil i wino
)))))

maksia polozymy spac a sami

Podziel się: