reklama
nullka-to jeszcze o niczym nie swiadczy.
Duzo dziewczyn plami na podtrzymaniu.
Moja siostra do 4 miesiaca.
I urodzila zdrowa corcie.
Mysl pozytywnie i nie stresuj sie.
A jak chcesz to dla spokoju skontaktuj sie z ginem.
becia-ja to bym chciala byc tak ze 20 tyg. do przodu
Uciekam,jade kupic wieksza szafe na te moje, jak to moj M nazywa "fatalaszki"
Duzo dziewczyn plami na podtrzymaniu.
Moja siostra do 4 miesiaca.
I urodzila zdrowa corcie.
Mysl pozytywnie i nie stresuj sie.
A jak chcesz to dla spokoju skontaktuj sie z ginem.
becia-ja to bym chciala byc tak ze 20 tyg. do przodu

Uciekam,jade kupic wieksza szafe na te moje, jak to moj M nazywa "fatalaszki"
Czarodziejka
Fanka BB :)
NullKo dokladnie jak dziewczyny pisza, plamienie nie musza swiadczyc o niczym zlym ale wiadomo ze nie mozna bagatelizowac.
ja krwawilam (a nie plamilam) do 4 miesiaca i mam maksia!
ja krwawilam (a nie plamilam) do 4 miesiaca i mam maksia!
asiuniak85
Kochane Dziewczęta.
Właśnie wróciłam z USG..... i? No właśnie w żaden sposób dzidzia nie chciała pokazać co tam ma. Lekarz próbował na różne strony, szukał i szukał. Już ja specjalnie się ruszałam aby dzidzie zmobilizować do poruszenia no ale nic z tego. Tak pewnie miało być;( Więc póki co, będę robić dalej test kapuściany i potwierdzać to co było
Kusi mnie kupić ten test na allegro ale niestety nie stać mnie na niego i muszę cierpliwie czekać do następnej wizyty a mianowicie do 7 grudnia. To tylko całe 4 tyg, oby szybko zleciały i dzidzia wtedy chciała się dobrze ustawić
No to tyle moich wrażeń na dzisiaj;-)
Właśnie wróciłam z USG..... i? No właśnie w żaden sposób dzidzia nie chciała pokazać co tam ma. Lekarz próbował na różne strony, szukał i szukał. Już ja specjalnie się ruszałam aby dzidzie zmobilizować do poruszenia no ale nic z tego. Tak pewnie miało być;( Więc póki co, będę robić dalej test kapuściany i potwierdzać to co było

No to tyle moich wrażeń na dzisiaj;-)
Czarodziejka
AsiuniaK najwazniejsze ze dzidzia zdrowa!!!!!!
jeszcze zdazy pokazac co miedzy nozkami
)))
jeszcze zdazy pokazac co miedzy nozkami
MAcie rację dziewczyny znowu plamienie było krótko i teraz cisza.
Dla mnie to po prostu szok bo nie wiem gdzie pierogatka wyczytałas że ja w poprzednich ciazach plamiłam (napisałam kiedys że z Antkiem miałam tylko jedną krople krwi na bieliźnie jednorazowo około 14dfl)
Obydwie moje ciąże były książkowe i żadnych plamień , krwawień i innych nie miałam - miałam energie za trzech wszystko mi sie chciało , robiłam różne dziwne rzeczy i wszystko było ok. Dlatego teraz dla mnie to wszystko to jeden wielki szok.
Asiuniak własnie ważne że zdrowiutka dzidzia a na poznanie płci jest jeszcze dużo czasu bo to dopiero 17tc :-) Wiadomo fajnie byłoby wiedzieć ale wszystko w swoim czasie
Dla mnie to po prostu szok bo nie wiem gdzie pierogatka wyczytałas że ja w poprzednich ciazach plamiłam (napisałam kiedys że z Antkiem miałam tylko jedną krople krwi na bieliźnie jednorazowo około 14dfl)
Obydwie moje ciąże były książkowe i żadnych plamień , krwawień i innych nie miałam - miałam energie za trzech wszystko mi sie chciało , robiłam różne dziwne rzeczy i wszystko było ok. Dlatego teraz dla mnie to wszystko to jeden wielki szok.
Asiuniak własnie ważne że zdrowiutka dzidzia a na poznanie płci jest jeszcze dużo czasu bo to dopiero 17tc :-) Wiadomo fajnie byłoby wiedzieć ale wszystko w swoim czasie
Ostatnia edycja:
cytrusowa85
dziewczyny ja tak z doskoku
ale mam nadzieje ze odpowiecie na moje pytanie
a i gratuluje
spełnienia marzeń
bo warto marzyc
.....................
ten test z kapuchy czerwonej?
to ktoraś z Was robiła i czy kazdej sie sprawdził?
w w jakim tyg najlepiej go robic jak takowy jest
dzieki za odpowiedzi
..................................
ale mam nadzieje ze odpowiecie na moje pytanie
a i gratuluje
spełnienia marzeń
bo warto marzyc
.....................
ten test z kapuchy czerwonej?
to ktoraś z Was robiła i czy kazdej sie sprawdził?
w w jakim tyg najlepiej go robic jak takowy jest
dzieki za odpowiedzi
..................................
asiuniak85
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Rzecz jasna, że najważniejsze, ze dzidzia zdrowa, to mnie najbardziej cieszy:-)
Do poznania płci poczekamy jeszcze miesiąc. Tak więc jeszcze miesiąc w niepewności.
Do poznania płci poczekamy jeszcze miesiąc. Tak więc jeszcze miesiąc w niepewności.
reklama
pierogatka
nullka pomyliłam pewnie...wcześniej już pisałaś o tej kropli krwi i z tym to pewnie skojarzyłam...sorki jeśli Cię uraziłam
Podziel się: