reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kosmopolitan
A ja mam znów odwrotnie, mogłabym spać nawet do 10.00 ale niestety mój Synuś mnie już budzi koło 7,;) hehe
Po południu jak usypiam małego też lubię się zdrzemnąć i wieczorkiem też nie mam problemu by zasnąć, może dlatego że ja zawsze lubiłam spać dużo;)
Powiem Ci, że chciałabym tak jak Ty, żeby wstawać tak samej o wczesnej porze.

Czarodziejka
Wiem, ze warto poczekać;) bo będzie większa już dzidzia i wszytko będzie lepiej widoczne.
Ale wiesz, jak to jest. Ja jestem bardzo niecierpliwa i ten miesiąc czekania.. Ojj będzie się dłużył. Muszę chyba wziąć się z powrotem za szycie i haftowanie:-) To mi szybciej czas zleci.

Nullka
W takim razie powodzenia w badaniach. Na pewno będą dobre, 3mam kciuki;):happy2:

reklama
Kosmopolitan
ja też robiłam dziś ten test ponownie, i wyszło tak samo - ciemny fiolet, no może trochę jaśniejszy niż wczoraj. Żeby tylko mógł się potwierdzić, hehe.
Jak wczoraj robiłam to w tą noc w ogóle nie mogłam spać, co chwilę śnił mi się ten test i ta kapusta, hehe
To już chyba jakiś obłęd:confused::-D

Kosmopolitan tak zabronił ale nie musi wiedzieć że robiłam ;)

Dziś zrobiłam sobie test owulacyjny i kreska testowa była dwa razy mocniejsza niż kontrolna :)

Wiecie co wiem że to głupie i nie wierzę w takie rzeczy ale kiedyś chyba ktoś pisał że w jakimś teście na płeć było pytanie czy rosną szybciej włosy na nogach. JA z owłosieniem zawsze miałam problemy i szybko mi włosy rosną ale ... Kurde naprawdę teraz wolniej mi włosy na nogach rosną . Aż się zdziwiłam i zaczęłam to obserwować ;)

nullka-czytalam tez to gdzies.
Mi tez teraz wolniej rosna.
A to podobno na dziewczynke:-)
Choc nie wiadomo czy to prawda.

A ja dalej nie umiem dostac tej kapusty:no:

Ostatnia edycja:
asiuniak dostałam odpowiedź od tej dziewczyny od chińskich kalendarzy i... proszę żebyś nie brała tego dosłownie tylko jako zabawę :-)

Odpisała tak:
"Witam, u koleżanki wychodzi syn w 2 na 3 metody . Pozdrawiam "

Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko. tu jest wlasnie taki test mi sie sprawdzil ale pewnie nie kazdemu;p i jest wlasnie pytanie z wlosami :)
mam do was takie pytanie bo szukam spacerowki ale chodzi o to bo Nadia w dzien spi tylko w wozku;/
i zastanawiam sie nad tymi
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: NAVINGTON Scooner wózek spacerowy
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: PLIKO P3 COMPACT Completo 2012 wózek spacerowy
wziela bym ta pierwsza bo jest bardzo dluga i szeroka mogla by swobodnie spac ale tam pisze ze tylko do 15 kg dziecko a ona wazy 17,8 co byscie wybrały?

Ja bym wybrała PLIKO P3 - od koleżanek wiem że to jest bardzo dobry wózek - ale wiadomo każdy ma inny gust i każdy co innego oczekuje od wózka.

Ja pierwszego bym nie kupiła z dwóch względów:
1.Nie podoba mi sie wizualnie
2.Te małe kółeczka nie sprawdziłyby sie u mnie w terenie

Plus jego jest taki że jest chyba mały po złożeniu :-)

Dziewczyny, ja Was podczytuje regularnie ale sie nie udzielam bo nie mam na to czasu. Mam synka 23 mscy oraz corcie 3 msce:) Jestem przeszczesliwa, bo drugie bylo zaplanowane jesli chodzi o plec - choc do konca to nie wiadomo czy po prostu tak nie mialo byc. Jakby nie patrzac ja wierze w planowanie:) I trzymam za Was kciuki!!!!

Daria, ja tez szukam jakiejs fajnej ale przede wszystkim zwrotnej i lekkiej spacerówki i nie wiem jaka wybrac abym mogla jezdzic z mala juz na wiosne czyli jak skonczy pol roku (w lutym) wiec z checia poczekam i podczytam co Wy proponujecie.

Wczesniej myslalam aby kupoc bugaboo frog (uzywany) i korzystac z niego w wersji spacerowej bo ponoc sa super zwinne i lekkie ale do konca nie jestem przekonana. Moze doswiadczone mamy cos doradza bardziej. Jaka najlepiej wybrac spacerowke i na jakich kolach, co z tym bugaboo?Miala ktoras?
Pozdrawiam

reklama
fikusowo a mogłabyś napisać jak to planowanie u Ciebie wyglądało? Czy też kończyliście starania na kilka dni przed owu?

Do góry