reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

natan sliczne dzieci masz takie w moim typie cos jak moi synkowie
wozek tez mialam taki sam (bugaboo cameleon teraz mam bugaboo bee+)
wiec widze ze na podobnych falach nadajemy
a chatka tez slicznie uzadzona
(jak sobie dajesz rade z ta podloga bo ja mam tak samo ciemna i klne codziennie)
w Polsce mieszkasz?

co do temperatury to ja zawsze mialam problem z odczytaniem jej
ale zwykle przed sama owulka tempka mocno spada
i na drugi dzien powinna wzrosnac o min 5 kresek i wtedy jest po owulce

dziekuje wszystkim!

Beatko pewnie masz rację ze nadajemy na podobnych falach!twoi synkowie tez maja dlugie wloski-uwielbiam takie!zazdroszcze ci ze twoj mlodszy ma jasny blad, ja tak marzylam zeby moj tez sie z takimi urodzil ale chyba nic z tego bo ma czarne;-)
a wozki tez nam sie podobaja takie same, moj starszy miał Quinny BUZZ, a pozniej Quinny ZAPP. teraz mamy Bugaboo cameleon i strasznie mi sie podoba Bugaboo BEE (jest strasznie drogi ale moze sobie pozniej kupie:sorry2:)
jesli chodzi o parkiet to sobie z nim nie radze, mam bardzo duze i duzo okien i jak swieci slonce to bardzoooo widac kurz-okropne!

jak bede planowac corcie to poprosze cie o porady;-)

a tak w ogole to mieszkam w Polsce- na obrzezach Warszawy
a Milan miał 55cm, 3400kg!i moj porod byl jak z filmu-utknelismy w korkach i maz musial wezwac karetke bo ja juz rodzilam!jechalam na sygnale a potem na noszach prosto na fotel porodowy-masakra:szok:

reklama
12827751194cdc35c5bf432.jpg
Alez tu u nas ezoterycznie sie zrobilo:))))))

Tusia- ten Anubis nie wystepuje czasem na Komica Tv?? cos tak go kojarze z telewizora:-D Co do "wrozby" jest tak nie jasna ze sama nie wiedzialabym co myslec:)))) Jedyne madre to ze "mamy wybor", wolna wola...i choc te energetyczne dzieci sa kolo nas...mamy wybor czy sie wciela...z Tym sie 100% zgadzam:))) ale reszta hm hm hm..:)))
Mi znajomy powiedzial od razu..ja nawet nie pytalam o dzieci...dla mnie zamkniety temat...a On pierwsze co...a pote, jeszcze ze 2 razy powtorzyl ale podobnie zaznaczyl ze karty to jedno a jakby nasz wybor to drugie...Czas poKaze...

Natan- alez Twoj bobaseK jest Cudny...boziu jaki Kochany!!!!! od razu poczulam jak moze pachniec oliwką i mleczkiem:)))) to jest niesamowite ze dzieci tak pachna...:))) po prostu same z siebie:tak:

losiczka- pamietaj ze istnieje cos takiego jak prawo przycigania...mamy wielki wpływ na to co nas w zyciu spotyka...nasze mysli kreuja nasza rzeczywistosc...Ja w to wierze, wiem ze to prawo tak dziala...dlatego jesli uwiezylas wrozbie ze nie bedziesz miec corki to tak sie stanie....jesli wiesz ze bedzie ja miala....cala soba to czujesz to bedziesz ja miala:))) naprawde to takie proste ale trzeba w to wierzyc...Ja moich chlopcow sobie wykreowalam bo powiedzialam kiedys ze ja to bede miala dwoch synow...i mam:-D:-D:-D:-D:-D wedle zyczenia:)

Hej!
Dido głowa do góry taki byle jaki stan trwa krótko i już niebawem będziesz się cieszyć ciążą:tak:
Co do wróżb to ten Anubis jest dla mnie zupełnie nieprzekonujący:no: Tak można powiedzieć każdemu i każdemu się to w sumie sprawdzi. Inna sprawa jak mówi Ci ktoś rzeczy , o których nie ma prawa wiedzieć i to są konkrety. Ja zawsze się bałam iść do wróżki, że powie mi coś czego bym nie chciała usłyszeć.

natan ja zas chcialam zeby moi mieli ciemne wloski :-)
Oscar nawet sie urodzil z czarnymi a pozniej mu zjasnialy
a Marcelek od poczatku bialy

co do wozkow to bee sie nie nadaje dla noworodkow
bo to raczej spacerowka
wiec z okazji tego ze cameleon mi sie znudzil po 2 dzieci
wiec sprzedalam go i kupilam bee i niedawno okazyjnie uzywany quinny buzz

napewno pomoge przy staraniach na tyle ile bede w stanie
ale dziewczyny na bb tez maja wielka moc szczegolnie czarodziejka (nazwa mowi sama za siebie)

ja kiedys bylam u wrozki jakies 10 lat temu
i powiedziala mi ze bede miec syna z tym mezczyzna obecnym
i czeka nas daleja podroz z ktorej nie wrocimy
i sprawdzilo sie
po roku wyjechalismy do Anglii i pozniej sie Oscar urodzil
i na dzien dzisiejszy do PL nie wracamy

witam was
pozdrawiam i miłego życzę...
Ja troche mało czasu mam ostatnio na bb.

Powodzenia życzę staraczkom i kciuki 3mam za pozytywne testy wasze! :)

my dziś z mężem świętujemy ♥4 rocznicę :-)

Natan, dzieci cudne i mieszkanko też.....ja cierpię obecnie na brak przestrzeni...zawsze mieszkałam w dużym mieszkaniu a teraz, chwilowo jest mi za ciasno w naszych 56 m.....
Beatko, ja tez chciałam dzieci o ciemnych włoskach a oboje mają blond....hmmm.....teraz Domkowi pociemniały....
Kinga, gratulacje.
Czrodziejko , mnie wrózka lata temu wywrózyła ze bedzie pierwszy syn a druga córcia.....sprawdziło sie...niby mam miec tylko 2 , zobaczymy....jeszcze inne złe rzeczy były ale mam nadzieje ze sie nie sprawdzi.A muza super, ja tez uwielbiam takie klimaty

Ana trzymam kciuki...

Wieczrokiem wkleje wam fotke z zoo...moja zołza mała nareszcie dała sie przekonac na kucyki....bosko wyglada ale po wejsciu do domu od razu zrywa gumki....

reklama
Do góry