reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Czarodziejko to się wyszalej i przywieź nam pogody trochę co?
Widzisz Beatko podejrzewam ,ze z Hindusami jest podobnie, większość psuje im opinie a na 100% są i tacy ,którzy są uczciwi i normalnie pracują.Moja kuzynka miała sąsiadkę Hinduskę w Londynie i była bardzo porządna i fajna babka z niej (pielęgniarka na ostrym dyżurze) a potem mieszkała w innym domu i miała beznadziejnych sąsiadów Hindusów(bardzo mili ale brudni i hałaśliwi).
Widzisz Beatko podejrzewam ,ze z Hindusami jest podobnie, większość psuje im opinie a na 100% są i tacy ,którzy są uczciwi i normalnie pracują.Moja kuzynka miała sąsiadkę Hinduskę w Londynie i była bardzo porządna i fajna babka z niej (pielęgniarka na ostrym dyżurze) a potem mieszkała w innym domu i miała beznadziejnych sąsiadów Hindusów(bardzo mili ale brudni i hałaśliwi).
wiecie ze dziecko w 14tc nie moze miec 12cm
tak jak to ja niby mam
zajrzalam dzis w karte ciazy i moje bobo ma 7,5cm a nie 12cm
hihi czyli w normie
a ja juz myslalam ze wielkoluda mam hihi
nie wiem co to jest to 12cm na zdjeciu z usg ale napewno nie dlugosc dziecka
tak jak to ja niby mam
zajrzalam dzis w karte ciazy i moje bobo ma 7,5cm a nie 12cm
hihi czyli w normie
a ja juz myslalam ze wielkoluda mam hihi
nie wiem co to jest to 12cm na zdjeciu z usg ale napewno nie dlugosc dziecka
co do polakow za granica to bardzo dlugi temat,
ktory czesto w UK magluja
bo przeciez nie wszyscy polacy sa zli
najgorsze jest to ze wlasnie ci pijacy chamusie
i awanturujacy sie psuja nam opinie
i pozniej twierdza na podstawie tych ludzi
ze wszyscy polacy do jednego wora
a przeciez tak nie jest
sama osobiscie znam polakow sympatycznych
i sklonnych do pomocy ktorzy ciezko tu pracuja
Ollena a w Irlandii to chyba nas nie lubia przez religie co?
cos takiego slyszalam?
bo oni ogolnie nie lubia katolikow
moze cos pomieszlam![]()
mieszkam w poludniowej Irl i nie slyszalam nigdy takiej opinii, ze religia itd
jedyne co boli to fakt ze wielu rodakom tutaj sloma z butow wystaje, siedza po pare lat a po ang ledwo potrafia zdanie zbudowac, do pracy to niechetnie bo po co jak na socjalu jest dobrze i kombinuja gdzie sie da a do tego sa agresywni
i niestety robia nam zla opinie;/
ale jest na szczescie tez duza liczba takich ktorzy sa rzetelni i uczciwi, pokazuja poziom i sa bardzo doceniani w pracy
z roku na rok opuszcza Irl coraz wiecej rodakow wiec te poglady o polakach sie zmieniaja na lepsze
ps. dziewczynki zbliza misie owu
Czarodziejka
Fanka BB :)
czarodziejka sle sie wybyczysz i wyszalejesz
tylko nie pij za duzo![]()
bede piła na umór
reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Hejka Kochane 
Czy ktoś mnie pamięta?? ;P
Właśnie planuję staranka o drugie bobo i marzy mi się dziewczynka także dołączam do grona zafascynowanych tematem planowania płci hehehe
Mieliśmy zacząć staranka już w tym cyklu ale przypałętała się infekcja układu moczowego i mam silny antybiotyk ;( cykl stracony, ale mam nadzieję w przyszłym już ruszymy z kopyta 
Poproszę o fluidki dziewczyńskie heheh... chociaż chyba u weiększości nadwyżka w chłopakach
Pozdrawiam Was serdecznie
Pajka dla Ciebie szczególne uściski
(czytałam Twoją odpowiedź na innym wątku, ale jakoś tam nuda ostatnio a tu się kręci
)
Czy ktoś mnie pamięta?? ;P
Właśnie planuję staranka o drugie bobo i marzy mi się dziewczynka także dołączam do grona zafascynowanych tematem planowania płci hehehe
Poproszę o fluidki dziewczyńskie heheh... chociaż chyba u weiększości nadwyżka w chłopakach
Pozdrawiam Was serdecznie
Pajka dla Ciebie szczególne uściski
Podziel się: