reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czarodziejko to się wyszalej i przywieź nam pogody trochę co?
Widzisz Beatko podejrzewam ,ze z Hindusami jest podobnie, większość psuje im opinie a na 100% są i tacy ,którzy są uczciwi i normalnie pracują.Moja kuzynka miała sąsiadkę Hinduskę w Londynie i była bardzo porządna i fajna babka z niej (pielęgniarka na ostrym dyżurze) a potem mieszkała w innym domu i miała beznadziejnych sąsiadów Hindusów(bardzo mili ale brudni i hałaśliwi).

wiecie ze dziecko w 14tc nie moze miec 12cm
tak jak to ja niby mam
zajrzalam dzis w karte ciazy i moje bobo ma 7,5cm a nie 12cm
hihi czyli w normie
a ja juz myslalam ze wielkoluda mam hihi
nie wiem co to jest to 12cm na zdjeciu z usg ale napewno nie dlugosc dziecka

co do polakow za granica to bardzo dlugi temat,
ktory czesto w UK magluja
bo przeciez nie wszyscy polacy sa zli
najgorsze jest to ze wlasnie ci pijacy chamusie
i awanturujacy sie psuja nam opinie
i pozniej twierdza na podstawie tych ludzi
ze wszyscy polacy do jednego wora
a przeciez tak nie jest
sama osobiscie znam polakow sympatycznych
i sklonnych do pomocy ktorzy ciezko tu pracuja

Ollena a w Irlandii to chyba nas nie lubia przez religie co?
cos takiego slyszalam?
bo oni ogolnie nie lubia katolikow
moze cos pomieszlam :confused:

mieszkam w poludniowej Irl i nie slyszalam nigdy takiej opinii, ze religia itd
jedyne co boli to fakt ze wielu rodakom tutaj sloma z butow wystaje, siedza po pare lat a po ang ledwo potrafia zdanie zbudowac, do pracy to niechetnie bo po co jak na socjalu jest dobrze i kombinuja gdzie sie da a do tego sa agresywni
i niestety robia nam zla opinie;/
ale jest na szczescie tez duza liczba takich ktorzy sa rzetelni i uczciwi, pokazuja poziom i sa bardzo doceniani w pracy:) dla takich Irl stoi otworem
z roku na rok opuszcza Irl coraz wiecej rodakow wiec te poglady o polakach sie zmieniaja na lepsze

ps. dziewczynki zbliza misie owu :D:D kreseczka wyszla juz prawie tak ciemna jak kontrolna :)) wczoraj bylo przytulanko wiec dzis odczekamy i jutro z rana dzialamy :)

2sweet a ty planujesz chlopca tak? Bo u ciebie wtedy wyjda szanse 50-50 bo albo dotrwaja wczorajsze babskie albo jutrzejsze meskie bedą szybsze;-)

ania to malutki byl Oliwierek a ile mial jak sie urodzil?

2sweet jestem tego samego zdania
z Anglii tez duzo polakow wyjezdza
do skandynawii i niemiec

czarodziejka sle sie wybyczysz i wyszalejesz
tylko nie pij za duzo
wink2.gif

bede piła na umór:))))) az sie przewroce:)))))

reklama
Hejka Kochane :)

Czy ktoś mnie pamięta?? ;P

Właśnie planuję staranka o drugie bobo i marzy mi się dziewczynka także dołączam do grona zafascynowanych tematem planowania płci hehehe :D Mieliśmy zacząć staranka już w tym cyklu ale przypałętała się infekcja układu moczowego i mam silny antybiotyk ;( cykl stracony, ale mam nadzieję w przyszłym już ruszymy z kopyta :D

Poproszę o fluidki dziewczyńskie heheh... chociaż chyba u weiększości nadwyżka w chłopakach :)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Pajka dla Ciebie szczególne uściski :p (czytałam Twoją odpowiedź na innym wątku, ale jakoś tam nuda ostatnio a tu się kręci ;))

Do góry