reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki :-)

Aneczko,dziękuję za przekazanie wieści :tak: jestem w domku,lekarze wypisali mnie na razie,mam się zgłosić na kontrolne usg z przepływami i ktg za tydzień,jeśli będzie wszystko ok to nie zatrzymają mnie znowu w szpitalu....
Miałam dzisiaj konsultację z profesorem i wykluczył hipotrofię,powiedział tak jak Wam już Ania pisała że niunia będzie drobna,szacuje że nie większa niż 3 kg a to mieści się w normie :-) Obecnie ma prawie 2200,średnia z usg wyszła na 33 tydzień a że od początku jestem tydzień do tyłu-mówił że nie ma powodów do obaw,w tych tygodniach które mi jeszcze zostały dzidzia przybiera najwięcej :happy:
Malutka jest prześliczna,dostałąm kolejne zdjęcia,jak już sie ogarnę w domku to wstawię,na razie mąż goni do łóżka,mam nakaz leżenia i nie denerwowania się ;-) mój mąż przyjechał na dwa miesiące i móiw że będzie rozpieszczał :rofl2:

Jagienko a nie mowilam, zebys laptopa wziela?! zawsze w szpitalu jest net. Ja bym w zyciu tyle w szpitalu nie wysiedziala, przeciez na wszystkie badania mozna przyjezdzac, w zyciu bym sie nie zgodzila na lezenie...
;)

Niestety nie w każdym szpitalu jest internet,u nas nie ma,są poblokowane,ma ten kto sobie przyniesie taki przenośny :-(
Nie bardzo mogłam dojeżdżać na badania,2x dziennie miałam ktg,ciśnienie i temp. czułąm sie spokojniejsza przez ten tydzień oczekiwania czy niunia urośnie jak wiedziałam że w razie "W" jestem pod fachową opieką i możliwa będzie szybka reakcja :tak:

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i otuchę,odezwę się wieczorkiem :happy:

reklama
Witam

Jagienko super wieści, fajnie mieć taka malutka dziewczynkę :-)

Agatko pomysl choć przez chwile o mnie na tych wakacjach:-)

Dziś byliśmy na nagraniu reportażu do TVN UWAGA. Byłam z Kubusiem i moja mama która uciekala jak mogła przed kamerami a i tak prawdopodobnie ja uchwycili:-)

Z Kubusiem było niewiele nagrania ale jest... Jak to zmontowali dowiem sie we czwartek bo wtedy emisja....

Pozdrawiam

Jagienka a ja nie miałam czasu na Bb i do Ciebie sms-y wysyłam:-p Super ,że w domciu jesteście. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej malutkiej księżniczki. Pewnie poród będzie lżejszy ;-):tak:
Bershka serducho się raduje jak się słyszy o takich wyleczonych dzieciach:-)
Czarodziejko myślałam ,że to łatwiejsze z tym odpromieniaczem.A z wakacji to nie zapomnij nam przysłać pogody:tak::tak::tak::tak:

Jagienko super, ze wszystko dobrze!! odpoczywaj teraz:) a maz zostanie na porod? tzn doczeka w ciagu tych 2 miesiecy? zdarzy sie nacieszyc mala i pomoc Ci?

Aneczko,dopiero niedawno odebrałam sms-a od Ciebie...całe popołudnie przespałam, szpital wyciąga z człowieka wszystkie siły...:sorry:
Tak samo powiedział mi dzisiaj lekarz,że mam się cieszyć że będzie drobna bo prawdopodobnie łatwiej będzie mi ją urodzić ;-)

Teraz wieczór z mężusiem,szkoda tylko że nie wolno swawolić :-p
Ollena,ja termin porodu mam na 28 sierpnia z miesiączki a 3 września z usg więc mój M się załapie jak najbardziej,nawet jak przenoszę :tak: z czego bardzo się cieszymy bo przy porodach chłopców też był i nie wyobraża sobie żeby teraz miało być inaczej :-)

Bershka-podziwiam za determinację i odwagę,dzielna z Ciebie kobietka a Kubuś ma wspaniałych rodziców!! :tak: Będę wyczekiwać czwartkoego reportażu :-)

Witam nowe staraczki,muszę znaleźć dłuższą chwilkę żeby Was nadrobić,tyle naprodukowałyście jak mnie nie było :eek:

ksiezyc.gif
czesc BABY:))))Witam z wieczora.....
NAJPIERW witam Jagienke- nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jestes kochana z nami!!!!! czekam na zdjatka malutkiej:))))no i teraz masz juz myslec tylko pozytywnie...i lezec...a mąz bedzie dopieszczał:))))
NASTEPNIE- ściskam Was wszytskie!!!! tak mocno do cyculi:))))))
jak ja lubie tę pore dnia kiedy dzieci juz "ululane" smacznie śpią:)))
a my z męzem raczymy sie wińskiem....ale nie jabolem:)
pub.gif
powoli wchodzimy w stan "cudowny" jak to zwykła okreslac moja mama...chyba nie musze tlumaczyc jaki to stan
zabawa.gif

takze dzis nocka szykuje sie taka
dupcia.gif
a moze nawet taka
lanie.gif
no dobra dosyć zbereźnictw....:))))

bershka- daj znac kiedy puszcza nagranie w tv....
dziewczyny a z wyjazu obiecuje przywieźc wam słonko!!!!!
sloneczko.gif

reklama
Do góry